Šta je novo?

Izbori 2024

Neka vlada Vučić još 20 godina, nek nas jaše i ubija, neka ostanemo dupe kontinenta, ali ja u isti red sa ______ (dopisati po želji, npr Kesić) ne ulazim!

GO3g-oAX0AEU6Nl.jpg
Ево ја ћу стати на исти фронт и са Кесићем и са Ивановићем и ако ми нису симпа, ал њихово истицање је контрапродуктивно за виши циљ око ког смо се ујединили. Ок, била је грешка, то је за наук. Идемо даље, боље, мудрије, до победе.
Верујем и да је @Beki сличног мишљења.

Ево ја ћу стати на исти фронт и са Кесићем и са Ивановићем и ако ми нису симпа, ал њихово истицање је контрапродуктивно за виши циљ око ког смо се ујединили. Ок, била је грешка, то је за наук. Идемо даље, боље, мудрије, до победе.
Ok, ako ništa drugo, makar si na pristojan i odmeren stav izneo to, što je vredno poštovanja.

A tek je grupa FF kao neko još zvaničnije telo (dakle nisu pojedinci nego organizacija) mogla to da uradi na malo diskretniji način. Ili prosto da prećute, aman više. Mogu nekad nešto da prećute. I ja sam za sve ove decenije išao na X protesta i skupova gde bi bio neki stav ili neka figura s kojima se nisam slagao, ali sam prelazio preko toga zarad zajedničkog cilja. Nisam kmečao zbog jedne sitnice a svakako nisam pumpao energiju i motivaciju sebi i drugima oko sebe da bih onda posle naprasno rekao "e jbg, ništa sad, batali sve, ne sviđa mi se govornik". Ne sadržaj govora, nego govornik.

Ja sam kao pojedinačni učesnik ovih akcija spreman da pređem preko ovog sviranja ovih studenata. Ali ovo je pokazalo koliko su drčni, a i koliko su nerealni u svojim planovima i idejama menjanja cele države.

A vreme je i da malo geografski bolje usmeravaju svoje proteste. Mislim sada se koristi potencijal i iznose promene, ne posle kad sve počne da splašnjava. A i kad se napune bolnice povređenih.

Мислим да је таласање око овога беспотребно. Неће то имати значајан утицај осим наук да се такве грешке избегавају.

Videćemo.

Nisu problem samo te podele i razlike. Problem je i ta ideja kod nekih da se velike i važne stvari u zemlji menjaju a da politička scena i akteri ostanu isti. Mislim to je prosto nerealno. Ćutao sam na to neko vreme, ali me je ovo sviranje od juče nateralo da progovorim o tome.

Верујем да ће ове демонстрације изридити нову генерацију политичара без терета прошлости какав носе сви актуелни актери, а да ће неспособњаковићи из опозиције на сметлиште историје.

Za Sretenje ceo prostor od slavije do Trga treba da bude pun. Nek neko od vas uz pomoć one aplikacije izračuna koliko nam ljudi treba.

Previše je krvi i suza proliveno da bi se sada zadovoljili bilo čim osim potpune pobede.

Zlikovac je gotov, jedino što ga spašava su već proverene metode.

Ne dozvolimo IM opet.

I nećemo!

Vrh