Šta je novo?

Izbori 2024

Моментално да се сви присутни полицајци отпусте јер нису у стању да очувају безбедност грађанина цивила на јавном месту. То им је основна функција, ако нису у стању да је обављају време је да попију отказ.

Замисли лекар ти забрани улаз у болницу јер си болестан

I onaj policajac kaze " vi ste ugrozeni, niste vi krivi" a vodis 5 obicnih policajaca, gde je pojacanje
I pita na telefon i onj kazu PRIVEDI GA
Koja bruka koja sramota, nikog opsovao nije, ima pravo da pita i komentarise. Nije ih 50.000 a i da jeste , sta radi policija

Realno, ja se od Jagodine pitam kako ga neko na tim skupovima nije nalupao, pa sam zaključio da ih pola tamo nije baš oduševeljno što su tamo, pa ih baš briga, a ono drugo pola ne sme ništa da uradi dok im se kaže, a niko im nije rekao. Ako je ovde postojala opasnost da se nešto desi, ipak je normalno da ga sklone, kao najlakše rešenje.

Poslednja izmena:
GlhXBDBWYAAmEa_.jpg

Vučić je bednik, psihijatrijski slučaj, nevoljen u mladosti, večita kukavica, večiti huligan. Šarović ih razmontirao bez da se nešto mnogo potrudio. Šteta što je radikal, inače je vrlo inteligentan i hrabar čovek.

Ja mislim da je ovo namerno urađeno, sad imaju presedan da ga svaki sledeću put sklone, pošto ih je baš upropastio sa intervjuisanjem.

Хахаххахаа јел вам рекох да је пенал? Заслужио је наеку новинарску награду дефинитивно.

Морао сам да пустим од почетка. Мало ми је и жао ових несрећника који блеје ту за лову, кад их видим како се црвене кад их овај хвата у лажима и како се смрзава г у њима са сваким следећим питањем, знајући да ће ускоро бити вееееома познати...

....ммм, ипак не...

Vrh