Šta je novo?

Izbori 2024

jeste, studenti treba da se cimaju na svaku budalu koju malo laje

ne
Да, да докажу да нису страни плаћеници онима који верују Вучићевићу.
Такође, студенти морају да схвате да јавност жели промену, али да она мора бити у складу са већинским мишљењем. Већина људи у Србији нема лепо мишљење о ХДЗ шовинизму, и о проевропској будућности, шта год то значило, па би студенти могли да се приближе још више народу.

Најбоље би било да позову Вучића на разговор, без обзира што инсистирају на томе да је његова улога церемонијалана.
Сви знамо да је он главни представник власти, и да сваки договор мора ићи и преко њега. Има толико ствари које могу да се мењају, нпр. захтеви инжењера да стручњаци морају бити консултовани и укључени у процесе из својих области.
СНС има људи који су стеучни, и који могу добро да обављају неку јавну функцију, много боље од тренутне гарнитуре, а и сам СНС ће морати да мења приступ ако желе да остану битан политички фактор.

Такође, студенти морају да схвате да јавност жели промену, али да она мора бити у складу са већинским мишљењем. Већина људи у Србији нема лепо мишљење о ХДЗ шовинизму, и о проевропској будућности, шта год то значило, па би студенти могли да се приближе још више народу.

Најбоље би било да позову Вучића на разговор, без обзира што инсистирају на томе да је његова улога церемонијалана.
Сви знамо да је он главни представник власти, и да сваки договор мора ићи и преко њега. Има толико ствари које могу да се мењају, нпр. захтеви инжењера да стручњаци морају бити консултовани и укључени у процесе из својих области.
СНС има људи који су стеучни, и који могу добро да обављају неку јавну функцију, много боље од тренутне гарнитуре, а и сам СНС ће морати да мења приступ ако желе да остану битан политички фактор.

studenti hoce da se zakon sprovodi
mnogo prosto pise za pismene
ne znam zasto siris pricu

studenti hoce da se zakon sprovodi
mnogo prosto pise za pismene
ne znam zasto siris pricu
Да би истрајали, морају да се приближе јавности својим ставовима.

Не ширим причу, ево председник Матице српске је понудио разговор и он је одбијен, а то је била одлична прилика да се докаже да су студенти за дијалог.

Да би истрајали, морају да се приближе јавности својим ставовима.

Не ширим причу, ево председник Матице српске је понудио разговор и он је одбијен, а то је била одлична прилика да се докаже да су студенти за дијалог.

vec su se priblizili, znaci iz smrdana pored prokuplja za njih znaju

kao i svaka ideja, da bi razumila veca grupa mora biti jasna i kratka
a ona je jednostavna

zakon da se sprovodi

sve ostalo je debilno

СНС ће морати да мења приступ ако желе да остану битан политички фактор.
sve ovo se radi kako SNS više nigde ne bi bio bitan osim u knjizi istorije koju će izučavati đaci u budućim generacijama.
potpuna zabrana obavljanja bilo kakvih funkcija koje imaju veze sa državom. ako neki STR hoće da ih zaposli, to njemu na čast.

sve ovo se radi kako SNS više nigde ne bi bio bitan osim u knjizi istorije koju će izučavati đaci u budućim generacijama.
potpuna zabrana obavljanja bilo kakvih funkcija koje imaju veze sa državom. ako neki STR hoće da ih zaposli, to njemu na čast.
Ово дефинитивно нису захтеви студената.
Само се дискредитују протести овом реториком да је циљ рушење СНС-а.

Kad istekne odbrojavanje, kula izgleda kao da je isprskana krvlju.
Crvena je generalno njihova boja za proslave, ali mi ono baš deluje kao namerno.
Мислим да је ово сада претеривање.

Зашто би они радили нешто што им шкоди?
Нећемо ићи у теорије завере.

Ово дефинитивно нису захтеви студената.
Само се дискредитују протести овом реториком да је циљ рушење СНС-а.
dugo nisam video ovako jak spin. najjači da pozavide.
zahtevi su jasni, rad institucija, osvešćivanje sistema i normalno funkcionisanje države, a sve prema zakonu.
ukoliko se ovi jasno predstavljeni zahtevi pročitaju između redova i raščlane, jasno je šta je ultimativni cilj.

