@LeninVaskrse
- Ja podržavam i završetak Hrama i za obnavljanje Infektivne klinike. Problem je što ti i ljudi poput tebe biste brže bolje podržali obnovu Infektivne klinike a uništili Hram, jer niste intelektualno u stanju da razlikujete pojmove: vera, religija, crkva, duhovnost. A puni ste besa zbog svojih nesigurnosti. I imate težnju da sve vernike stavljate u isti koš, i poistovećujete ih sa sveštenicima. Dok sebe zavaravate da ste bog zna kako objektivni, pravedni, intelektualni i nepristrasni
- Pahomije, Nestorović, Amfilohije, Mladen iz Obraza i slični pojmovi koje 90% Srba gugla jednom u pet godina, me ne zanimaju
- Sportska dešavanja me ne zanimaju, šta mislim o navijačkim grupama to svi znaju, a kad pogledaš komentare i reakcije među javnošću, video bi da je i većem ostatku naroda pun kufer tih navijačkih idiotarija. Ali ti nećeš da gledaš taj deo, zar ne? Ti ćeš da nađeš 50 ljudi koji to podržavaju i da projektuješ to na celu Srbiju. Jel sam u pravu?
- Isto iz prethodne stavke važi i za murale Ratku Mladiću. Ja lično (uživo) ne znam nikog ko ima pozitivno mišljenje o tome. A ti projektuješ da je to cela Srbija
-
Srozavanje kulture, rijaliti talog i sve ostalo što ide uz to - reci mi, kada si na ovom forumu video da neko to podržava i hvali? Pretpostavljam da nisi nikad. Pa šta koj moj onda to vadiš na ovakvoj temi ako znaš da smo vi ovde za ukidanje i suzbijanje svega toga? Pa znam zašto. Zato što ti treba da bi gradio i proturao svoju levačku autošovinističku demagogiju u kojoj ste ti i tvoji istomišljenici svi bastioni pravde i intelekta, a ceo ostatak zemlje je dno dna. Uzdižete sebe spuštanjem svih drugih.
- Nisi ti u stanju da razlikuješ kritičko razmišljanje od autošovinizma i prikrivenog zagovaranja diktature. Svi mi ovde imamo momente kada nešto kritikujemo, ali i kad nešto pohvalimo. Kod tebe ovo drugo ne postoji. Da ne pričam o tome da se
svi tvoji postovi na ovom forumu, na forumu o izgradnji Beograda, vrte oko dve tematike: epidemija i stanje srpskog društva. Hoćeš da mi kažeš da to nije agenda? Pa kod tebe se sve svodi na to da ćemo svi da pomremo od Kovida i na to da smo svi otpadi kontinenta, a ti, Nex, Chiko, Zuma i još par drugih prosvećenih ste jedini sve shvatili i spoznali. Ok, recimo da jeste tako. Ono što mene zanima je, ako ste vas petorica orkuženi 6.799.995 Srba koji nepropravljivo misle drugačije i nema nikakve nade za njih...
pa šta još uvek onda radite u ovoj zemlji?
- Gušenje opozicije si takođe tačno naveo, ali ne znam kakve to veze ima sa 3/4 nas ovde na temi, jer 3/4 ovde se slaže i nikad nije sporilo da se to dešava. I da je to strašno, naravno. Mislim kapiram te, treba ti materijala za demagogiju i dramu, pa makar ponavljao i isticao nešto na pogrešnoj adresi...
Što se spektra tiče, ono što ti nisi u stanju da shvatiš svojim binarnim, crno-belim umom, je da je većina ljudi, zavisno od konkretne teme i stvari, negde u ovom polju:
A nisi u stanju da shvatiš zato što škole misli koje slušaš su ti napunile glavu da sve mora da se deli na dva ekstrema, i da postoje ljudi koji će o svemu da misle 100% identično kao ti/vi, i svi ostali ljudi koje treba suzbijati, vređati, omalovažavati, ućutkivati i utamničiti.
Сви се утркују ко ће више да подилази СНС-овој гласачкој маси
Ovde? Na Beobuildu? Ne računajući par dobro poznatih pojedinaca koji to rade (znamo svi na koje mislim), možeš li da mi makar usmeno kažeš za neki slučaj da je neko od nas ostalih, redovnih članova to radio? Ti dolaziš na forum o Beogradu da bi na njemu pričao isključivo i isključivo o SNSu i epidemiji. Jes' ti realan?
Ти ово видиш као позитиву, ја као проблем.
Ništa novo.
А све сам то видео и пријављивао
Što te čini upravo onim čime si juče nazivao neistomišljenike - nežnom pahuljicom. Koja svet deli na one koji će da misle identično kao ona, i druge koji su svi ista đubrad i treba ih pozatvarati, ućutkati i zavesti im levačku SJ i PC diktaturu. Koja uopšte, ali uopšte nije ni u čemu slična sa desničarskim fašizmom...