Šta je novo?

Izbori 2024

Sam se hvališ kako radiš dva posla, niko te nista nije ni pitao niti trazio da objasnjavas. Nebitan si.
Није надлежан.

Иначе, у проблему је великом и снс грађевинска оператива. Наиме сваки извођач мора да пружи банкарске гаранције за извођење објекта а све стране банке су се повукле из сарадње са овим крими фирмама умешаним у пад надстрешнице а које ето, сасвим случајно, зидају ове снс пројекте, наводне београде итд. А како више немамо ни једну домаћу банку која се бави давањем тих гаранција љуља се режим чак и тамо где је најјачи.

Просто прелепа једна иронија да им долази главе наш колонијални статус у који су нас управо они до краја и гурнули. :vops:

Poslednja izmena:
A nije degutantno da sedi u opstini i ladi jaka a mi joj placamo platu?
Ovo je gore... Koliko imaš slučajeva gde su ljudi digli ruku na sebe zbog online maltretiranja. Šta će ti to u životu? Kakvu satisfakciju ti pruža ismevanje nekoga ko nije javna ličnost, ko ti ništa nije nažao učinio? I to iz anonimnosti foruma. Pojavila se na naprednjačkom skupu, možda čak i ucenjena, jaka stvar... Budite bar malo bolji ljudi od radikala...

Ovo je gore... Koliko imaš slučajeva gde su ljudi digli ruku na sebe zbog online maltretiranja. Šta će ti to u životu? Kakvu satisfakciju ti pruža ismevanje nekoga ko nije javna ličnost, ko ti ništa nije nažao učinio? I to iz anonimnosti foruma. Pojavila se na naprednjačkom skupu, možda čak i ucenjena, jaka stvar... Budite bar malo bolji ljudi od radikala...
Zbog toga sto su drugi bili bolji ljudi - radikali su dogurali do ovde!

I dok obrazovani i sposobni moraju da se evakuišu iz ove zemlje preko,
takva nakaza (pre svega moralna a i intelektualna) smrdi negde u nekoj opštini i prima platu (ni za šta) iz budžeta umesto da se taj novac (pokupljen kao harač od svih građana)koristi za druge vaznije stvari (u zdravstvu ili skolstvu),
pa još i (p)održava na vlasti one koji besomučno pljačkajući taj isti budžet puštaju u upotrebu fušerajski odrađene infrastrukturne projekte od kojih je jedan ubio 15 ljudi!
E neš vala,
kolega samo pljuj!

Uzgred, ne znam da li tačno, negde sam pročitao da je to ustvari čistačica.

Ja te razumem ali posle 13 godina jahanja pun mi je k***** svih koji su "morali" da urade nesto za SNS garnituru i simpatija prema njima.

Za bolje nisu, dodjes da podrzis coveka koji je direktno odgovoran za smrt 15 ljudi i onda ja jos treba da budem pun razumevanja prema njima dok oni drkaju k***** i primaju platu nizasta jer verovatno se j*** sa nekim direktorom na preduzece koji isto ne radi nista.

Pruza mi zadovoljstvo da se zna da obraza nemaju i da ih ljudi ismevaju, previse su se ususkali svi da su nedodirljivi treba ih sad lepo javno sramiti da shvate da njihovi izbori imaju posledice.

Ružić malo pere ruke ???

Koliko radim, šta radim, kad radim, kako imam vremena da na forumu pišem...To zaista vama nemam nameru da obasnjavam.

Gomila vas paćenika je ,,skocila" na mene, samo zato što imam drugačije mišljenje od vas. I imacu koliko hocu, pa da vas je 10 puta više. Možete da mi pljunete pod prozor. Moje mišljenje ne zavisi od toga šta većina misli. A to sto ovoliko vas, samo zato što neko o nečemu, a to nije stvar lično vezana ni za koga od vas, spusti polemiku na lični nivo, dovoljno govori o vama.

Takvi kao vi uzivo se ukopaju, ali zato postoji forum kao idealno mesto da se sve frustracije istresu.

Vidim i Oskar vam se pridružio na kraju, ja se čudim što nije ranije. Nisam znao kako se čovek zove do sada, a sada cu da ga oslovljavam imenom.

Ae bre liče

Jel moguće da je institucija koja nije nadležna sam sebi napisao i poslao čestitku za Dan Državnosti i potpisao Trampa bez blama?

Veoma nisko je pao Oskar (cak za njegove standarde) ako je stvarno falsifikat. To se jednostavno ne radi
Ali stvarno gde je na pismu memorandum bele kuce i potpis?......izgleda kao da je neko otkucao u wordpadu

Poslednja izmena:
Kakav paćenik je*******ote
Nekako je nadmasio ono ponizavanje pre koji dan kad je slao svim ambasadama pisma

1000012130.jpg

Vrh