Šta je novo?

Izbori 2024

Šta rade ovi SNS ćaci, ali neće im uspeti, sprečićemo obojenu revoluciju, živela Srbija!

1000027799.jpg

Жао у смислу јадности којом загушују овај заједнички простор и све беде призора младог посрнулог човека.

Никако емпатија, пу пу! 😁

Osoba koja u tim godinama nije protiv sistema (pa makar i samo iz fazona, ili solidarnosti prema drugarima) je vredna prezira.

Takvi posle budu razni Vučići, Orlići, Selakovići... U akademskom smislu sasvim prihvatljivi ili čak natprosečni, ali odvratna govna od ljudi spremna da gaze preko leševa. Karikature morala.

U stilu Savamale ima neko "nepoznat" da ih napadne večeras u toku noći, a onda će da optuže prave studente.

Mislim da nisu toliki retardi, to bi bio težak autogol :D Prvo logično pitanje bi bilo - OK uhapsite onda počinioce i dajte identitete?

Lagano bi se otkrilo ako su njihovi, a ako su naši to je još novih 50 hiljada ljudi na ulici. Ako ne uhapse nikog, onda nebitno, kao i svaki njihov dosadašnji retardirani pokušaj.

Мени је жао нас који смо морали све ово да трпимо до тачке ерупције. Према релевантним истраживањима, на сваког таквог издајника из парка, долази преко 20 пробуђених из дугогодишње коме, који су одлучили да нам будућност што пре претворе у садашњост. Не постоји нити један погани трик који то сада може да заустави. Ово су потези окружења осветољубивог психопате, које грчевито покушава да купи још који дан на слободи.

@GOJE @Smederevac Nema potrebe da na ovako odvratan način vređate studente koji ne misle kao ostali.
Zagovarate neko kulturno i civilizovano društvo i onda neistomišljenike vređate i ponižavati na ovakav način.

Nekome su i oni kolege i prijatelji, nema potrebe da zagovarate takve podele.
Ne vidim da je neko od njih vređao kolege u blokadi.

NIsu to nikakvi studenti već partijska armija plaćena za tako nešto. Svako ko to ne vidi ili je slep ili namerno ne vidi. Lik koji je danas bio batinaš obezbeđenje je pre par nedelja bio "student" iz Sava centra. Nemoj da se zaje*******avamo

Па човече драги колега, да ли си реалан?
@GOJE @Smederevac Nema potrebe da na ovako odvratan način vređate studente koji ne misle kao ostali.
Zagovarate neko kulturno i civilizovano društvo i onda neistomišljenike vređate i ponižavati na ovakav način.

Nekome su i oni kolege i prijatelji, nema potrebe da zagovarate takve podele.
Ne vidim da je neko od njih vređao kolege u blokadi.
Да ли ти хоћеш да кажеш да је можда, можда, неком игром случаја, ово аутентична група самоорганизованих младих људи? Не знам како ми од свих сценарија баш то није пало на памет.

Па човече драги колега, да ли си реалан?
Да ли ти хоћеш да кажеш да је можда, можда, неком игром случаја, ово аутентична група самоорганизованих младих људи? Не знам како ми од свих сценарија баш то није пало на памет.
Pre svega, želim da uputim izvinjenje jer moj gornji komentar jeste prilično nepromišljen.

Gledao sam njihovu konferenciju, i vidi se da nisu dobro pripremljeni za odgovore na pitanja, i da je narativ sličan Vučićevom.
Sa druge strane, jedan od njih kaže za studente u blokadu ,, to su ipak nešto kolege'', pa mislim da nema potrebe da oni koji podržavaju blokade uzvraćaju na oštriji način, a protiv uvreda sam inače.

Verujem da većina njih zapravo podržava ono šta pričaju na konferenciji, i da su uvereni da je to organizovano samo da ne propadne školska godina.

Na kraju krajeva, tamo ima možda 30 ljudi, i apsolutno neće uticati na blokirane fakultete, vlast će ovo iskoristiti za televiziju da prikaže kako studenti u blokadi ,,maltretiraju'' druge studente i tu će se priča završiti.

Vrh