Ma čak ne mora ni između redova, može i čista dedukcija.

Protestanti traže nesmetan i korektan rad institucija, pravnu državu, suzbijanje kriminala i korupcije.
SNS onemogućava to.
Samim tim, SNS je deo problema.

I kraj priče.

A slanje botina i batinaša da se zaleću u kolone i upadaju na fakultete i mlate ljude je tek posebna priča. To će tek da ide na poseban račun koji će da se naplati.

dugo nisam video ovako jak spin. najjači spineri da pozavide.
zahtevi su jasni, rad institucija, osvešćivanje sistema i normalno funkcionisanje države, a sve prema zakonu.
ukoliko se ovi jasno predstavljeni zakoni pročitaju između redova i raščlane, jasno je šta je ultimativni cilj.
Ултимативни циљ је оно шта пише у захтевима.

Сами сте написали да је је све ово да се СНС пошаље на сметлиште историје. То није никаква стиде стки захтев, већ само политичка острашћеност.
То је јак спин. На исти начин опозиција дискредитује протесте блокирањем градске куће, а онда студент који им је помогао предлаже да се то понови.

Имате много људи у Шаровићевом видеу из Јагодине који су доказ да и СНС чланови и симпатизери желе правну државу и закон.

Није ми јасно зашто наседаш на најјефтиније медијске манипулације Вучићевићевог тима?
Зар ти није све речено поруком коју су студенти упутили Куртију?
Да ли си разумео захтеве?
Поштовање закона на првом месту.

Ултимативни циљ је оно шта пише у захтевима.

Сами сте написали да је је све ово да се СНС пошаље на сметлиште историје. То није никаква стиде стки захтев, већ само политичка острашћеност.
То је јак спин. На исти начин опозиција дискредитује протесте блокирањем градске куће, а онда студент који им је помогао предлаже да се то понови.

Имате много људи у Шаровићевом видеу из Јагодине који су доказ да и СНС чланови и симпатизери желе правну државу и закон.
što bi kolega iznad rekao, jasna dedukcija onda.
studentiski zahtev je rad institucija a pre svega pravosuđa i tužilaštva, oko toga se mislim slažemo svi.
Ukoliko tužilaštvo i pravosuđe počnu da rade prema slovu zakona, potpuno nezavisno i slobodno, da li SNS-u ima mesta na političkoj sceni?

Није ми јасно зашто наседаш на најјефтиније медијске манипулације Вучићевићевог тима?
Зар ти није све речено поруком коју су студенти упутили Куртију?
Да ли си разумео захтеве?
Поштовање закона на првом месту.
Не наседам, то причам због оних који наседају, студенти крају да се народу приказују као део народа, а овакве изјаве попут ове хрватског професора су одличан повод за изјаве које би се народу свиделе.

Порука Куртику је одлична и на сличан начин треба поступити и са овим професором из Хрватске и могућим сличним испадима у будућности.

Захтеве сам разумео, једино сам против оног да Ђурић мора да поднесе оставку, јер град нема везе са железницом и пројектом пруге до Суботице, али то је сада већ готова ствар.

što bi kolega iznad rekao, jasna dedukcija onda.
studentiski zahtev je rad institucija a pre svega pravosuđa i tužilaštva, oko toga se mislim slažemo svi.
Ukoliko tužilaštvo i pravosuđe počnu da rade prema slovu zakona, potpuno nezavisno i slobodno, da li SNS-u ima mesta na političkoj sceni?
То ће рећи тужилаштво.
Али нема никакве шансе да је цела странка крива, тамо има много поштених људи.

Оставка Ђурића био би морални чин јер се трагедија догодила у граду на чијем је челу, нешто што је доста честа пракса, иако, реално, нити је био градоначеник у време извођења радова нити је град учествовао у реконструкцији станице.
Да сам на његовом месту понудио бих оставку без да то ико од мене то тражи.
Прво, тиме би се показало да се трагедија схвата озбиљно, он би показао људску страну а друго, сама странка би тиме забележила политички поен јер би одмах могли да кажу како су "у СНС-у часни и одговорни људи који за разлику од бивше власти политику схватају озбиљно" итд итд итд.

Poslednja izmena:
Vrh