Advokatska komora Srbije stupa u jednomesečnu obustavu rada
Advokatska komore Srbije (AKS) odlučila je na vanrednoj skupštini da obustavi rad na 30 dana.

@Igor duplikat obrisi ovaj komentar
Možemo da budemo tolerantni, da imamo različite stavove, ali ne i da budemo tolerantni prema ljudima koje plaća Priština da promovišu nezavisno Kosovo. Moje mišljenje o Kosovu je poznato, ne podudara se sa većinskom Srbijom, ali nisam albanski lobista. U tome je razlika. Oni koji rade protiv interesa sopstvene države i naroda, nema šta da traže među studentima.Nije niko razbio jedinstvo studentskog pokreta
Najgore sto mozemo sad je da se delimo u ideoloske tabore, a tu sam ubedjen da mnogo veći problem pravi desnica/nacionalisti/kako god se zvala ta struja i potrebno je da se stalno dodvoravamo toj struji. Primera radi, ja nisam video nekog da se zalio na prisustvo ruske zastave na autokomandi ili tokom setnje od BG do NS, iako je princip da se ne nose obelezja stranih sila (EU zastava koja se pojavila na pocetku protesta na Slaviji je istog trenutka izbačena, s pravom)
Moramo kao drustvo da imamo bar toliko tolerancije prema stavovima s kojim se ne slazemo, inače nam se smeši još bog zna kolko godina vladavine antiustavnog poretka. Da li smo stvarno spremni da odbacimo jedini pokret koji ima sansu da dovede do sistemskih promena zbog takvih fusnota kao sto je Kesic?
I za kraj da napomenem - vec su se pojedini fakulteti ogradili od toga i pretpostavljam da sledi kamenovanje radne grupe za aktivnosti koja je pozvala njih da gostuju (jer se kamenuju i za mnogo manje stvari)
"Polovina" Srbije koja mrzi Đilasa je ona polovina koja je popušila višegodišnje spinove i laži okg sns. Kad pitaš nekog od te "polovine" koji su tačno Đilasovi gresi, uglavnom zableje ili odrecituju pesmu o 619 miliona.Inače,
Da li neko možda zna što se Marinika uhvatila u kolo sa Đilasom. Ja sam kopao o njoj i video sam da se žena već dvadeset godina zalaže za prave stvari i nema nekih afera niti mutnih dilova koji se vezuju za nju. Šta joj bi da uđe u stranku sa čovekom kojeg pola srbije mrzi.
На протестима није место ни руским затавама али није место ни овим одавно укаљаним кловновима са тв-а. Једноставно нису на нивоу студената.
Đilas nije ukrao 619 miliona."Polovina" Srbije koja mrzi Đilasa je ona polovina koja je popušila višegodišnje spinove i laži okg sns. Kad pitaš nekog od te "polovine" koji su tačno Đilasovi gresi, uglavnom zableje ili odrecituju pesmu o 619 miliona.
Inače, po Srbiji ljudi jako malo znaju o Đilasu osim onoga što im huljini mediji plasiraju. U Beogradu ga poznaju bolje, pa je tako dva puta pobedio hulju na beogradskim izborima. Naravno, dok su izbori bili iole slobodni.
Po svim informacijama, deo NS studenata je izglasao i to nije podrzano od BG studenata, ali je odlucilo da se precuti zbog mira u kuci.Pa Ivan Ivanović je sinoć objavio da je studentski plenum izglasao i pozvao ga da dođe sinoć i održi govor.
Jedino je on, pored Bećkovićke, dovodio studente u par svojih emisija za ova 3 meseca.
Ako su nam Ivanović, Kesić i Obućina problem, naspram svog ovog zla, onda stavljaj katanac i zaključavaj sve..
E šteta jbt, nas preostalih 7.999.999.999 na svetu je baš volimo...U svakom slucaju, iako zvuci kontradiktorno jer toliko pisem ovde, ali keeeenja mi se od politike. Prezirem je.
Da budem nepristojan, boli me đoka za podršku od strane Madone! To su sve članovi lutkarskog pozorišta duboke države i demokrata u SAD-u.