Šta je novo?

Izbori 2024

Ово је одлично и још хиљаду пута боље. Овом момку немају баш ништа да прилепе, није никог ништа провоцирао, и оголио их је још више. Штета што нема већи домет, ал верујем да је познат код млађих који прате јутјуб сцену.
Realno mogao bi MC da napravi kanal i ovako da intervjuise raju, mislim da bi bio uspesan

Čujem da su autobuski polasci za Beograd za 15.3. već otkazani i ukinuti.

Treba imati rezervni plan u slučaju da Sekta pokuša da sabotira masovni dolazak u Beograd.

Inače, Policija Srbije ima 25.000 uniformisanih policajaca. A Srbija ima 6.5 miliona ljudi, 78.000 km2, 145 opština i 29 gradova.

Tako je nas velikan ih dovodio da se smeju retardiranim osobama, ista ekipa u publici. Ovaj im valjda nije toliko zanimljiv.

RIP Salo legendo!!!

Naprednjaci u tri slike, bukvalno:

Gld84NSXcAAV3bX.jpg

GlldZeBWMAArXMU.jpg
GlmLVPGWkAAj4MZ.jpg
GlmLVQDXsAAgFDp.jpg

Mislim da bi sada vrhunski potez studenata bio da spakuju deo donacija, organizuju manju delegaciju i odu da pozdrave Ćacije. Sve to da se snimi i pusti u medije kao "pružamo vam ruku pomirenja, zavedenim ovčicama, donosimo darove..."

Mogu da ih preobrate. Niko ih u zivotu nije zagrlio. Molili bi da nose gajbice i postavljaju stolice pred plenum-ako nije problem.

Jel poznata lokacija gde će se održati protest 15. marta?

Mislim da bi sada vrhunski potez studenata bio da spakuju deo donacija, organizuju manju delegaciju i odu da pozdrave Ćacije. Sve to da se snimi i pusti u medije kao "pružamo vam ruku pomirenja, zavedenim ovčicama, donosimo darove..."
To bi imalo smisla da su tamo stvarno samo studenti, makar i SNS studenti. Budući da se tamo okupljaju vođini huligani, može samo motka da radi.

Vrh