Ono što me više brine je nedostatak alternativnih političkih programa "šta hoćemo", a ne samo "šta nećemo". Pa makar to bilo i nekoliko uzajamno suprotstavljenih programa, sa tek nekim minimumom konsenzusa (mediji, pravosuđe, zakonski poredak, odgovornost državne i javne službe, prostor za javne diskusije o javnim odlukama i još po nešto).Пустите сад Ђиласа, не волите га, и нећете га заволети. Али, битно је још једно разоткривање чиме се бави СНС. По мраку, шаље високе градске функционере да лепе плакате и шарају графите по фасадама зграда. Не знам како ово трпи наш уважени члан форума Врачарац, осим ако није и сам морао у акцију. Реално, СНС тоне све дубље, и то је добро.
Оваквих се власт највише плаши. По питању духа народа се ситуација добро развија. Све више чујем од света које би опозициони елитисти окарактерисали као категорију гласача СНС како им је мука Вучића или о разним пљачкама.Motika i kuka
Оваквих
Оваквих се власт највише плаши. По питању духа народа се ситуација добро развија. Све више чујем од света које би опозициони елитисти окарактерисали као категорију гласача СНС како им је мука Вучића или о разним пљачкама.
Хард кор крило нажалост и даље остају пензионери, што старији то рврдокорнији.
Što bi rekao Crni Gruja- uštva...
oво мора да је један од најнепособнијих дипломата које су слали
Naravno. Sta si ti ocekivao?oво мора да је један од најнепособнијих дипломата које су слали
oво мора да је један од најнепособнијих дипломата које су слали
човек би очекивао нешто типа "САД са пажњом посматра развој ситуације у Србији и апелује на власт да спроведе неопходну истрагу трагедије у Новом Саду ради очувања владавине права. Сва борба за бољу земљу и европске интеграције мора да се спроводи мирно, кроз надлежне институције" или нека тако шупља баљезгарија.
Не "ало рајо, смирела"
De nadje Juznu Afriku da imenujes medju sredjene? Mogao si da navedes Norvesku, Dansku i Spaniju recimoNaravno. Sta si ti ocekivao?
Prvi esalon diplomata se salje u sredjene zemlje s reputacijom poput Singapura, Nemacke, Francuske, Juznoafricke republike, Ruske federacije, Japana, Velike Britanije...
Cetvrti-peti esalon poput Hila, Mantera, Montgomerija, Trejsi En Dzejkobson, u Srbiju, Kongo, Uzbekistan, Panamu, Haiti, Kosovo*, Liban... da odrade kao po kazni.