Pridruzi se da budu veciPa očigledno nije. Da jeste, bili bi mnogo masovniji protesti (mnogo više od par desetina ili par stotina ljudi u BG).
Зашто Куртијев?Куртијев успешан пас. Видећемо да ли ће бити дупли.
Поштована министарка да ли Вас је срамота када говорите о одговорности наставника у тренутку када је једва прошло 24 часа од смрти ученика у Лесковцу, којег је убио други ученик?
Skribodijareja, ne znam što se pozivaju na ubistvo iz Leskovca. Pa da smo normalna zemlja bar bi razredni ovog malog ubice imao neku moralnu odgovornost. Ali ne, ovde nema nikakve odgovornosti, od onog đubretara što prazni kante pa do predsednika.
И Куртију сад иде у прилог прича о терористима који их угрожавају. 90% тензија на Космету су индуковане да би се прикривале пљачке и флеке оба режима, и у БГ и у ПР.Зашто Куртијев?
Vise verujem Kurtiju nego Vucicu.Па да, него звучало је као да је ово неки Куртијев потез... Ескалација практично увек одговара популистима, какав је и Курти. Само је питање прецизног тајминга када киме више одговара. Тако да, овај пас је Вучићев.
Ovo je ipak bolja varijanta od blokada. Ja kao građanin sam skroz okej sa protestima dokle god mi od strane ljudi koji protestvuju nije ugrožena sloboda kretanja. Protest ispred predsedništva ili neka druga akcija tog tipa, meni kao građaninu ne prave nikakvu štetu, a s'druge strane pritiskaju one koje treba da pritisnu.
Konkretno moj primer: ne pratim stalno ovaj forum (sad je igrom slučajno da sam se aktivirao) i prosto ne znam kako bih znao gde se organiziju blokade i bio up to date sa informacijama, kako bih izbegao prolazak tim delom gradaBlokade su unapred najavljene
Aha, dobro ljudi, Dejan se ne informise, tako da bolje da se prestane sa blokadama na 15 minuta, jednom nedeljno, do sada 3 puta organizovano.Konkretno moj primer: ne pratim stalno ovaj forum (sad je igrom slučajno da sam se aktivirao) i prosto ne znam kako bih znao gde se organiziju blokade i bio up to date sa informacijama, kako bih izbegao prolazak tim delom grada
A verujem da nisam jedini i da verovatno i drugi ljudi (izuzimajući SNSovce koji su tu na zadatku) su se igrom slučaja zatekli u kolima na tom mestu, a ne ciljano da bi posle bili kivni na ljude koji protestuju
Идеш често Немањином?Ovo je ipak bolja varijanta od blokada. Ja kao građanin sam skroz okej sa protestima dokle god mi od strane ljudi koji protestvuju nije ugrožena sloboda kretanja. Protest ispred predsedništva ili neka druga akcija tog tipa, meni kao građaninu ne prave nikakvu štetu, a s'druge strane pritiskaju one koje treba da pritisnu.
Duže mi treba da prođem plavi most u špicu nego što traje blokadaJa sam blokiran svaki dan gde god da idem pa najbolje da ne izlazim iz kuce.