Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 59.366
Ух, ово као Слађа.
Ок, пар минута блама. Дешавају се киксеви. Није толико страшно на целокупну причу, опет је скуп у НС са маршем величанствен догађај.
Ух, ово као Слађа.
Pa moze cak i iz Proglasa, Bodiroga vecini ne bi pravio problem.Ovaj forum je bukvalno Srbija u malom...samo je preraspodela i mix ljudi malo drigačiji. Bilo bi zanimljivo da se usaglasimo oko jedne osobe u javnom svetu koja je neukaljana i koja gaða većimu afiniteta.
Нека говоре представници студената. Изабрани коцком. И нека у говору пренесу мишљење свих студената.Pa moze cak i iz Proglasa, Bodiroga vecini ne bi pravio problem.
Moram reci vecini jer ce uvek neko nekom smetati, ali postoje ljudi koji ne bi smetali 98 posto opozicionih biraca i postoje ljudi koji prave apsolutnu podelu.
Beogradski Sindikat - podela.
Dikic - podela.
N1 - podela.
Vodje politickih stranaka ili organizacija - podela.
Ivanovic - podela.
Obicni profesori - 98 posto podrske.
FDU samo ima minimun dva izuzetno pametna i elokvetna profesora koji su se istakli do sada.
Cane Partibrejkersi - 98 posto podrska.
Glumci, ali ovi stranacki aktivisti i neuravnotezene licnosti poput Bjele i Sergeja - podela
Glumci poput Dugalica - 98 posto podrska.
Nolo - 98 posto podrska, mada i ta dva posto bi podrzali, mozda bi samo jeli govna zarad jedenja govana.
Rsum - 98 posto podrska.
Uvek se prodaje ta prica da nema niko da bi se nametala jedna te ista ekipa.
Milion profesora fakulteta i srednjih skola se istaklo u svemu ovome, takodje i nastavnika u skolama.
Ја бих брате да се реновирају купатила у Инфективној. Бјелогрлић нека нађе срећу на слободном тржишту, а не од наших пара .Daj Senke nad Balkanom trecu sezonu i ne prdi tu
Pa šta ti je toliki problem u govorima Ivanovića, Kesića i Obućine? Sve što su rekli bilo je pametno i dobro rečeno.Po svim informacijama, deo NS studenata je izglasao i to nije podrzano od BG studenata, ali je odlucilo da se precuti zbog mira u kuci.
Kad smo kod toga sta je kome problem, sto Ivanovic retvituje ovo, neki sarkazam ili sta? Ne bih rekao. Eto, Ivanovicu su Obucina i Kesic problem:
Pogledajte prilog 228116Pogledajte prilog 228117
I eto ti ga.
NS studenti vs BG studenti
Ivanovic vs Kesic
sta je bilo desnicarski botovi, jel ukusan sendvic vs evo ih prozapadni pedercici sto bi da otmu protest
Evo ja vs ti
Mada se mi ne svadjamo, ali zbog cega sve ovo? Jel bilo potrebno? Nije. Sta je donelo? Nista dobro. Jel izglasano od svih? Nije. Jel bi proslo da su svi glasali? Ne bi.
U svakom slucaju, iako zvuci kontradiktorno jer toliko pisem ovde, ali keeeenja mi se od politike. Prezirem je. Lozi me jedino jedinstvo i kreativnost. To su studenti pokazali. Ovo nema veze sa tim.
Nek oni, politicari, rade svoje u pozadini, niko im ne brani. Da su bar pametni. Jel Proglasu ovo nesto donelo? Neko se sad nalozio na njih kad je cuo Bjelin govor? Nema sanse jednog novog simpatizera da su dobili. A gomila je u fazonu, vidi ove klosare sto se guraju.
To se zovu Ljubivoje Rsumovic i ekipa ako se hoce neko od gradjana.
Ko daje pare za Senke, cija je produkcija?Ја бих брате да се реновирају купатила у Инфективној. Бјелогрлић нека нађе срећу на слободном тржишту, а не од наших пара .
Pa šta ti je toliki problem u govorima Ivanovića, Kesića i Obućine? Sve što su rekli bilo je pametno i dobro rečeno.
Kažeš je l' ovo nešto donelo Proglasu? Pa šta je trebalo da im donese? Jesu li došli na binu kao organizacija? Nisu. Došao Bjelogrlić, glumac, pojedinac, koji je održao odličan govor. Je l' pominjao Proglas? Nije.
