Šta je novo?

Izbori 2024

Ovaj forum je bukvalno Srbija u malom...samo je preraspodela i mix ljudi malo drigačiji. Bilo bi zanimljivo da se usaglasimo oko jedne osobe u javnom svetu koja je neukaljana i koja gaða većimu afiniteta.
Pa moze cak i iz Proglasa, Bodiroga vecini ne bi pravio problem.

Moram reci vecini jer ce uvek neko nekom smetati, ali postoje ljudi koji ne bi smetali 98 posto opozicionih biraca i postoje ljudi koji prave apsolutnu podelu.

Beogradski Sindikat - podela.

Dikic - podela.

N1 - podela.

Vodje politickih stranaka ili organizacija - podela.

Ivanovic - podela.

Obicni profesori - 98 posto podrske.

FDU samo ima minimun dva izuzetno pametna i elokvetna profesora koji su se istakli do sada.

Cane Partibrejkersi - 98 posto podrska.

Glumci, ali ovi stranacki aktivisti i neuravnotezene licnosti poput Bjele i Sergeja - podela

Glumci poput Dugalica - 98 posto podrska.

Nolo - 98 posto podrska, mada i ta dva posto bi podrzali, mozda bi samo jeli govna zarad jedenja govana.

Rsum - 98 posto podrska.

Uvek se prodaje ta prica da nema niko da bi se nametala jedna te ista ekipa.

Milion profesora fakulteta i srednjih skola se istaklo u svemu ovome, takodje i nastavnika u skolama.

Ne znam samo šta na ove "aaaa mrziiii meeeee" kuknjave da kažu oni koji su preživeli i učestvovali i u akcijama 68', u ratovima 90ih, pa u svim krizama i bedi te decenije, pa u svim protestima i neredima te decenije, pa 5. oktobra, pa za vreme preostalih manjih akcija, 1 od 5 miliona, pa za vreme Kovida, ekoloških protesta, protesta zbog pokolja u Ribnikaru i Mladenovcu...

A imam ih u svom okruženju bukvalno. Baš ću da ih pitam da li i njih "mmrrrrrrziiiii" i da li su zbog toga kupili kolibu podno Peštera i preselili se tamo, i presekli sve veze sa društvom oko sebe... Ili i dalje džonjaju po ulicama, džonjaju po glasačkim mestima i promovišu i guraju bukvalno bilo koga, samo da se više okonča diktatura i monopol jednog pacijenta i da Srbija bude demokratska zemlja...

Pa moze cak i iz Proglasa, Bodiroga vecini ne bi pravio problem.

Moram reci vecini jer ce uvek neko nekom smetati, ali postoje ljudi koji ne bi smetali 98 posto opozicionih biraca i postoje ljudi koji prave apsolutnu podelu.

Beogradski Sindikat - podela.

Dikic - podela.

N1 - podela.

Vodje politickih stranaka ili organizacija - podela.

Ivanovic - podela.

Obicni profesori - 98 posto podrske.

FDU samo ima minimun dva izuzetno pametna i elokvetna profesora koji su se istakli do sada.

Cane Partibrejkersi - 98 posto podrska.

Glumci, ali ovi stranacki aktivisti i neuravnotezene licnosti poput Bjele i Sergeja - podela

Glumci poput Dugalica - 98 posto podrska.

Nolo - 98 posto podrska, mada i ta dva posto bi podrzali, mozda bi samo jeli govna zarad jedenja govana.

Rsum - 98 posto podrska.

Uvek se prodaje ta prica da nema niko da bi se nametala jedna te ista ekipa.

Milion profesora fakulteta i srednjih skola se istaklo u svemu ovome, takodje i nastavnika u skolama.
Нека говоре представници студената. Изабрани коцком. И нека у говору пренесу мишљење свих студената.
Нека такође говоре жртве и породице жртава СНС режима. Они који су спремни на то. Рецимо синови Станике Глигоријевић који нису ћутали до сада. Породица новинара Јовановића коме је запаљена кућа. Представници Срба са Косова и Метохије који су остављени на милост и немилост Шиптарима. Има много потенцијалних говорника.

