Interesantno kako se brise ne samo moj post koji odgovara bekiju i ruku na srce i jeste za brisanje, nego i post na koji beki odgovara (u prvoj recenici sa uvredom, ali to mu se naravno tolerise kao i 500 puta do sada), pa sad on jadan ispade da prica sam sa sobom.
Pitao sam vec ranije, pitacu opet, sta smemo da mislimo i sta smemo da pisemo ovde, posto vidim vrlo nejednak tretman forumasa za iste prestupe?
Zasto neko moze otvoreno da vredja i etiketira i jos da se hvali kako nikad nije banovan, a neko ne sme ni da odgovori na uvredu? Zasto neko moze da kaci 5 postova za redom na skoro svakoj stranici a neko ko samo odgovara na postove biva bankvan zbog ‘spama’?
Ako dodam ‘ua Vucicu’ u potpis da li ce me to uciniti imunim na pravila?
Ili ovde samo imamo neki progresivni porez na IQ, pa se onim manje nadarenim dopusta vise kao neki vid pozitivne diskriminacije?
Ja samo zelim da znam pravila, praticu ih svega mi, samo ih ne razumem trenutno.
Ne tolerise se da budes o.... Hvala Bogu. Previse vam se i tolerise ako mene pitas, davno bih vas sve sasekao.
Da se sad svi pravimo ludi i pusimo te naprednjacke price o demokratiji. Kao Vukicevic kad je skicao kad nije mogao na konferenciju za stampu neku da udje, kuku lele, i on je novinar i krse mu se prava, daj, nemoj da se zaje*******avamo, niko ovde nije ni slep, ni glup.
Kao i taj tvoj Cvetkovic koji ne vidi nista lose u tome sta su Kinezi napravili u Boru, sta vise, to je spasilo Bor.
je*******o zdravlje, daj pare. Voleo bih nekog ko je izgubio majku ili dete da ga pitas sta je bitnije.
Ti si ovde savrsena reklama protiv Rio Tinta, Kineza u Boru i svih drugih stetnih projekata.
Kurcio si se da zena i ti zaradjujete nekoliko puta vise od proseka, a orgijas po forumu kako niko u istoriji ovog mesta nije.
Imas stotine, mozda i preko 1000 postova oko litijuma u svega u poslednjih nekoliko dana/nedelja.
Svaki tvoj post je bukvalno ,,cry for help", kad su te banovali sa teme o litijumu, nastavio si ovde da cekas ko ce da se upeca da se dalje svadjate. Ti si poceo o litijumu na temi o izborima i onda neke nepravde, mada ko zna sta ti je i brisano i sta si pisao.
Niko nikada, ali ni blizu nije toliko orgijao ovde. Ja kad sam najvise bio dokon, to nije bilo 30 posto od postova koje ti ispises dnevno, a sigurno nije trajalo nedeljama bez prestanka.
A i da jeste, a nije, radjeno je iz srca i iz plemenetih namera. Za sta se ti toliko boris, za nekoliko stotina miliona evra godisnje? Bas ti je toliko stalo za nesto sto nece doneti ni sto evrica po glavi stanovnika?
Svi ovde preteramo, ali niko u tolikoj meri kao ti, a i ja ponekad popusim, al' zbog tog zemlju ne srusim.
I pravilo bi trebalo da bude, a to sam davno pisao, da se tek posle odredjenog broja postova na gornjim temema moze spustiti dole. Ti, covece, jedan jedini post o Beogradu nemaa, a ovo je forum o Beogradu, gradjevinarstvu i arhitekturi.
Svadjas se o nekretninama, litijumu i politici.
Ja sam proveo ovde godine pre nego sto sam se spustio ovde dole.
Tako da, divota, ziv si i najbolji primer koliko pare donose. Vidim da si se usrecio sa platom nekoliko puta vece od prosecne, sta ti sad treba jos? Onda ne bi orgijao po forumu 00-24h?
Serem vam se na pare, pricamo o otvorenom kriminalnom projektu koji unistava prirodu i zdravlje svih nas. A i pare su smesne.