banjanin
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.08.2018.
- Pohvaljen
- 1.468
Kad je pre stigao da održi novo povraćanje?
Mislim da je bukvalno nemoguće da dam hvalospev dostojan ovih pravnika
Citam opet i opet i opet i ne mogu da verujem da su skovali ovako perfektnu izjavu
Leva obala Dunava (opet) spava..
Beki, Igore & ostali tamo, pogurajte mal'ko Čukaricu..
Eto, a ja kad objašnjavam nekim devojkama koliko smo mi pravnici vešti na jeziku, one ne veruju.. ovo će mi biti dokaz... za početak..Mislim da je bukvalno nemoguće da dam hvalospev dostojan ovih pravnika
Citam opet i opet i opet i ne mogu da verujem da su skovali ovako perfektnu izjavu
I ja sam imao trunku zebnje ali generalno mislim da su profesori u ogromnoj većini časni ljudi i da ne bi izneverili studente. Da su prihvatili poziv bili bi ništa manje nego sluge režima.Bravo za odluku rektorskog kolegijuma. Bila mi se uvukla neka zebnja.
Буквално је све 180 степени у односу на текст.Podsećanje da još uvek ništa nije gotovo
![]()
Vreme curi
Dok populisti, antidemokrati, antiliberali, antiprosvetitelji koračaju u još jednom pokušaju da pregaze Evropu i zapadni svet, Srbija liči na prvu oslobođenu teritoriju. Samo što to nije dovoljno.pescanik.net
A od kad to nekadasnji izvestilac još uvek predstavlja eu?I ko ono kaže da EU ne podržava "instituciju"?
: Владимир Билчик: Поздрављам Вучићев позив на дијалог, Универзитет има велику одговорност
Некадашњи известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик изјавио је да се нада да ће професори и представници Универзитета у Београду позитивно одговорити на позив председника Србије Александра Вучићаwww.nspm.rs
Ovo mi pricinjava posebno zadovoljstvo, posebno mi je drago kad ga vidim kako se jedva uzdrzava na konfencijama da ne bude bahat i pocne da se izdire na njih, kao sto radi sa svojim podguznim muvama.Samo ih pustimo, kupimo kokice i pomozimo gde možemo, jer mu mast vade, već 3 meseca, onako kako mu niko dugo nije vadio.
I ovaj, bivši izvestilac, na Neronovom platnom spisku - nenadležan je.. Nek prenesu šta kaže Picula... ups..I ko ono kaže da EU ne podržava "instituciju"?
: Владимир Билчик: Поздрављам Вучићев позив на дијалог, Универзитет има велику одговорност
Некадашњи известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик изјавио је да се нада да ће професори и представници Универзитета у Београду позитивно одговорити на позив председника Србије Александра Вучићаwww.nspm.rs