Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.252
"Smrdljivom Behemotu Palmi"
Sa sve retorikom crkva - kosti & mosti - srbske zemlje - cirilicarenje - Ratko, Radovan i Seselj - tradicionalni domacini - zapad ovo, zapad ono - Rusija+Kina+Iran+Pakistan ...
Sedenje na dve stolice, do kraja vecnosti.Možda ti Šešeljevci, Vacićevci i Zavetnici, ali veeeelika većina nije takva niti želi izolaciju od zapada i slično (većina nas radi sa njima, ja prvi), što ne znači da treba odbiti saradnju sa Rusijom, Kinom, pa i Iranom ako se ukaže prilika koja bude lukrativnija. Takođe ne znači da ne možemo da spomenemo robovlasničku, rasističku istoriju ili licemerje kojim se vekovima služe. Čist interes.
To i kazem, od 1987. se ovde u kontinuitetu pravi pravoslavna dzamahirija. Za koju generaciju, ovo ce biti Iran u malom.....a tebi ako u Srbiji smeta crkva, ćirilica, tradicija, pa drago mi je da je tako. Navikavaj se!
To je slika i prilika desnicarske bagre - ''ubij zakolji, da __________ ne postoji''.Mislim možeš i da ne poštuješ, tvoja stvar, ali nećeš moći da vređaš tuđa osećanja,
Padni mrtav ako ti se pada mrtav. Samo se jos u 20 zemalja sveta pokusaj samoubistva kaznjava.Bežiš od odgovora, ne govorimo o koroni, nego eto neka bolest nova, i neka vakcina nova, koja je tata mata za tu bolest novu, znači ne možeš ni da se zaraziš ni da širiš virus, a ako ne primiš tu novu vakcinu, jednom udahneš i pam mrtav. Šta onda?
Poređenje sa hitlerom je debilno, znaš i sam, da se ne dotičemo toga.
Iako i sam znaš da vakcinacija i moramo nemaju veze nikakve, oni nisu kandidovali politiku obavezne vakcinacije nego zelenu priču. Kao lik što je u va predstavnik moramo, onaj što je skoro osvojio slagalicu, Minić, i baba moja kad je videla prilog neki, jedino što je zapamtila da je bradat i čupav. Jeste, čupav je, al nije kandidovao politiku da ženama crtamo brkove.
Sedenje na dve stolice, do kraja vecnosti.
To i kazem, od 1987. se ovde u kontinuitetu pravi pravoslavna dzamahirija. Za koju generaciju, ovo ce biti Iran u malom.
To je slika i prilika desnicarske bagre - ''ubij zakolji, da __________ ne postoji''.
Nije to nikakva srpska muzika, već uvezeni otpad, najgori od najgoreg.
Aca Mukas, Sara Joj, Ce-ce Mafijašica, Jelena Škarteuša, da ne spominjem sve one plikove iz Tužnog Vetra i 90-ih uopšte...
Inače, baš mi je drago što je Konstrakta izula Saru Joj i Acu Mukasa.
У главама људи попут тебе је сваки облик уметности који се не поклапа са традиционалном немачком (и евентуалном француском) инфериоран. Зато је источњачка ("оријентална") уметност срамотна, афричка примитивна, балканска сељанија, азијатска чудна итд. То је оличење протофашистичких идеја које су доминирале централном Европом у 19. веку, највише од стране немачке која је свој мелос и културу свима натурала као једини исправан. Зато је и даље многим земљама централне Европе испран мозак тиме (Мађарска, Хрватска, Словенија итд.) али се то полако урушава јер су Немци трагични када је у питању креативна индустрија.
Trebao si tu poruku preko ove slike da stavisШта ако вам кажем да је Зеленовић из врло про-четничког, антипартизанског и десно-капиталистичког миљеа.
Nije.Све је то српска музика, и шире.
Sirom balkanskih banana i razvalina. Bugarska, Makedonija, BiH, eventualno CG.Eксплозија креативности по којој је Србија позната и поштована широм света.
Lekorbizjeovski talog pomesan sa nekim lokalnim kerefekama.Глави разлог што је југословенска архитектура
Ako je taj uzas ''kulturno bogatstvo'', onda...осиромаше и културно затру.
Ajde...У главама људи попут тебе је сваки облик уметности који се не поклапа са традиционалном немачком (и евентуалном француском) инфериоран.
Srbija je ipak evropska zemlja, ma koliko god to mnogima smetalo i koliko god hteli da je premeste negde izmedju Turske i Rusije.Зато је источњачка ("оријентална") уметност срамотна, афричка примитивна, балканска сељанија, азијатска чудна итд. То је оличење протофашистичких идеја које су доминирале централном Европом у 19. веку, највише од стране немачке која је свој мелос и културу свима натурала као једини исправан. Зато је и даље многим земљама централне Европе испран мозак тиме (Мађарска, Хрватска, Словенија итд.) али се то полако урушава јер су Немци трагични када је у питању креативна индустрија.
To mu nije lose.Шта ако вам кажем да је Зеленовић из врло про-четничког, антипартизанског и десно-капиталистичког миљеа.
Ma niko nikom nikad nije branio da ide u ckrvu. Samo gledajte da je ne uvalicte previse u svoju ideologiju identiteta i sve ce biti ok.
Sretenjski ustav je donet upravo po zapadnim modelima i uzorima, a ne po osmanlijskim, vizantijskim ili sibirsko-samodrzackim.Kako nije? 50 godina jednoumlja od '45-e, a i danas u svetu upravo od strane tih kao liberalnih levičara koji su sve popularniji na zapadu. Ja ne znam odakle im uopšte pravo da svojataju taj pridev liberalni? Pa mom ocu su upadali na veselje na gajbi na NG po julijanskom kalendaru i maltretirali ga dok nije izvadio LK da pokaše da mu je tada i rođendan.
...i zašto je problem ne poistovetiti se, tačnije vratiti se našem duhovnom biću i jedinstvu vekovima unazad? Retrogradno je jel? Dok smo mi imali Sretenjski Ustav, ti isti sa zapada koji nam spočitavaju to su šetali tamnopute ljude kao mečke u cirkusu.
Ne podržavam drugi ekstrem da se razumemo, prezirem ih sa tim lažnim srpstvom i praznim glavama!
U prevodu, sedenje na 2+n stolice, pa g**icom o ledinu.Odlično, hajde da uzmemo najbolje iz oba sveta i ne zatvaramo guzicom bilo koja vrata!
Ne mora Kinez, svi Azijati su grozne gazde.Meni je gazda amer, prvi ne bih voleo da mi Kinez/Rus budu gazde.
I Rusi su mahom takvi, iako nisu Azijati in sensu stricto.Ne mora Kinez, svi Azijati su grozne gazde.
Na skali, vagi individualizam vs kolektivizam, oni uvek aktivno rade da ubiju sav individualizam a kolektivizam isteraju do krajnosti, do bolesti.