Šta je novo?

Izbori 2024

Jao ljudi, pa ako se na gomili mesta u Bgu glasalo do pre pola sata, naravno da nije još izbrojano.

Ne znam, nesto se mulja opasno. Madjari odavno imaju rezultate.

Svejedno, nisu pre sat vremena dobili rezultate nego ranije.

Pa u 7 je sve zatvoreno i mogli su na miru da izbroje, a u Bgu se možda na nekim mestima još glasa.

Teorija zavere kaze ZAVERA. Ukrupnjena biracka mesta, namerne guzve da odustanu biraci, clanovi odbora piske svi u 18.00 , nema spreja, nerade lampe, RIK otiso da spava ko kokoska..... Sta li nam nije jasno? Mrak. Gasi svecu .

Eto, u Bgu će od Miloša Jovanovića zavisiti da li će vlast da formira sns ili opozicija.

E sad, pošto će Vučić da bude predsednik i imaće vladu, teško da će Jovanović da ode sa opozicijom u Beogradu.

Pa ako je to istina, da se udaramo nogom u dupe. Sta sad ni to nije dovoljno, neko je ocekivao samostalnu pobedu Moramo i UZPB? 🤣

Pa eto.. gde će on da izdrži pritisak Vučića i da ga ispali u Bgu i ode sa opozicijom.

Vučić će mu ponuditi od ptice mleko.

Plus je Jovanović uvek bio najblagonakloniji prema Vučiću od cele opozicije.

Vučić je prihvatio njegovu ideju da Istorijski muzej bude u GŽS.. skontaće se oni..

Ocekujem pritisak njegovih pristalica. Sigurno niko nije glasao za koaliciju za Vucicem.

A i sta pricamo, ne razumem. Pobedu u Beogradu smo racunali kao nesto gde bi SNS i SPS imali manje od 50 posto u skupstini, znaci i Zavetnike i Dveri i Suvereniste smo sve vreme racunali kao opoziciju.

Ako NADA izda, ocekujem proteste jer ako su ti rezultati tacno, Beograd je glasao protiv SNS gradske vlasti i ne smemo da dozvolimo da budemo izigrani.

Vučić će Jovanoviću napraviti pakao od života bude li otišao sa opozicijom.

Obrisan mi je post zbog "nasilja u postu", pa da preformulišem, kao simpatizer Jovanovića i današnji glasač za jednu od 3 moguće liste, nadam se da će mu ceo grad zagorčati život bude li omogućio Vesiću još 4 godine mandata! Nadam se da zna šta radi!

Od mene ima mandat da makar i sa ovim levičarskim bućkurišom na lokalu formira vlast i promeni metro planove. Može i buldožer po keju, pa rušenje do Surčina i prema drugim stranama...

Ne znam šta da vam kažem. Jovanović mi je bio profesor na osnovnim studijama, član komisije na master radu, poznajem ga koliko toliko.
On je opsednut nacionalnim ciljevima. Poprilično desno orijentisan.. Rekao bih da bi se pre skapirao sa Vučićem, nego sa levičarima iz opozicije.

Rano je da se radujemo.

А где могу да се прате процене резултата избора у Београду?
Како су котиране Двери и Заветници, две странке/коалиције којима се предвиђа улазак у републички парламент?

Vrh