Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.248
Ovo je i meni padalo vise puta na pamet (kad se ovde i u medijima pricalo o slikanju papirica) ali reko bolje da ne iznosim, da ne lupim, mozda sam prevideo nesto
Ovo je i meni padalo vise puta na pamet (kad se ovde i u medijima pricalo o slikanju papirica) ali reko bolje da ne iznosim, da ne lupim, mozda sam prevideo nesto
Pogresio sam. Sad vidim da je Zuam pogresio.Sta bravo? Covek iz zemlje koja je bombardovana pre 23 godine bez dozvole UN-a i bilo koga pise o zapadu koji postuje pravila. Zapad jedino nije postovao u zemljama treceg sveta, ali dobro, ko njih sisa, oni su manje vredni i njihovi zivoti.
NIsmo odigrali maestralno nego bedno.Jel realno ovo? Tebi je bukvalno žao što nas Rusija nije stavila na spisak neprijatelja, smorio si se što smo odigrali maestralno
Šta mislite, na biračkim mestima gde nema kontrolora iz opozicije, da li je realno da ovi pri brojanju glasova lepo precrtaju npr. ko je zaokružio Ponoša i zaokruže Vučića.. I eto onda glas pribroje Vučiću.. listić po listić, može tu dosta glasova da se nakupi...
NaravnoŠta mislite, na biračkim mestima gde nema kontrolora iz opozicije, da li je realno da ovi pri brojanju glasova lepo precrtaju npr. ko je zaokružio Ponoša i zaokruže Vučića.. I eto onda glas pribroje Vučiću.. listić po listić, može tu dosta glasova da se nakupi...
Šta mislite, na biračkim mestima gde nema kontrolora iz opozicije, da li je realno da ovi pri brojanju glasova lepo precrtaju npr. ko je zaokružio Ponoša i zaokruže Vučića.. I eto onda glas pribroje Vučiću.. listić po listić, može tu dosta glasova da se nakupi...
Pozdrav, ja sam bio kontrolor 2018 za Ne davimo Beograd a sada sam bio član mobilnog tima koalicije Moramo jer kao kandidat za odbornika ne mogu biti kontrolor.Gospodo , treba pomoc. Na mom birackom mestu izbori se ponavljaju. Bas su brljali i to je bilo jasno svakom. Upravo me je startovala " trojka" snsa ( namerno mala slova) da im damo sigurne glasove. Lepo nas upisase uz obecanje da ce se revansirati nakon izbora. Iako neko ovo zove Beograd ovo je selo gde zivim i tu se svi znaju pa ako odbijes onda te lepo upisu za odmazdu kasnije. Naravno da necu glasati za njih i ni za koga ko me pritiska i ucenjuje tako da cemo svi u kuci glasati za onog ko ne nastupa ovako ( Citaj za OPOZICIJU). Da li neko zna kako da saznam ko su clanovi birackog odbora na mom mestu i iz kojih su stranaka? Da li ima posmatraca i kontrolora? Ako treba hocu da odbranim nase glasove i da li i kako mogu da se ukljucim na strani neke OPOZICIJE kao njihov kontrolor, posmatrac ili sta god?
Не знам шта очекујеш од коначних резултата кад се скоро све зна. Једино што се може променити је ако се на БГ изборима понови гласање на довољном броју места тако да "Ајмо људи" пређе цензус, али и да се то деси неће моћи да се прави стабилна опозциона градска влада, као ни "позициона".Samo da podsetim da još nema Konačnih rezultata izbora, a neće ih skoro ni biti, pa je pitanje o čemu će biti taj privatni razgovor.
Pretpostavimo da Narodna skupstina sa 2/3 glasova ukine ustav i uspostavi aposlutnu monarhiju u Srbiji.MC opet ode u talibane...