Сигурно не уштва Бјелогрлић која себи даје за право да одређује ко је прави Београђанин или не, а до сада је примио масне паре од државе у склопу СНС доктрине хлеба и игара. Други спознорисани од те доктрине су спортска друштва Црвена Звезда и Партизан (први више него други).

Po svim informacijama, deo NS studenata je izglasao i to nije podrzano od BG studenata, ali je odlucilo da se precuti zbog mira u kuci.

Kad smo kod toga sta je kome problem, sto Ivanovic retvituje ovo, neki sarkazam ili sta? Ne bih rekao. Eto, Ivanovicu su Obucina i Kesic problem:

Pogledajte prilog 228116Pogledajte prilog 228117

I eto ti ga.

NS studenti vs BG studenti

Ivanovic vs Kesic

sta je bilo desnicarski botovi, jel ukusan sendvic vs evo ih prozapadni pedercici sto bi da otmu protest

Evo ja vs ti

Mada se mi ne svadjamo, ali zbog cega sve ovo? Jel bilo potrebno? Nije. Sta je donelo? Nista dobro. Jel izglasano od svih? Nije. Jel bi proslo da su svi glasali? Ne bi.

U svakom slucaju, iako zvuci kontradiktorno jer toliko pisem ovde, ali keeeenja mi se od politike. Prezirem je. Lozi me jedino jedinstvo i kreativnost. To su studenti pokazali. Ovo nema veze sa tim.

Nek oni, politicari, rade svoje u pozadini, niko im ne brani. Da su bar pametni. Jel Proglasu ovo nesto donelo? Neko se sad nalozio na njih kad je cuo Bjelin govor? Nema sanse jednog novog simpatizera da su dobili. A gomila je u fazonu, vidi ove klosare sto se guraju.

To se zovu Ljubivoje Rsumovic i ekipa ako se hoce neko od gradjana.
Pa šta ti je toliki problem u govorima Ivanovića, Kesića i Obućine? Sve što su rekli bilo je pametno i dobro rečeno.

Kažeš je l' ovo nešto donelo Proglasu? Pa šta je trebalo da im donese? Jesu li došli na binu kao organizacija? Nisu. Došao Bjelogrlić, glumac, pojedinac, koji je održao odličan govor. Je l' pominjao Proglas? Nije.

Šta je uostalom problem sa Bjelogrlićem? Cecom Bojković, Ivankom rektorkom, Proglasom u celini?

Nećemo povratak opozicije na vlast.. Slažem se, ali neko mora da bude vlast. Proglas su nova lica, pametni ljudi, za koje se nadam da će biti ta nova vlast.

Ne kapiram uopšte čemu taj hejt sad i ka Proglasu..

Šta Ivanović tvituje, ne zanimna me, studenti ga pozvali, podržao ih, zvao u svoje emisije par puta..

Ja ne vidim nikakve podele bg vs ns studenti, Ivanović vs Kesić itd.. svi bili zajedno, niko ružnu reč nije rekao. Na bini nisu bili političari iz opozicije, sve proteklo u najboljem redu, a na ulicama masa od 200.000 ljudi.. samo da se tapše i čestita na svemu.

Zato mi je nejasna ova defetistička priča, mislim da ste sve to malo preterano doživeli i da ste samo previše željni da sve ovo uspe, pa se plašite da će se i najmanja muva koja se pojavi pretvoriti u slona.

Treba se malo opustiti. Idemo dalje..ka cilju.

.

