Šta je novo?

Izbori 2024

Ali prvo ide 1000 uspeha Aleksandra Vucica gde je on sam sve napravio, ali kad nesto je valja, eeee, pa ne zna se kakve su zvake kvaliteta kad ih kupis 🤣

U građevinarstvo, radove oko kuće i u kući se donekle razumem, dovoljno da posle mog rada od istog niko neće da ima probleme. Ovo je gledano da se uradi za što manje para, na primer nastrešnica u NS. I oni su to znali i ne mogu živ da se načudim, da niko nije predložio da se stavi par na oko ukrasnih, a u stvari nosećih stubova i to bi prošlo, a ne bi mnogo dodatno koštalo. Izgledalo bi ružno, kao što mnogo šta izgleda, ali ne bi palo i ne bi ljude pobilo.

Kad se nešto poredi, ne može da se poredi du.e i oko, mora bar približno relevantne stvari.

Dajem primer...Možete da mi kažete: ,,Majstore, ja neću 5 utičnica u ovoj prostoriji, jer mi je skupo, stavi tri". To je ok, uštedećete na broju utičnica i dužini kabla, ako vam i tri utičnice radi posao. Te tri utičnice će biti bezbedne. Ali da mi kažete: ,,Majstore, stavi mi tri utičnice, umesto 5 i umesto kabla 3x2,5, stavi 3x1,5 i umesto utičnica u jednoj sobi na jedan osigurač, stavi utičnice u sve 3 sobe na 1 osigurač, jer ja hoću da manje platim". Ja vas potpuno razumem, ali cu da vas posavetujem da je to nebezbedno, a ako posle toga i dalje insistirate da uradim, naša saradnja se tu završava. Kabl 3x1,5 je za televizor i računar ok, ali ja ne znam da li ćete vi sutra na tu utičnicu da priključite televizor, mešalicu za beton ili rešo...O tome neću da razmišljam, nego ili vam radim kako treba, pa sutra uključite šta hoćete i problem imati nećete ili ne radim nikako. Omiljeno mi je kad kažu: ,,Meni je komšija ,,Beki" rekao da to tako može, on je sebi uradio tako i to radi". Svaka čast ,,Bekiju", zovi njega, pa neka ti uradi...Mislim se.

Ili drugi primer: Može jeftinije nešto što je potrošni materijal, neki filter ili tako nešto, a nema uticaja na bezbednost, pa ćete češće da menjate. Jbg, razumem, vama znači trenutna ušteda, sve je to ok.

Poslednja izmena:
Ладно се хвале Ковид болницом у Батајници која је сад пуста.
Kao i do sad i ovo je namenjeno isključivo njihovim lojalistima a to su prema svim istraživanjima ljudi 60+!
Dakle nikakvi skupovi penzionera i slike pojedinacnih penzionera kako salutiraju studentima ne moze da promeni cinjenicu da je podrska žvali u populaciji 60+ dosta iznad 50% odnosno nesrazmerno mnogo veća od svih ostalih populacija..
A ta populacija stvarno veruje u te njihove propagandne baljezgarije,
moj deda je ubedjen da su plate u srbiji medju najvišim u evropi i da je ovde najbolje...

Ovaj Branko Pavlović već drugi put u poslednjih par nedelja izlazi da brani SNS
Ali prvo ide 1000 uspeha Aleksandra Vucica gde je on sam sve napravio, ali kad nesto je valja, eeee, pa ne zna se kakve su zvake kvaliteta kad ih kupis 🤣

Ovo je blam iskreno... stvari kao "obnovljen košarkaški teren u bloku 2"... Bolje da je napravio listu od 50 pravih, ozbiljnih stvari koje su uradili nego 1000 gluposti.

1000014197.jpg
@GOJE :vops:

Dok sam radio/pokušavao nešto vezano za povratak pruge za Obrenovac, a i sa par meseca života u opštini Lazarevac, shvatio sam koliko je Grčić suštinski igrač. Njegov uspon je počeo sa "napravi mi spisak svih koji imaju nešto protiv SNS i njihovog vođe", a on napravio spisak sa preko 800 imena u Kolubari! To je i navažnija kvalifikacija za udbaške i udbolike igrače u udbaškom sistemu. Pogotovu što je to mesto odakle je svojevremeno rušen SPS godine 2000-te. Šta je očekivala Centrala Sekte kada diže ruku na toliko važnog igrača sa jakom operativom iza sebe, samo radi pokazivanja da "niko nije iznad reda i zakona". Uspostavljanje reda i zakona od strane SNS, dođe mu kao samoubistvo iz zasede.

Ova vest samo dokazuje koliko je važno blanko podržati studente, više nas na ovoj temi je o tome govorilo. Slušati šta imaju da kažu i verovati svim njihovim planovima. Mi smo pokazali da ne umemo, a ova novostasala mladost, u trenutku dok ovo pišem, simbolički i bukvalno pronosi svetlost kroz sve krajeve Srbije.

Dakle samo i isključivo konstantan PRITISAK, istrajavanje na zahtevima i nenasedanje na finte tipa "dijalog", "izbori", "pregovori" i ostalo. Protesti, bojkoti, akcije, svuda, svaki dan, u svim mogućim oblicima, kolike god brojnosti.

Da nije bilo pritiska, banda i njena predmetna institucija ne bi bili primorani da povlače ove kozmetičke poteze čija je svrha umirivanje javnosti i očuvanje rejtinga. Budući da se radi o neznalicama i idiotima, prostim protokom vremena i nagomilavanjem pogrešnih poteza će sami sebe sve više uplesti u probleme i urušiti. Oni su nekompetentni i nesposobni, i ne umeju bukvalno ništa da urade kako treba, a naročito ne pod pritiskom. Kao što je više forumaša blagovremeno i ukazivalo.

Samo nastaviti pritisak i istrajavati na dosadašnjim metodama, ne žuriti i čekati pravi trenutak za simbolički malj u glavu - pacovi će bukvalno odraditi 90% posla umesto nas.

Али паз' те снс пацове које се побунили што је онај њихов изрод ухапшен.

Бити привремено благ према нижем кадру СНС-а. Пустити их да одраде посао за нас вођени својом похлепом. А када се систем уруши изнутра онда се обрачунати и са њима. За почетак доживотна забрана обављања јавне функције.

Vrh