Šta je novo?

Izbori 2024

Da, kačili smo i ovde najave. Ali sve je ok, ja sam čak kačio sliku a opet sam zaboravio u 20:00. 🤣 Jbg mnogo dešavanja ovih dana... I bio sam na ulici tad.
Ne sećam se da sam videla, da li možeš da se setiš gde je okačena info (mislila sam da sam samo "ja" bila neupućena zbog log out-ovanja)?
Da li je to bio dogovor samo za nedelju ili ...? Pitam zato što se malo galamilo i večeras (NBG) ali nije ni blizu nedelje uveče.

I kod mene je izostala buka večeras. Ja se taman spremio i čekao ali bukvalno nikog nisam čuo. Ali nema veze, vratićem to lako. Bitno je da nas je sve više na ulicama.

@Avgi
Sad ću da probam da iskopam. Mislim da je poteklo sa Twittera i da je u tom obliku (Twitter posta) i kačeno na forum. Samo ne mogu da se setim ko je preneo na forum.

Brojevi su mi takvi da kada bi ih video neki psihijatar, odmah bi mi ustanovio opsesivno-kompulzivni poremecaj 🤣 A nisam gadjao, osim sto sam na 10km stopirao aplikaciju i setao do kuce 😁 A ni to ne radim inace.

Nego, jesi ti ispunio celendz? 😤

Cenim da je situacija kuku lele, ako nam Hrvati ovo rade, spasavaj se ko moze ako Bugari odluce da napadnu 🤣

Ne mogu slusam bolesnika, dva puta na nogama do Autokomande, nemam vise snage bi psihicke, ni fizicke 🤣 Ako nisu ispunili zahteve, ne zanima me.

giphy.gif
Нисам стигао да испуним челинџ, али као куриозитет ево моје претпоследње десетке започете безмало у твом крају:
markup_1000001715.png

А, кад изађем из зимског сна, примићу радо нови изазов.

ja ne kontam obog vucka, sta je hteo da postigne ovom pricom veceras

kontam kupuje vreme ali ove ostalo mi nikako ne ide u glavu kako njemu to ide u korist
Apel za prestanak smatranja ove sacice kriminalaca za nekakve mastermajndove politike i sociologije, igrace sedmodimenzionog saha i vrsne planere koji gledaju 9 poteza unapred.

Ovo su najobicniji hostapleri koji od taktike imaju bahatost i silu. Cim im je neko istinski pokazao zube raspadaju se i ne znaju kud da udare. Vuku skoro iskljucivo pogresne poteze jer za drugo ne znaju, jezik i princip studenata je za njih spansko selo. Ocekivao bi covek da i corava koka ubode poneko zrno-ali ne.

Sledece je otvoreno preletanje nekoga od glavonja, pa onda vise njih. To je krah partije.

Potom ide lom pravih lojalista-MUP/BIA se cepa na dva ili tri i to ce biti finalno, kraj.
Par sati nakon toga <> ce biti hitro uhapsen i zadrzan, zajedno sa najvidjenijim glavonjama.

A nasa tema ce postati sta dalje.
EDIT-Zapamtite jednu stvar, kad padnu, bice nam glupo ko nas je jahao i koliko dugo. Kad vidimo koliko je...lako. Koliko su...slabi.
Kao kad Mujo i Haso beze iz zatvora, preskoce 99 zidova i pred onaj poslednji, stoti, kazu ajmo nazad ko bi vise preskakao zidove.

Poslednja izmena:
Apel za prestanak smatranja ove sacice kriminalaca za nekakve mastermajndove politike i sociologije, igrace sedmodimenzionog saha i vrsne planere koji gledaju 9 poteza unapred.

Ovo su najobicniji hostapleri koji od taktike imaju bahatost i silu. Cim im je neko istinski pokazao zube raspadaju se i ne znaju kud da udare. Vuku skoro iskljucivo pogresne poteze jer za drugo ne znaju, jezik i princip studenata je za njih spansko selo. Ocekivao bi covek da i corava koka ubode poneko zrno-ali ne.

Sledece je otvoreno preletanje nekoga od glavonja, pa onda vise njih. To je krah partije.

Potom ide lom pravih lojalista-MUP/BIA se cepa na dva ili tri i to ce biti finalno, kraj.
Par sati nakon toga <> ce biti hitro uhapsen i zadrzan, zajedno sa najvidjenijim glavonjama.

EDIT-Zapamtite jednu stvar, kad padnu, bice nam glupo ko nas je jahao i koliko dugo. Kad vidimo koliko je...lako. Koliko su...slabi.
Kao kad Mujo i Haso beze iz zatvora, preskoce 99 zidova i pred onaj poslednji, stoti, kazu ajmo nazad ko bi vise preskakao zidove.

niko ne kaze da su mastermindovi
ali za narod koji jasu 12 godina, na koji god nacin to da rade, jesu

👏👏👏

Застрашујуће је колико је у стварном свету, изван наших мехурова, изван форума и твитера људи који су убеђени како су студенти и људи који протестују беспосличари и страни плаћеници који би да руше државу и одвоје Војводину и који навијају да се, ако не тенкови, онда изведе бар жандармерија и "похапси ба***".
Уредници и новинари су саучесници.

Сада би био ред да студенти осуде ову изјаву и дезинформације, и да се ограде од ове изјаве.
Студенти би могли да се издају саопштење о осуди хрватске непријатељске политике.

Vrh