Šta je novo?

Izbori 2024

Mislim da je bukvalno nemoguće da dam hvalospev dostojan ovih pravnika
Citam opet i opet i opet i ne mogu da verujem da su skovali ovako perfektnu izjavu

Realno sam polovinu toga pomislio čim sam pročitao predsednikov pisani apel rektoratu... prekasno se setio da se poziva na jedinstvo koje treba da oličava i dijalog koji je odbijao da vodi itd.

Tako da ovo za studente prava nije bio mnogo poseban trenutak, trebalo je sabrati 2 i 2, prilično rutinski, zanatski su oni to odradili, kako dolikuje njihovoj struci, ali me raduje da vam super zvuči jer zvuči super, svakako. 🙂

Skidam kapu pravnicima, nijednom nisu pomenuli huljino ime, već su koristili isključivo suptilne, a degradirajuće konstrukcije tipa "predmetna institucija" :ROFLMAO:

Što bi naš narod rekao - ŠUK

1738629963156.png

Mislim da je bukvalno nemoguće da dam hvalospev dostojan ovih pravnika
Citam opet i opet i opet i ne mogu da verujem da su skovali ovako perfektnu izjavu
Eto, a ja kad objašnjavam nekim devojkama koliko smo mi pravnici vešti na jeziku, one ne veruju.. ovo će mi biti dokaz... za početak.. :ROFLMAO: 🤭

Podsećanje da još uvek ništa nije gotovo

Molim delete. Postojeća info.

Poslednja izmena:
Bravo za odluku rektorskog kolegijuma. Bila mi se uvukla neka zebnja.
I ja sam imao trunku zebnje ali generalno mislim da su profesori u ogromnoj većini časni ljudi i da ne bi izneverili studente. Da su prihvatili poziv bili bi ništa manje nego sluge režima.

Do sad je 13 godina vodio isključivo monolog, a sad bi odjednom da vodi dijalog. Neki i dalje vodi dijalog sam sa sobom.

Treba dati studentima bezrezervnu podrsku, da, gresice, ali su dokazali da grese najmanje.
Druga opcija, je da ih kritikuje svako kako mu se digne, a Psiho to jedva ceka.
Oni su nasi, eto odsad pa nadalje ja stojim iza svakog njihovog poteza, sta god da urade.
Pa i neka propadne, ali barem da budamo jedinstveni, toga se Psiho najvise plasi, on zivi na podelama, pa baca koske Kosovo, EU, Rusija, NATO, a somovi se samo vataju.

Podsećanje da još uvek ništa nije gotovo

Буквално је све 180 степени у односу на текст.

Trenutnim studentima treba dati blanko podršku i ne bacati im klipove u točkove - naročito ne treba da im upućuju kritike oni koji su već pokazali da ne umeju! Prethodne generacije su već mnogo puta pokazale da ne umeju (tu uključujem i svoju, koja je samo malo starija od studenata).

Izgleda mi da je opozicija to dosta dobro razumela i za sad se ne meša.

Samo ih pustimo, kupimo kokice i pomozimo gde možemo, jer mu mast vade, već 3 meseca, onako kako mu niko dugo nije vadio. Podsetimo se da se radi o neznalici i poluproizvodu bez ikakvog znanja i iskustva u bilo čemu osim u muljanju. Prostim protokom vremena će sam sebe uništiti.

Opozicija je to brzo shvatila, mada meni i dalje idu na onu stvar što se povremeno pojavljuju negde i komentarišu blokade/proteste, kao i to što na svojim profilima na društvenim mrežama dele snimke i slike koje nisu njihove. Ali dobro, to je manje zlo nego sebe da snimaju tamo.

S druge strane bih voleo da ih vidim da se angažuju tamo gde je njihovo mesto i gde mogu - kao na onim sastancima odbora za obrazovanje, gde svoje političke pozicije koriste za suprotstavljanje sa odgovornima. Slično to treba da rade i u drugim sferama, da koriste sve svoje resurse da ubrzaju određene procese, da utiču na objavljivanje bitnih dokumenata i da čine sve ono što je njihov posao. Tu bi bilo i nedavanje podrške za onaj referendum, kao i da spreče raspisivanje izbora i ostalo. Na njima nije da kritikuju, predlažu i bilo kako učestvuju u blokadama i protestima.

A onda imamo ove mikro debile, koji kritikuju neke stvari na protestima, te ove, te one zastave, te ovi te oni ljudi, što se ne ide na Kosovo što se ne ide u pm, itd. I dosta njih se razotkriko kao tajni agent režima, tipa ona Vesna Veizović.

I ko ono kaže da EU ne podržava "instituciju"?

A od kad to nekadasnji izvestilac još uvek predstavlja eu?

taj bilčik je inače poznat kao tesni prijatelj ovog režima...

Samo ih pustimo, kupimo kokice i pomozimo gde možemo, jer mu mast vade, već 3 meseca, onako kako mu niko dugo nije vadio.
Ovo mi pricinjava posebno zadovoljstvo, posebno mi je drago kad ga vidim kako se jedva uzdrzava na konfencijama da ne bude bahat i pocne da se izdire na njih, kao sto radi sa svojim podguznim muvama.

I ovaj, bivši izvestilac, na Neronovom platnom spisku - nenadležan je.. Nek prenesu šta kaže Picula... ups..

Vrh