Realno mogao bi MC da napravi kanal i ovako da intervjuise raju, mislim da bi bio uspesanОво је одлично и још хиљаду пута боље. Овом момку немају баш ништа да прилепе, није никог ништа провоцирао, и оголио их је још више. Штета што нема већи домет, ал верујем да је познат код млађих који прате јутјуб сцену.
A onda sutra da nam gaze decu kolima. Neka hvalaMislim da bi sada vrhunski potez studenata bio da spakuju deo donacija, organizuju manju delegaciju i odu da pozdrave Ćacije. Sve to da se snimi i pusti u medije kao "pružamo vam ruku pomirenja, zavedenim ovčicama, donosimo darove..."
Evo da dodam i ja četvrtu.Naprednjaci u tri slike, bukvalno:
Pogledajte prilog 231969
Pogledajte prilog 231971Pogledajte prilog 231972Pogledajte prilog 231973
Ko je prevara, hiljade studenata?
Nadam se da će ovo uroditi plodom, inače još jedna varijanta a la Preletačević Beli, koji se “odjavio” sa političke scene rečima da mi sami treba da se menjamo, i naravno od toga nije bilo ništa.
To bi imalo smisla da su tamo stvarno samo studenti, makar i SNS studenti. Budući da se tamo okupljaju vođini huligani, može samo motka da radi.Mislim da bi sada vrhunski potez studenata bio da spakuju deo donacija, organizuju manju delegaciju i odu da pozdrave Ćacije. Sve to da se snimi i pusti u medije kao "pružamo vam ruku pomirenja, zavedenim ovčicama, donosimo darove..."