Није Проглас постао бабарога због сектине пропаганде већ због скандалозне изјаве првака тог покрета Иванке Поповић да ће преузети протест.
Дакле, то није моје тумачење, то је недвосмислено изјавила на Н1. А онда се десило и ово кршење демократских начела пртеста и упад на исти од стране њихових чланова. Та њена изјава је опаснији ударац протестима него целокупна пропаганда режима против истог.
И на страну све то. Неко је лепо рекао. Факултети су буквално фабрике знања и сад студентима требају фосили из прошлог века да им преузимају, држе говоре и придике??
Такође, осврните се око себе. Ти људи махом припадају управо пораженој идеологији. УСАИД је ћао. синоћ их Маск назвао гомилом радикалних марксистичких нерадника.
Ложење на њих данас је онај Слобин потез подршке комунистима током пуча у Русији 91е.
Preteruješ pristrasno kao po običaju i praviš od komarca magarca,
ok doživlajavas to sve sa nekom vecom dozom emocija i strasti indukovanih tvojim ideološkim ubeđenjima...
Nisam video tu ivankinu izjavu al verujem ti međutim kontekst mi tu nije jasan,
ne vidim kako je moguće da proglas ili bilo ko "preuzme" studentske proteste jer su oni studentski i to nema nikakve logike,
a nisam ni kod studenata primetio da je ta njena izjava docekana na nož kao ovde kod tebe,
niti sam primetio da studenti hejtuju proglas kao ti ovde...
Isto kao i za ovo oko famoznih govornika-novinara, da nije bilo onog jednog saopštenja fakulteta skoro niko to ne bi ni primetio a kamoli dao mu takav fatalistički značaj kao pojedinci ovde na forumu...
Pa onda ideš čak toliko daleko da proglas povezujes sa usaid-om i kako je njih mask prozvao lol,
opet to je u skaldu sa tvojom ideološkom obojenošću...
Ja koliko vidim studenti za sada odlično guraju kao i do sada pa mi ta tvoja tolika zabrinutost nije jasna,
uostalom bio si zabrinut i kada su zakazali protest na slaviji eto bas u vreme kada sns brigada slavi neku titulu pa se pokazalo kao potpuno nebitna stvar, tako da opusti se i imaj vise vere u studente ako si stvarno iskreno za njih...
evidentno je da studentski protesti moraju imati na kraju i politicki epilog u vidu sastavljanja prelazne ekspertske vlade koja ce srediti medije i izborne uslove pre odrzavanja slobodnih izbora na kojima mora doći neko
- moje mišljenje je nek to bude bilo ko smenjiv (a niko osim radikala nema ni izbliza potencijal da zarobi drzavu i vlada autokratski) pa ćemo ako treba kao bugari svake godine da smenjujemo ako ne rade kako treba ili u skladu sa voljom većine...