На форуму не, већинска Коча Поповић екипа са Марином Абрамовић као спиритуалним узором и понеки бот.
У народу ипак да, што ја видим као веома позитивно. Па ова деца што шетају, будућа интелектуална елита ове земље која иза себе скупља ђубре, су 80% свесна и освешћена, због чега је мени срце пуно искрено! То је парадокс Србије, да у том тоталном мраку и бетону, изникне такво цвеће.
Овде свако ко није баш онако жешће лефтардиран, тежак је десничар. У ствари реалност је да бар овде, већина тих ваших десничара су ближе центру. Ја себе лично сврставам у неки десни центар, за неке ствари веома либералан, за неке конзервативан, а ово доле је мој резултат на стандардизованом политичком компасу. Мислим искрено да је пондерисан тако да више вуче лево и да је по
дифолту сетован тако да помало игнорише националну освешћеност, али испадох тежак коми. Сећам се да сам га урадио пре пар година, сад сам и даље као и пре мало испод хоризинталне црте, али још за мрвицу више лево, значи заглупљујем.
Успео сам да нађем целе говоре из фрагмената, били су више него ок, не видим ја проблем у томе, чак онако лично немам ништа против да сама организација сутра има одређени утицај, али опет није у реду да овде скупљају поене за евентуалну политичку афирмацију, битно је да се сада изостави
СВЕ ШТО МОЖЕ ИЗАЗВАТИ ПОДЕЛЕ. Сви знамо који је главни циљ, нема места политичарењу, то долази после!
Искрено, чак је и добро што је било ове реакције, можда ће се мало више водити рачуна, а падобранцима ће бити мало теже да се инфилтрирају. Идемо до победе!