Ja ovde ko DB, pripremio teren za napad na Kreni PromeniUhapšen Ž.L. (55) zbog napada na Ćacija, navodno odbornik Kreni Promeni na NBG.
Срби кад колективно полуде - а то се дешава циклично, баш како проф. Милановић написа, и то по правилу увек када прети или је у току светски рат - и Ајнштајна би прогласили за мудраца од испред дисконта (и јесте га прогласио онај опскурни Врањанац Јустин Поповић).Uvaženi profesor Milanović je po struci smatrač opšte prakse koji pritom poslednjih 20 godina ni ne živi u Srbiji. Njegova eskpertiza mi ne vredi mnogo više od nemačkog gastarbajtera koji je gore 50 godina i zaboravio je kako je "dole", pa mu "nije jasno šta se ovaj narod buni, sve im dao čovek".
Samo nek nas takvi zaobiđu.
Case closed, idemo dalje.
Неизмерно бих волео да чујем неки стварно квалитетан савет од свих који гаје такво мишљење. Доста сам се наслушао критика у том смислу, и често их и сам запажам, но и даље ми измиче макар једна реч о томе шта радити.Срби кад колективно полуде - а то се дешава циклично, баш како проф. Милановић написа, и то по правилу увек када прети или је у току светски рат - и Ајнштајна би прогласили за мудраца од испред дисконта (и јесте га прогласио онај опскурни Врањанац Јустин Поповић).
Бранко Милановић је најзначајнији савремени српски мислилац, постоји разлог зашто се то што он пише цени у (мислећем) свету, укључив интелектуалце. И да - у праву је. Све је у праву. Биће најбоље да неко поразмисли о томе што ту пише и да уради шта треба. Мада некако Срби то никад на време не ураде, па се стога нити ја, као ни Б. Милановић - који не би ни отишао из земље Србинове да је он у просеку разборито људско биће - томе не надам. Али времена још има, може се рећи.
Остајте у миру и с Богом.
Inace su u one traktore uštekali čekiće, baklje, kutije za top...Zastrašujući snimak iz Pionirskog parka, batinaši čekaju u mraku, a policija odlazi.
![]()
Deli se zastrašujuć snimak iz Pionirskog parka: Je l' vam sad jasno šta su studenti uradili?
Nekima nije bilo pravo što su studenti 15. marta prekinuli protest i pozvali ljude da se sklone na bezbedno - snimak iz Pionirskog parka koji se širi po društvenim mrežama potvrđuje da je to bila najbolja odluka.nova.rs
Pa nije case closed, čovek uhapšen.Case closed, idemo dalje.
Sta ce da kazu oni koji kazu da nadstresnica nije rekontruisana odavno nije vazno.