Prošle godine ovako nešto bilo nezamislivo
Videćete vi kad on predloži Vulina za premijera/predsednika
Jel bilo smešno, a? Ko se sad smeje?Videćete vi kad on predloži Vulina za premijera/predsednika
Ne sećam se da sam videla, da li možeš da se setiš gde je okačena info (mislila sam da sam samo "ja" bila neupućena zbog log out-ovanja)?Da, kačili smo i ovde najave. Ali sve je ok, ja sam čak kačio sliku a opet sam zaboravio u 20:00. Jbg mnogo dešavanja ovih dana... I bio sam na ulici tad.
Potezi ocajnika i uveravanje dementnih i umibilnih bolida da je još jak i bitan..ja ne kontam obog vucka, sta je hteo da postigne ovom pricom veceras
kontam kupuje vreme ali ove ostalo mi nikako ne ide u glavu kako njemu to ide u korist
Нисам стигао да испуним челинџ, али као куриозитет ево моје претпоследње десетке започете безмало у твом крају:Brojevi su mi takvi da kada bi ih video neki psihijatar, odmah bi mi ustanovio opsesivno-kompulzivni poremecaj A nisam gadjao, osim sto sam na 10km stopirao aplikaciju i setao do kuce A ni to ne radim inace.
Nego, jesi ti ispunio celendz?
Cenim da je situacija kuku lele, ako nam Hrvati ovo rade, spasavaj se ko moze ako Bugari odluce da napadnu
Ne mogu slusam bolesnika, dva puta na nogama do Autokomande, nemam vise snage bi psihicke, ni fizicke Ako nisu ispunili zahteve, ne zanima me.
Apel za prestanak smatranja ove sacice kriminalaca za nekakve mastermajndove politike i sociologije, igrace sedmodimenzionog saha i vrsne planere koji gledaju 9 poteza unapred.ja ne kontam obog vucka, sta je hteo da postigne ovom pricom veceras
kontam kupuje vreme ali ove ostalo mi nikako ne ide u glavu kako njemu to ide u korist
Apel za prestanak smatranja ove sacice kriminalaca za nekakve mastermajndove politike i sociologije, igrace sedmodimenzionog saha i vrsne planere koji gledaju 9 poteza unapred.
Ovo su najobicniji hostapleri koji od taktike imaju bahatost i silu. Cim im je neko istinski pokazao zube raspadaju se i ne znaju kud da udare. Vuku skoro iskljucivo pogresne poteze jer za drugo ne znaju, jezik i princip studenata je za njih spansko selo. Ocekivao bi covek da i corava koka ubode poneko zrno-ali ne.
Sledece je otvoreno preletanje nekoga od glavonja, pa onda vise njih. To je krah partije.
Potom ide lom pravih lojalista-MUP/BIA se cepa na dva ili tri i to ce biti finalno, kraj.
Par sati nakon toga <> ce biti hitro uhapsen i zadrzan, zajedno sa najvidjenijim glavonjama.
A nasa tema ce postati sta dalje.
EDIT-Zapamtite jednu stvar, kad padnu, bice nam glupo ko nas je jahao i koliko dugo. Kad vidimo koliko je...lako. Koliko su...slabi.
Kao kad Mujo i Haso beze iz zatvora, preskoce 99 zidova i pred onaj poslednji, stoti, kazu ajmo nazad ko bi vise preskakao zidove.
Apel za prestanak smatranja ove sacice kriminalaca za nekakve mastermajndove politike i sociologije, igrace sedmodimenzionog saha i vrsne planere koji gledaju 9 poteza unapred.
Ovo su najobicniji hostapleri koji od taktike imaju bahatost i silu. Cim im je neko istinski pokazao zube raspadaju se i ne znaju kud da udare. Vuku skoro iskljucivo pogresne poteze jer za drugo ne znaju, jezik i princip studenata je za njih spansko selo. Ocekivao bi covek da i corava koka ubode poneko zrno-ali ne.
Sledece je otvoreno preletanje nekoga od glavonja, pa onda vise njih. To je krah partije.
Potom ide lom pravih lojalista-MUP/BIA se cepa na dva ili tri i to ce biti finalno, kraj.
Par sati nakon toga <> ce biti hitro uhapsen i zadrzan, zajedno sa najvidjenijim glavonjama.
A nasa tema ce postati sta dalje.
EDIT-Zapamtite jednu stvar, kad padnu, bice nam glupo ko nas je jahao i koliko dugo. Kad vidimo koliko je...lako. Koliko su...slabi.
Kao kad Mujo i Haso beze iz zatvora, preskoce 99 zidova i pred onaj poslednji, stoti, kazu ajmo nazad ko bi vise preskakao zidove.
Сада би био ред да студенти осуде ову изјаву и дезинформације, и да се ограде од ове изјаве.HRVATSKI OBAVEŠTAJAC OTKRIO PRLJAVI PLAN: Sankcije NIS-u će pomoći da protesti narastu, a onda treba napraviti stranku koja će skinuti Vučića
GORDAN Akrap, prorektor Univerziteta "DR. FRANjO TUĐMAN", otkrio je koordinisanu akciju rušenja Srbije uz pomoć "studenata", bivše američke administracije i Hrvatske.www.novosti.rs