Šta je novo?

Izbori 2024

Поштована министарка да ли Вас је срамота када говорите о одговорности наставника у тренутку када је једва прошло 24 часа од смрти ученика у Лесковцу, којег је убио други ученик?

Skribodijareja, ne znam što se pozivaju na ubistvo iz Leskovca. Pa da smo normalna zemlja bar bi razredni ovog malog ubice imao neku moralnu odgovornost. Ali ne, ovde nema nikakve odgovornosti, od onog đubretara što prazni kante pa do predsednika.

Поштована министарка да ли Вас је срамота када говорите о одговорности наставника у тренутку када је једва прошло 24 часа од смрти ученика у Лесковцу, којег је убио други ученик?

Skribodijareja, ne znam što se pozivaju na ubistvo iz Leskovca. Pa da smo normalna zemlja bar bi razredni ovog malog ubice imao neku moralnu odgovornost. Ali ne, ovde nema nikakve odgovornosti, od onog đubretara što prazni kante pa do predsednika.

"Криво је друштво и систем вредности"

Gde je presidente da podigne vojsku, doduse prosli put kada je podigao pobili su onu porodicu na putu. Nista muk totalni, digli su ruke cak i kozmeticki od kosova. Skupstina u zubinom potoku, do juce nezamislivo, masu zastavama i u presevu bujanovcu skidaju nase. Gde ja hrabra policija i oni majmuni sa kapuljacama da to sprece? Nema ih trose dnevnice za batinjanje u kasinu i na prah. Da su siptari pametni dok su ovi id*** na vlasti da malo pritisnu severnije ovi pristaju na sve

Зашто Куртијев?
И Куртију сад иде у прилог прича о терористима који их угрожавају. 90% тензија на Космету су индуковане да би се прикривале пљачке и флеке оба режима, и у БГ и у ПР.

Па да, него звучало је као да је ово неки Куртијев потез... Ескалација практично увек одговара популистима, какав је и Курти. Само је питање прецизног тајминга када киме више одговара. Тако да, овај пас је Вучићев.

Па да, него звучало је као да је ово неки Куртијев потез... Ескалација практично увек одговара популистима, какав је и Курти. Само је питање прецизног тајминга када киме више одговара. Тако да, овај пас је Вучићев.
Vise verujem Kurtiju nego Vucicu.

1000015698.jpg

Ovo je ipak bolja varijanta od blokada. Ja kao građanin sam skroz okej sa protestima dokle god mi od strane ljudi koji protestvuju nije ugrožena sloboda kretanja. Protest ispred predsedništva ili neka druga akcija tog tipa, meni kao građaninu ne prave nikakvu štetu, a s'druge strane pritiskaju one koje treba da pritisnu.

Nijednom blokadom nikome nije ugrožena sloboda kretanja, ne znam da li ste vi svi osobe sa invaliditetom pa da razumem da ne možete da napravite obilazak oko blokade ili ste samo lenji i volite da prdite u svom autu 24/7?
Blokade su unapred najavljene, traju samo 15 minuta, dok svakodnevno imate blokirane mostove preko Save i Dunava, blokiranu Slaviju i Autokomandu, itd, gde izgubite ne 14, ne 15 minuta, nego bar sat vremena svog života.
Ali da, blokada na 15 minuta ugrožava slobodu kretanja.

Blokade su unapred najavljene
Konkretno moj primer: ne pratim stalno ovaj forum (sad je igrom slučajno da sam se aktivirao) i prosto ne znam kako bih znao gde se organiziju blokade i bio up to date sa informacijama, kako bih izbegao prolazak tim delom grada

A verujem da nisam jedini i da verovatno i drugi ljudi (izuzimajući SNSovce koji su tu na zadatku) su se igrom slučaja zatekli u kolima na tom mestu, a ne ciljano da bi posle bili kivni na ljude koji protestuju

Konkretno moj primer: ne pratim stalno ovaj forum (sad je igrom slučajno da sam se aktivirao) i prosto ne znam kako bih znao gde se organiziju blokade i bio up to date sa informacijama, kako bih izbegao prolazak tim delom grada

A verujem da nisam jedini i da verovatno i drugi ljudi (izuzimajući SNSovce koji su tu na zadatku) su se igrom slučaja zatekli u kolima na tom mestu, a ne ciljano da bi posle bili kivni na ljude koji protestuju
Aha, dobro ljudi, Dejan se ne informise, tako da bolje da se prestane sa blokadama na 15 minuta, jednom nedeljno, do sada 3 puta organizovano.
Kada izlazis iz kuce, informises se kakvo je vreme, ako si vozac pogledas kakav je saobracaj, eventualno navigaciju ukljucis da dobijes najbrze vreme putovanja do cilja (ili najekonomicnije, Gugl mape imaju tu opciju, put koji trosi najmanje goriva). A ako ne vozis auto, nadjes se u blokadi, onda izadjes iz vozila, prosetas se do nekog drugog prevoza i nastavis svoj put - sa malo kasnjenja. Isto onako kada se stado sns ovaca okuplja u Beogradu, pa blokiraju BKA celom duzinom, pa putnici moraju da idu ili na trolejbuse ili na autobuse preko Vracara.
Dakle dobro sam rekao, lenji ste i to je to.

Ovo je ipak bolja varijanta od blokada. Ja kao građanin sam skroz okej sa protestima dokle god mi od strane ljudi koji protestvuju nije ugrožena sloboda kretanja. Protest ispred predsedništva ili neka druga akcija tog tipa, meni kao građaninu ne prave nikakvu štetu, a s'druge strane pritiskaju one koje treba da pritisnu.
Идеш често Немањином?

Vrh