Šta je novo?

Izbori 2024

Ne znam šta da vam kažem. Jovanović mi je bio profesor na osnovnim studijama, član komisije na master radu, poznajem ga koliko toliko.
On je opsednut nacionalnim ciljevima. Poprilično desno orijentisan.. Rekao bih da bi se pre skapirao sa Vučićem, nego sa levičarima iz opozicije.

Rano je da se radujemo.

Meni odaje utisak prave momčine, intelektualca sa Sorbone, padobranca, sportiste, iskrenog demokratskog Srbende, sveukupno ljudine. Ako takav skrene ka ovom polusvetu, završio je svoju karijeru!

Ево и СНС без јасних резулата за Београд, замислите кобајаги пребројали резултате на два нивоа и изашли у јавност, а за градске изборе (најједноставније) чекају сутра. Ја мислим да је ово добар знак за БГ, што би се рекло СНС у Београду проп'o.

Da, intelektualac je Jovanović, ali kaže "da bi popio piće i sa Hrvatom ako je normalan"..

Njemu nije ok da žena zadrži svoje prezime ili doda muževljevo, i tako ima bisera..

Kako će se on takav skapirati sa Moramo, koji je sve suprotno, feministkinjama i Bekijevim omiljenim crvenokosim gospođama?

Pa sta si ti ocekivao, Moramo 20 posto, UZPB 30 posto?

Ево и СНС без јасних резулата за Београд, замислите кобајаги пребројали резултате на два нивоа и изашли у јавност, а за градске изборе (најједноставније) чекају сутра.
Pa nemaju većinu u Bgu, da je imaju već bi Vučić rekao.

Vidite da je pokisao sav, trese se kasica prasica u Beogradu, gondole, metroi, avioni, kamioni..

Ако су процене резултата парламентарних избора иоле валидне:
Уједињени за победу Србије су апсолутни губитници. Предвиђа им се 13%, што је мизерно у односу на логистику и медијску подршку који су имали.
Коалиција Морамо је остварила за мене очекиван резултат. Ушли су у парлмент први пут што је знатан подвиг, иако су им предвиђали и много више гласова.
НАДА и Двери су оствариле крајње солидан резултат. За Двери нисам очекивао да ће прећи цензус. Мала варка разних "истраживања".
Заветници су ми право изненађење, није ми јасан њихов резултат. Какви год да су, нису владајући (за сад).
СПС је такође остварио подвиг, видећемо како ће се то одразити у будућим калкулацијама. Од СНС-а се није могло реално очекивати мање.

Pa pre će se Jovanović i na lokalu skapirati sa Vučićem koji je postavio spomenik Nemanji, na koji se i Jovanović loži, nego sa ovima što bi da ga sklanjaju.

Izašao je i BG, ne znam samo kako kada se glasalao do 22h...

Izgleda da i tu SNS ima većinu sa SPS.

Aleksandar Vučić, SNS: 49 madati, 39,1 odsto

Ivica Dačić, Toma Fila, SPS-JS: 8 mandata, 7 odsto

Vojislav Šešelj, SRS: 0 mandata, 1,7 odsto

Milica Đurđević Stamenkovski, Zavetnici: 4 mandata, 3,7 odsto

Vladeta Janković, Ujedinjeni za pobedu Beograda: 25 mandata, 20,1 odsto

Miloš Jovanović, Koalicija NADA: 7 mandata, 6,2 odsto

"Moramo": 13 mandata, 10,4 odsto

Duško Vujošević, Boris Tadić, Ajmo ljudi: 0 mandata, 2,7 odsto

Nemanja Šarović, Za sav normalan svet: 0 mandata, 1,6 odsto

Suverenisti, Saša Radulović: 0 mandata, 2,2 odsto

Boško Obradović, Dveri - POKS: 4 mandata, 3,6 odsto

Ruski manjinski savez: 0 mandata, 0,5 odsto

Osim Moramo i Tadica, ovo su sve desnicari. Da, i SPS.

Dakle, 13 posto u Beogradu ne glasa za desnicu. Vupi.

A Tadic i Moramo su tek posebna vrsta debila.

Aleksandar Vučić, SNS: 49 madati, 39,1 odsto

Ivica Dačić, Toma Fila, SPS-JS: 8 mandata, 7 odsto

Vojislav Šešelj, SRS: 0 mandata, 1,7 odsto

Milica Đurđević Stamenkovski, Zavetnici: 4 mandata, 3,7 odsto

Vladeta Janković, Ujedinjeni za pobedu Beograda: 25 mandata, 20,1 odsto

Miloš Jovanović, Koalicija NADA: 7 mandata, 6,2 odsto

"Moramo": 13 mandata, 10,4 odsto

Duško Vujošević, Boris Tadić, Ajmo ljudi: 0 mandata, 2,7 odsto

Nemanja Šarović, Za sav normalan svet: 0 mandata, 1,6 odsto

Suverenisti, Saša Radulović: 0 mandata, 2,2 odsto

Boško Obradović, Dveri - POKS: 4 mandata, 3,6 odsto

Ruski manjinski savez: 0 mandata, 0,5 odsto
Може ли извор за ове резлтате? Цесид/Ипсос?
По овоме СНС и СПС имају тесну већину...

Kako će se on takav skapirati sa Moramo, koji je sve suprotno, feministkinjama i Bekijevim omiljenim crvenokosim gospođama?

Ne mirišem ni ja te levičarske ideologije, po defaultu sklone nemeritokratskim rešenjima, samo pozitivna selekcija, ali šta ima da se kapira? Neka sarađuju na lokalu o gradskim problemima, samo da Vesara više ne može nikakvu novu glupost da uradi.

Ako izgube BG, to im najteže pada, jedino tu može da se lapa! Mada kako vidim, sa SPS ipak imaju većinu, možda smo se prerano ponadali.

Mislim da od sada do sutra uvece krece velika trgovina za vlast u Beogradu.
Verujem da se naci opozicione stranke i pojedinici u njima koje ce biti spremni da se prodaju SNS-u.

Vucic kaze da ne iskljucuje koalicije Sa Moramo ili UPS-om. (sa strankama politicki udaljenim od njega, kako kaze)
Cuju se i glasine da USA i EU zahtevaju koncentracionu vladu koja ce legitimno priznati Kosovo i ucvrstiti polozaj Rio Tinta u Srbiji.

Ne mirišem ni ja te levičarske ideologije, po defaultu sklone nemeritokratskim rešenjima, samo pozitivna selekcija, ali šta ima da se kapira? Neka sarađuju na lokalu o gradskim problemima, samo da Vesara više ne može nikakvu novu glupost da uradi.

Ako izgube BG, to im najteže pada, jedino tu može da se lapa! Mada kako vidim, sa SPS ipak imaju većinu, možda smo se prerano ponadali.
SPS najgori kancer Srbije, veci cak i od radikala!!!

Vrh