Šta je novo?

Izbori 2024

Протести по мањим местима су били демонстрација обичном народу колико је председник погрешан.
Сад је на делу damage control тог уљуљаног поверења простог народа. Сад мора да иде ред деда који га обожавају.

Mediji: CIA ruši Vučića i ustavni poredak Srbije!
Mediji: Uhapšena na aerodromu jer radi za stranu obaveštajnu služnu i pokušava da sruši ustavni poredak!

Realnost: https://www.blic.rs/vesti/politika/mediji-direktor-cia-vilijam-berns-dolazi-u-beograd/p8e516w

Ako sam dobro razumeo, gospodin Berns će biti uhapšen ili u najmanju ruku proteran iz države zbog pokušaja rušenja ustavnog poretka Srbije??? :cool:
Ha ha, glupog li naroda. Pedeset godina iste fore i isti epilog.

1724265867049.png

Ako opozicija ima imalo pameti treba da se regrupiše oko Dane, koja može da otkine dobar deo naprednjačkog glasačkog tela, a uz to je ostvareni stručnjak a čini mi se i da je poštena, za razliku od ovog taloga na političkoj sceni.

Poštena je u meri u kojoj nije prežalila što je ona sklonjena a vraćen Zlatibor...

A Zorana je za litijum... Gledao sam je na novoj S ili N1 ne sećam se...

Kaže, pa zamalo stavila ruku na srce - evo ja nemam interes, ja više nisam sns 😆

Joj smejem se naglas kad je vidim koji je ona cirkus od žene...

Između ostalog... 🙂 Dodatno se doradila u faci otkad je izašla iz sns-a pa je nisam je prepoznao likom na prvu, al je glas ostao isti...

Ову ситуацију са доласком ЦИА дише треба да искористи Нестор.
Дана је добра да пољуља поверење овом изјавом, пошто је дуго грађена као стручни ауторитет јачи од Лончара. Политички она није ауторитет, а оригинално је ДС кадар, после је била у некаквом Социкалдемократском савезу и није се прославила као њихов кандидат.

Mediji: CIA ruši Vučića i ustavni poredak Srbije!
Mediji: Uhapšena na aerodromu jer radi za stranu obaveštajnu služnu i pokušava da sruši ustavni poredak!

Realnost: https://www.blic.rs/vesti/politika/mediji-direktor-cia-vilijam-berns-dolazi-u-beograd/p8e516w

Ako sam dobro razumeo, gospodin Berns će biti uhapšen ili u najmanju ruku proteran iz države zbog pokušaja rušenja ustavnog poretka Srbije??? :cool:
Ha ha, glupog li naroda. Pedeset godina iste fore i isti epilog.

IMG_5433.jpeg

Slazem se. Ali ako imas coveka na vrhu koji je obesmislio svaki dijalog vlasti i drugih elemenata drustva, unistio medije, sveo nacionalne rasprave na licne uvrede, lazne optuzbe i vrhunsko spinovanje gde je uvek krivac bilo ko osim vlasti, prakticno unistio opoziciju, onda je krivac upravo taj covek na vrhu. Sada mu nedostaje konstruktivna rasprava, posle vise od deset godina najgoreg pponizavanja i rusenja kredibiliteta svih koji su se usudili da iznesu bilo kakav kriticki stav o vladajucoj garnituri...zao mi je, kako sejes tako zanjes. Sada je sam pa neka resava taj problem. Vidi se i malo ironije, da se bivsi radikal bori protiv novih radikala raznih vrsta. Zivot bas ume da se poigra sa ljudima.
Ово је убедљиво најбољи пост на ову тему. Ко се мача лати, од мача и погине.
А опозиција хитно да поднесе захтев за референдумом уместо што се опет нада да ће шетњом ишта добити. Време ради за режим.

Ово је убедљиво најбољи пост на ову тему. Ко се мача лати, од мача и погине.
А опозиција хитно да поднесе захтев за референдумом уместо што се опет нада да ће шетњом ишта добити. Време ради за режим.

За режим раде консултанти из Израела и одређене агентуре које их лепо саветују за сваки потез који повуку. Сигурно се не ослањају на домаће кадрове. И сигурно их неће саветовати да иду у битку коју могу да изгубе.
Све док је тај вентил отворен, борба је јако тешка.

За режим раде консултанти из Израела и одређене агентуре које их лепо саветују за сваки потез који повуку. Сигурно се не ослањају на домаће кадрове. И сигурно их неће саветовати да иду у битку коју могу да изгубе.
Све док је тај вентил отворен, борба је јако тешка.
Ово за референдум кажем јер га је Вучић већ понудио, а опозиција одбила.

Nisam ispratii da je ponudio referendum o iskopavanju, već isključivo o poverenju njemu lično, a to bi posle iskoristio kao referendum o iskopavanjima.

Зар није испиновао целу причу? https://www.nin.rs/politika/vesti/5...je-referenduma-o-poverenju-predsedniku-srbije
Променио тему референдума и опет све свео на себе лично. Нема смисла улазити у то његово блато.
Могло би се и на томе победити, или рећи "ево ти референдум, али о литијуму". Наравно, далеко од тога да је то гарантована победа, али је боље од било које реалне алтернативе.

Vrh