Prilozi

• Screenshot_2025-02-02-17-52-17-654_com.reddit.frontpage.thumb.jpg.2658146190897b2bcc60c12bc5ad...jpg
    Screenshot_2025-02-02-17-52-17-654_com.reddit.frontpage.thumb.jpg.2658146190897b2bcc60c12bc5ad...jpg
    140,6 KB · Pregleda: 40
Ја бих брате да се реновирају купатила у Инфективној. Бјелогрлић нека нађе срећу на слободном тржишту, а не од наших пара :).
Ko daje pare za Senke, cija je produkcija?

Pa šta ti je toliki problem u govorima Ivanovića, Kesića i Obućine? Sve što su rekli bilo je pametno i dobro rečeno.

Kažeš je l' ovo nešto donelo Proglasu? Pa šta je trebalo da im donese? Jesu li došli na binu kao organizacija? Nisu. Došao Bjelogrlić, glumac, pojedinac, koji je održao odličan govor. Je l' pominjao Proglas? Nije.

Šta je uostalom problem sa Bjelogrlićem? Cecom Bojković, Ivankom rektorkom, Proglasom u celini?

Nećemo povratak opozicije na vlast.. Slažem se, ali neko mora da bude vlast. Proglas su nova lica, pametni ljudi, za koje se nadam da će biti ta nova vlast.

Šta Ivanović tvituje, ne zanimna me, studenti ga pozvali, podržao ih, zvao u svoje emisije par puta..

Ja ne vidim nikakve podele bg vs ns studenti, Ivanović vs Kesić itd.. svi bili zajedno, niko ružnu reč nije rekao. Na bini nisu bili političari iz opozicije, sve proteklo u najboljem redu, a na ulicama masa od 200.000 ljudi.. samo da se tapše i čestita na svemu.

Zato mi je nejasna ova defetistička priča, mislim da ste sve to malo preterano doživeli i da ste samo previše željni da sve ovo uspe, pa se plašite da će se i najmanja muva koja se pojavi pretvoriti u slona.

Istina. Hoćemo neka nova lica. Onda kad se ta lica pojave. Ni oni ne valjaju. Svakom brate nađemo manu.

Критика је на месту. Биће још протеста и још говорника. Неће се више звати ови и неће бити простора и за минималне поделе. Студенти Филзофског су у званичној објави лепо објаснили. И то је то, идемо даље.

Александар Вучић се грчевито држи за ту једину пукотину у студентској тврђави. Ту пукотину нису направили студенти, него је све време цртамо ми матораћи, делећи се на леве и десне. У томе и лежи моја нада да је његова нада лажна. :)

Evo ja ne podnosim onog Lompara, ali da je on govorio, rec ne bi rekao.
Bitno je da je protiv AV, to je trenutno jedino bitno.
Uvek desnicari moraju nesto da ke*aju, mnogo su osetljivi, kao ucveljene mlade.

Realno, nema glupljeg razloga za razdor od politike. Evo ja u društvu i u okruženju imam leve, desne, centre i onda sve to pa još 360 stepeni. Na pamet nam ne pada da se svađamo. Bude prozivanja, naravno, i trolovanja, ali ne dozvoljavamo da nas to zavadi. Kad bi moglo tako na nivou naroda, ne bi bilo zime 😎

Evo ja ne podnosim onog Lompara, ali da je on govorio, rec ne bi rekao.
Bitno je da je protiv AV, to je trenutno jedino bitno.
Uvek desnicari moraju nesto da ke*aju, mnogo su osetljivi, kao ucveljene mlade.
Нема левичарскијег факултета на универзитету од Филозофског, па су осудили списак говорника. Баталите те отрцане приче. Нема шта ни Лопар да говори. Имали су много простора и ништа нису урадили.

Нема левичарскијег факултета на универзитету од Филозофског, па су осудили списак говорника. Баталите те отрцане приче. Нема шта ни Лопар да говори. Имали су много простора и ништа нису урадили.
Spisak govornika je bio poznat pre skupa, zasto nisu tada interno razresili to pitanje.
Takodje ako je vecina bila za, filozofi bi valjda u duhu demokratije prihvatili volju vecine, ili misle da su oni bitniji od ostalih.
Ovo istrcavanje u javnost sa podelama je izuzetno glupo.

