Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije mogla bolja stvar da se desi od hapšenja Šarovića, kako za njega lično, tako i za proteste. On lično uvek može da se pozove na politički progon, jer on je ne samo novinar nego i političar. Sa druge strane u svet je otišla slika novinara kog guraju u auto da ga uhapse sa sve mikrofonom u ruci dok je izvištavao sa javne površine. Nema većeg dokaza da su novinari progonjeni. Dupli autogol vlasti.
Срђан Жунић је добио информацију да је Шаровић претучен и натечен од батина од стране пандура. Видимо се 15.03. Овоме се мора стати на крај. Овако више не може.
Autogol za autogolom. Pogubili su konce, ne znaju više šta rade. Ide se ka radikalizaciji. Nažalost ovo se mirnim putem ne može privesti kraju, što se da videti iz priloženog.
U Smederevu je sukob sa policijom. Da šarović radi dobar posao, koliko god imao loši proslost, govori to da su danas u njegovo oslobađanje išli prijatelji jako liberalo orijentisani.
Pustili su i zviždanje Neronu u Kovačici, pustili sve današnje proteste i neke govore, na kraju i snimak kako hapse Šarovića i još su rekli da je on najpre napadnut, videla se i bucka kako se s njim koška, a zatim i uhapšen..
Inace ne znam za vas, ali ja pricom sa dosta ljudi koji su ranije bili skroz apaticni da ce doci do promena sada su puni nade i entuzijazma, prkosa i energije.
Ima par skeptika ali i oni naginju ka slomu rezima konacno.
Jedan prijatelj bukvalno uzima slobodan dan u petak da prevali dug put da dodje za Beograd da bi bio odmoran za okupljanje u Subotu.
Od moje porodice, svi osim baba idemo na protest, jednostavno mislim da niko od nas nije svestan koliko ce ljudi biti u Subotu.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.