Šta je uostalom problem sa Bjelogrlićem? Cecom Bojković, Ivankom rektorkom, Proglasom u celini?
Nećemo povratak opozicije na vlast.. Slažem se, ali neko mora da bude vlast. Proglas su nova lica, pametni ljudi, za koje se nadam da će biti ta nova vlast.
Ne kapiram uopšte čemu taj hejt sad i ka Proglasu..
Šta Ivanović tvituje, ne zanimna me, studenti ga pozvali, podržao ih, zvao u svoje emisije par puta..
Ja ne vidim nikakve podele bg vs ns studenti, Ivanović vs Kesić itd.. svi bili zajedno, niko ružnu reč nije rekao. Na bini nisu bili političari iz opozicije, sve proteklo u najboljem redu, a na ulicama masa od 200.000 ljudi.. samo da se tapše i čestita na svemu.
Zato mi je nejasna ova defetistička priča, mislim da ste sve to malo preterano doživeli i da ste samo previše željni da sve ovo uspe, pa se plašite da će se i najmanja muva koja se pojavi pretvoriti u slona.
Treba se malo opustiti. Idemo dalje..ka cilju.
Svako ima pravo da govori i da kritikuje govornike.
Naravno da ima, isto kao sto svako ima pravo da zakljuci da je ta kritika kontarproduktivna, i da ne vidi sumu od drveta.Svako ima pravo da govori i da kritikuje govornike.
Kao i navode da je vlast na kolenima.
Мислим да критика није била са циљем довођења у питање целог скупа и бунта, већ добронамерна.
Kao ono, brod tone, a putnici se zale na pregorelu sarmu...Мислим да критика није била са циљем довођења у питање целог скупа и бунта, већ добронамерна.
Нема левичарскијег факултета на универзитету од Филозофског, па су осудили списак говорника. Баталите те отрцане приче. Нема шта ни Лопар да говори. Имали су много простора и ништа нису урадили.Evo ja ne podnosim onog Lompara, ali da je on govorio, rec ne bi rekao.
Bitno je da je protiv AV, to je trenutno jedino bitno.
Uvek desnicari moraju nesto da ke*aju, mnogo su osetljivi, kao ucveljene mlade.
Spisak govornika je bio poznat pre skupa, zasto nisu tada interno razresili to pitanje.Нема левичарскијег факултета на универзитету од Филозофског, па су осудили списак говорника. Баталите те отрцане приче. Нема шта ни Лопар да говори. Имали су много простора и ништа нису урадили.
Naravno da nisam gledao govore pa ne mogu da kažem šta je problem sa samim govorima. Lično, apsolutno me ne zanima šta imaju da kažu ovi o kojima pričamo, a ove ostale nisam stigao. Nije to poenta, nisam bitan ja, nisi bitan ti, problem je što do govora uopšte došlo. Stvorila se podela i oseća se. Moglo se živeti bez govornika i sada bi se isključivo delile samo pozitivne stvari.Pa šta ti je toliki problem u govorima Ivanovića, Kesića i Obućine? Sve što su rekli bilo je pametno i dobro rečeno.
Kažeš je l' ovo nešto donelo Proglasu? Pa šta je trebalo da im donese? Jesu li došli na binu kao organizacija? Nisu. Došao Bjelogrlić, glumac, pojedinac, koji je održao odličan govor. Je l' pominjao Proglas? Nije.
Šta je uostalom problem sa Bjelogrlićem? Cecom Bojković, Ivankom rektorkom, Proglasom u celini?
Nećemo povratak opozicije na vlast.. Slažem se, ali neko mora da bude vlast. Proglas su nova lica, pametni ljudi, za koje se nadam da će biti ta nova vlast.
Ne kapiram uopšte čemu taj hejt sad i ka Proglasu..
Šta Ivanović tvituje, ne zanimna me, studenti ga pozvali, podržao ih, zvao u svoje emisije par puta..
Ja ne vidim nikakve podele bg vs ns studenti, Ivanović vs Kesić itd.. svi bili zajedno, niko ružnu reč nije rekao. Na bini nisu bili političari iz opozicije, sve proteklo u najboljem redu, a na ulicama masa od 200.000 ljudi.. samo da se tapše i čestita na svemu.
Zato mi je nejasna ova defetistička priča, mislim da ste sve to malo preterano doživeli i da ste samo previše željni da sve ovo uspe, pa se plašite da će se i najmanja muva koja se pojavi pretvoriti u slona.
Treba se malo opustiti. Idemo dalje..ka cilju.