Не верујем, бескичмењак се толико угнездио у власти да није спреман на било какве окршаје са СНС-ом. Уосталом, СНС са мањинама (на првом месту Мађарима и Зукорлићевим муслиманима) има већину самостално.Дачић поново премијер.
Znam coveka iz vrha Jovanoviceve stranke.Meni odaje utisak prave momčine, intelektualca sa Sorbone, padobranca, sportiste, iskrenog demokratskog Srbende, sveukupno ljudine. Ako takav skrene ka ovom polusvetu, završio je svoju karijeru!
Ako Vucic odjavi Dacica za parlamentarne i uzme Madjare samo, Dacic moze da se osveti u Beogradu
Pa kakva duga noc ako ce po tebi Jovanovic pre sa Vucicem?U Bgu je izbrojano tek 62% glasova... biće ovo duga noć..
Mi najmanje opcija za glasanje smo imali za predsednika, to sve govori. Tu treba imati sto vise kandidata da bi se doslo do drugog kruga, a na parlamentarnim sto manje da se ne bi ostajalo ispod cenzusa.Ljudi, pa zar ne vidite da je deo dogovora bio da Ivica odustane od kandidate za predsednika i da omoguci pobedu iz prvog kruga? Taj dogovor vec ima svoju cenu i nece sigurno ponovo pregovarati
Znam coveka iz vrha Jovanoviceve stranke.
Lik je 100% uz Vucica.
Pa što onda nije u Vućičevoj stranci?
Možda sam previše subjektivan i polazim od sebe, neko kome se Miloš dopadne (a priznajem da se meni jako dopao), ne može da ima nikakvih dodirnih tačaka ni sa Vučićem (osim neutralnosti, gde bih se i ja složio sa njim), ni sa Zavetnicom, ni sa Mišom Pišom, ni sa levim bućkurišom.
kako?Једини прави победник београдских избора је Сићве