Kao što
@roland reče, RTS mora da se "oslobodi". Ne bih, ipak, to stavljao kao dodatan zahtev koji studenti treba da uvedu, nego to treba da bude čin radnika RTS-a. Danima unazad kruži na društvenim mrežama neko navodno pismo podrške od strane radnika, kao i izražavanje neslaganja sa uređivačkom politikom kuće - međutim to pismo nema ničiji potpis. Neki su na tu kritiku dobili odgovor od, navodno, tih radnika, gde se oni pravdaju da je veliki strah među tim radnicima da stave svoje ime i prezime.
E pa dragi moji, skupite malo muda, neće vam biti ništa. Ako objave podršku uz ime i prezime, ona će biti oberučke prihvaćena i bilo kakva kazna neće proći neopaženo.
E sad, uz to bih opet podvukao važnost oslobađanja RTS-a, jer sam sinoć, nakon protesta, kao i svake nedelje, razgovarao sa mamom u Beogradu i ona je bila potpuno dezinformisana. Nije joj jasno šta rade studenti, što još blokiraju ako su im zahtevi ispunjeni, videla je i nekakve intervjue sa blokada gde navodno studenti neki nisu znali ni zbog čega su tu ni kada.
A žena me gleda pink, happy i slična sranja, nego prevashodno RTS - jer prvo ide slagalica, vremenska prognoza, pa dnevnik. Iz tog razloga sam napisao sve ono iznad, da je bitno da se RTS očisti.