Šta je novo?

Izbori 2024

Željko Latas

Al nema snimka napada nego samo kašljucanje Ćacija koji se prenemaže na nosilima... a to je sad savršeno da dodaju i opišu kako im odgovara kao povod za jaču represiju

Valjda je neko snimio. Aj' da imamo i neku korist od tog drzanja telefona stalno.

U informer tv interpretaciji je šetao pored Ćacija kao da je njihov i na kvarno ga, iznenada isprskao sprejem da bi ga zatim onesposobljenog udario u glavu.

Ako je istina, budalstina teska i ne sme i ne treba to da se radi, ali s obzirom da je Informer, tesko da je istina.

Uvaženi profesor Milanović je po struci smatrač opšte prakse koji pritom poslednjih 20 godina ni ne živi u Srbiji. Njegova eskpertiza mi ne vredi mnogo više od nemačkog gastarbajtera koji je gore 50 godina i zaboravio je kako je "dole", pa mu "nije jasno šta se ovaj narod buni, sve im dao čovek".

Samo nek nas takvi zaobiđu.
Срби кад колективно полуде - а то се дешава циклично, баш како проф. Милановић написа, и то по правилу увек када прети или је у току светски рат - и Ајнштајна би прогласили за мудраца од испред дисконта (и јесте га прогласио онај опскурни Врањанац Јустин Поповић).

Бранко Милановић је најзначајнији савремени српски мислилац, постоји разлог зашто се то што он пише цени у (мислећем) свету, укључив интелектуалце. И да - у праву је. Све је у праву. Биће најбоље да неко поразмисли о томе што ту пише и да уради шта треба. Мада некако Срби то никад на време не ураде, па се стога нити ја, као ни Б. Милановић - који не би ни отишао из земље Србинове да је он у просеку разборито људско биће - томе не надам. Али времена још има, може се рећи.

Остајте у миру и с Богом.

Turšija ume da izazove svakojaka isparenja tokom pravljenja, posebno ako nije u pitanju alkoholno, vinsko ili jabukovo sirće, već esencija!
Interesantno što ih dejstvo agensa "napušta" tokom 3. i 4,5 sec snimka, dok se dogovaraju, a posle ih dejstvo ponovo vrati u stanje poželjno za nastavak snimanja, glume skoro rame uz rame glumaca tog ranga: Ive Štrljić, Lidije Vukićević itd.
1742303461412.gif
Takođe je impresivno kako je napadač bio human pa prskao biber-sprejem koji ne izaziva crvenilo očiju, suzenje ...
P.S. Kako je lepo što hitna pomoć u današnje vreme ima vremena da izađe na teren zbog biber spreja, a nekada nisu izlazili za znatno ozbiljnije stvari pod parolom snađite se!

Срби кад колективно полуде - а то се дешава циклично, баш како проф. Милановић написа, и то по правилу увек када прети или је у току светски рат - и Ајнштајна би прогласили за мудраца од испред дисконта (и јесте га прогласио онај опскурни Врањанац Јустин Поповић).

Бранко Милановић је најзначајнији савремени српски мислилац, постоји разлог зашто се то што он пише цени у (мислећем) свету, укључив интелектуалце. И да - у праву је. Све је у праву. Биће најбоље да неко поразмисли о томе што ту пише и да уради шта треба. Мада некако Срби то никад на време не ураде, па се стога нити ја, као ни Б. Милановић - који не би ни отишао из земље Србинове да је он у просеку разборито људско биће - томе не надам. Али времена још има, може се рећи.

Остајте у миру и с Богом.
Неизмерно бих волео да чујем неки стварно квалитетан савет од свих који гаје такво мишљење. Доста сам се наслушао критика у том смислу, и често их и сам запажам, но и даље ми измиче макар једна реч о томе шта радити.

Zastrašujući snimak iz Pionirskog parka, batinaši čekaju u mraku, a policija odlazi.

Inace su u one traktore uštekali čekiće, baklje, kutije za top...
Moglo je sve mnogo, mnogo gore da ispadne. Ne bi bilo samo pendrečenje

Vrh