Naravno da nisam gledao govore pa ne mogu da kažem šta je problem sa samim govorima. Lično, apsolutno me ne zanima šta imaju da kažu ovi o kojima pričamo, a ove ostale nisam stigao. Nije to poenta, nisam bitan ja, nisi bitan ti, problem je što do govora uopšte došlo. Stvorila se podela i oseća se. Moglo se živeti bez govornika i sada bi se isključivo delile samo pozitivne stvari.

Ti si fan Proglasa i nisi objektivan. Svi koji sada likuju i tovare ljude sendvičima bi kukali i besili se da su izašli na binu Beogradski sindikat i Dikić iz KTV-a. Jel tako? Tako je.

Može li Dejan iz Srbin Info na binu? Pa šta fali? Čovek na našoj strani i snima sve živo. Ako mene i tebe pitaš - mnogo toga ideološki, ali nekome je on vrh. Klinci ga obožavaju, kad god radi live, a sve snima uživo, svi živi ga pozdravljaju. Što on nije bio govornik?

Ne postoji niko ko može da kaže šta je ultimativna istina. Zato je rečeno svaki put da na protest ne dolaze političari, aktivisti, organizacije... da se ne bi delili. To je problem sa Proglasom, politička su organizacija.

Ključ ovih protesta je što su politički, ali bez političara, aktivista, udruženja... zato i jesu masovni i uspešni.

Evo, ušao sam u govore, čitaj komentare, svi su negativni. Jesu to sve botovi? Naravno da nisu. Ljudi skandiraju Kesiću: ,,odlazi, odlazi" i zvižde mu.

Zašto nam to treba? Ko hoće da ih čuje, uključi N1 i Blic i sluša ih.

Pogledaj komentare:

Bjelogrića sam samo našao na jutjub kanalu Proglasa, gde ima svega par komentara, logično od ljudi koji prate taj kanal.

Sve je jasno, može samo neko da se pravi da nije jasno i gura svoje. To da guraš svoje ne obazirući se na narod nas je dovelo da budemo tu gde jesmo. Tako je preuzeta SPN prvo od naroda, a onda od ostalih stranaka koje su je činile. I sad smo tu gde jesmo, a vidi se jasno da je narod protiv bagre. Mogli smo bar Beograd da očistimo, sve bi sad bilo lakše da imamo gradonačelnika koji je uz narod.

Očigledno da se radi o narcisoidnim ličnostima jer da sam ja neko ko izaziva kontroverze, zahvalio bih se studentima na pozivu i rekao da ne želim da narušavam sve to sada postignuto. I Kesić i Ivanović i Bjelogrlić su izuzetno bahati i suprotnost svemu što su studenti do sada prikazali. Kako im, jbt, nije palo na pamet da im tamo nije mesto? Ne, to će gura svoje, zabole ih.

Pozvani su na svaki protest, nek stoje sa strane pa ako nekad izbije neka tuča i murija krene na nas, nek stanu u prvi red. Na binu su izašli prvi i poslednji put, inače je ovo kraj protesta.

Tako je bilo i sa SPN protestima, prvo bez bine, pa onda Kesić i Ivanović i Proglas i završilo se Milivojevićem, Biljanama i ekipom. Nisi valjda zaboravio, to je bilo pre godinu i po dana. I onda su/smo pukli na svim mogućim izborima iako je Srbija očigledno protiv radikala. Evo, viče Milivojević da će u izbornoj noći biti 100 000 ljudi na ulicama, lol. Bilo je... svi potrčali njihova nesposobna dupeta da brane.

Evo, ovo je pre samo godinu i po dana. Krenulo se bez govornika i bina pa idu Ceca, Bjela, Kesić i ekipa:

A završi se sa:

Vrh