Стари господине ово је веома далеко од истине. Продаја имовине нема везе са признавањем друге државности нити то доводи до промене исте.Gresis mladicu, javno priznanje je kad prodas dedovinu siptarcinama na Kosovu kao Savo Manojlovic i doselis se u Beograd. To je izdajnik.
Pošto Igor očigledno ima razlog zašto neće da ih skloni sa foruma onda nama samo preostaje da ih totalno ignorišemo.oni rade svoj posao, ovde je iskljucivi krivac Igor sto dozvoljava.
@Модератори Да ли је на форуму дозвољено псовање шкрбаве мајке?Gresis mladicu, javno priznanje je kad prodas dedovinu siptarcinama na Kosovu kao Savo Manojlovic i doselis se u Beograd. To je izdajnik.
Jeste dobro, ali Vracarac uspesno izbegava odgovore na neke teme, i o nekim licnostima, samo prebaci na nesto drugo, sto bi se reklo baci kosku. Na primer nikako da odgovori sta misli o Dijani Hrkalovic, ako se ne varamЉуди, да мало спустимо лопту. Уместо псовки, боље да водимо дискусију.
Ја мислим да је добро што имамо и представнике власти на форуму, и да треба да их питамо директно о многим темама.
@Vračarac какво ти је мишљење о нашим људима који су отишли у Америку?
Sve najgore mislim.Jeste dobro, ali Vracarac uspesno izbegava odgovore na neke teme, i o nekim licnostima, samo prebaci na nesto drugo, sto bi se reklo baci kosku. Na primer nikako da odgovori sta misli o Dijani Hrkalovic, ako se ne varam
Nadam se da tako misli i ostatak stranke kojoj pripadas. Samo nije mi jasno odakle joj toliki medijski prostor? I zasto nije optuzena za prisluskivanje? Mora da neko jak stoji iza njeSve najgore mislim.
Moze prvo odgovor na pitanje sta mislis ko stoji iza Dijane Hrkalovic?I šta kažu cenjeni članovi foruma na ovo da opozicija ne može da formira vlast tj da se dogovori sama sa sobom bukvalno nigde.
Kakva je ovo poruka građanima Niša i Srbije?
Glasajte za nas mi smo nesposobni da formiramo većinu.
A nisu ni došli do raspodele funkcija, tu bi tek bio pokolj.
Zasto ne uhapse Hrkalovic i ne osude, to znaci da postoje kriminal i korupcija u vrhu drzave, sto opet znaci da treba i taj vrh pohapsiti.
Svako ko brani kriminalce koji upravljaju drzavom je bitanga i izdajnik.
Žena koja je direktno opstruirala istrage i učestvovala u ubistvima i drugim kriminalnim radnjama, sve pod upravom i kontrolom Stefanovića - a za njega još treba ispričati i sve javno poznate afere - i Hrkalović je nebitna ondaKakvo kvalitetno skretanje sa teme,
Izvuče se Dijana Hrkalović iz šešira, najnebitnija žena u univerzumu već 4god i krene se sa tuširanjem opozicije koja u Nišu nije u stanju da se dogovori čije ime će da zaokruže na papiriću.
Ja sam ubeđen da oni sami znaju da su nesposobni i da su se dogovorili da deo bude uzdržan kako ne bi morali da preuzmu odgovornost.
Ovakvim izbegavanjem odgovora indirektno priznajes ko zapravo stoji iza nje. Preuzmi ti odgovornost , budi posten i reci sta mislis ko stoji iza Hrkalovicke? Ovde niko ne spori da je opozicija rastimovana u ovom trenutku, al ima vaznijih tema od toga.Kakvo kvalitetno skretanje sa teme,
Izvuče se Dijana Hrkalović iz šešira, najnebitnija žena u univerzumu već 4god i krene se sa tuširanjem opozicije koja u Nišu nije u stanju da se dogovori čije ime će da zaokruže na papiriću.
Ja sam ubeđen da oni sami znaju da su nesposobni i da su se dogovorili da deo bude uzdržan kako ne bi morali da preuzmu odgovornost.
Зашто она има толики афимартивни медијски простор?Nemam pojma ko stoji iza nje najiskrenije.
Što misliš da neko stoji iza nje, trenutno ima sudski proces u kojem je zaprećena višegodišnja zatvorska kazna.