Има само једно отворено питање Уткина.Kao što si mogao videti, ima ih i u Rusiji.
Može biti da nema zemlje u kojoj ih nema?
Србија треба да се обрачуна са својим криминалцима под хитно, али овај се нешто није осврнуо на "своје" ратне злочинце
Donekle se slažem, u smislu da koriste jedan drugom i da im se neki interesi poklapaju. Ali mislim da Kurtoglavi ide i dalje od toga i inače ima neki pik i prezir prema Srbiji. Vidi se razlika u njegovim potezima, nastupima i izjavama prema Srbiji i Srbima u odnosu na one koje su poticale od npr Tačija. Mislim da je lik prosto žešće butthurt i kivan na Srbiju. I mislim da je i inače ovako kao čovek žešća p..da, deluje kao neki dvolični pokvareni smradić koji stalno nešto kuva i smišlja.Курти и АВ раде један другоме на руку. Иста је то екипа са истим циљевима.
Истина, Курти неће да попусти. А АВ попушта све. Тачи је био кооперативнији, за Опен Балкан, за тзв. поделу (Север КиМ за Прешево и Бујановац).Donekle se slažem, u smislu da koriste jedan drugom i da im se neki interesi poklapaju. Ali mislim da Kurtoglavi ide i dalje od toga i inače ima neki pik i prezir prema Srbiji. Vidi se razlika u njegovim potezima, nastupima i izjavama prema Srbiji i Srbima u odnosu na one koje su poticale od npr Tačija. Mislim da je lik prosto žešće butthurt i kivan na Srbiju. I mislim da je i inače ovako kao čovek žešća p..da, deluje kao neki dvolični pokvareni smradić koji stalno nešto kuva i smišlja.
Pa bio je u tvorza u Srbiji. Mislim da je tek 2000 i neke pusten, neko pomilovanje ili tako nesto. Kurtoglavi je bio vodja nekih studentskih protesta dole, 90ih, tada je postao ortak sa Cedom Jovanovicem. Mislim da odatle potice ta mrznja prema Srbiji. Mislim da on cak nije ni imao priliku da ratuje protiv nas, mislim da je dugo bio u tvorza.Ali mislim da Kurtoglavi ide i dalje od toga i inače ima neki pik i prezir prema Srbiji.
Ja se nadam da opcija gubljenja Preseva i Bujanovca nije vise u igri. Jasno mi je da su siptari tamo vecina, ali dosta je investirano dole, mislim pre svega na koridor 10 i mislim da bi bilo bas nezgodno na putu do Grcke prelaziti administrativni prelaz u tom slucaju kod Bujanovca i posle granicu sa MKD. I jos bi ispalo da su besplatno dobili i autoput od nas.за тзв. поделу (Север КиМ за Прешево и Бујановац).
Donekle se slažem, u smislu da koriste jedan drugom i da im se neki interesi poklapaju. Ali mislim da Kurtoglavi ide i dalje od toga i inače ima neki pik i prezir prema Srbiji. Vidi se razlika u njegovim potezima, nastupima i izjavama prema Srbiji i Srbima u odnosu na one koje su poticale od npr Tačija. Mislim da je lik prosto žešće butthurt i kivan na Srbiju. I mislim da je i inače ovako kao čovek žešća p..da, deluje kao neki dvolični pokvareni smradić koji stalno nešto kuva i smišlja.
Na koje radikale mislis?Ja ne znam kako ove radikale nije sramota sto su glasali za Sapica.
Kurti radi za svoju stvar