- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 41.364
Посечено дрво на Новом Београду да би се видео Вучићев предизборни постер.
Pogledajte prilog 199010
Fotografija pred neke izbore i kako je izgledalo pre sečenja.
Посечено дрво на Новом Београду да би се видео Вучићев предизборни постер.
Pogledajte prilog 199010
Gledam subjektivno da, kroz svoje okruzenje.Добро Беки, ти гледаш потпуно субјективно. Ја сам одавно искључио такав став, кад покушавам да ствари сагледам аналитички. Од тада погађам скоро непогрешиво. Једини сам овде видео Нестора у скупштини, и реалан домет СПН-а, а пре месец дана дао прогнозу као ова два данашња истраживања.
Кхм, кхм...Тек нас чека најмучнији дугачак период током кога ће се Ђиласова и Савова струја сукобљавати и међусобно посипати продуктима шупка, да се надгорњавају чијих 15% је дуже. Гангстерај и гангулазам ће достићи неслућене размере.
Топло препоручујем налажење нових хобија, ангажовање ка себи и ближњима, улагање у знање и срећу.
Ovo kao da si moj profil uzeo kao referencu jednostavno ovi građanisti su mi užasni, i nikad za njih ne bi glasao, ni po koju cenu. S druge strane ljude tipa Savo ne doživljavam kao građansku opciju (ili bar ne u potpunosti) pa su mi bliži sa nekim stavovima, i ako bi birao pre bih glasao za njih nego nekakvu drugu opoziciju.Ja znam desničare za koje sigurno ne bi rekao da su glupi, koji su protiv SNS generalno, ali koji kažu da je i ovakav SNS bolji od bilo koje "građanističke" stranke.
Знао сам да смо ми криви и да има неко рационално објашњење за запад који хоће да налепи етикету геноцидних једином народу у овом делу европе који је заправо исти и доживео и за који су они добрим делом иначе и одговорни!Мени уопште није јасна та његова кампања поистовећивања гласања за резолуцију о геноциду у Сребреници са Косовским Бојем. Ок, јасно ми је интерес државе јесте да се резолуција не усвоји, и јасно ми је да се боримо против јачих али то је једина паралела. Мени је јасно да је резолуција политичка, без обзира на јачину злочина који се заиста догодио, али ваљда је јасно да је то резултат шуровања са Русијом и Кином, а знамо да то није баш популарно на западу.
При том се својски труди да покаже како резолуција оптужује цео народ или државу, што у самој резолуцији заиста не пише. Тиме наравно наноси додатну штету. Битно је да се он представи као Цар Лазар (ценим и више од тога) а то што наносиш штету свом народу, то није битно...
Сад те питам искрено, да ли стварно верујеш да је доктор Шапић заслужио још један мандат? Ено на Новом Београду шири саобраћајнице са 2 и 3 траке по смеру на 3-4-5 трака, негде и 6, а ви на Врачару се киселите у тролејбусу у гужвама од Славије до Воје Илића. И има да вам укину тај један тролејбус што иде даље од Славије и изједначе вас са Белим потоком и Пиносавом који исто имају превоз само до Славије. Зашто није проширен макар Јужни булевар од Максима Горког до стадиона Обилића? Већи је приоритет Вишњичка?Svi odreda ste u decembru glasali za tog istog Dragana kojeg sad polivate govnima sto dosta govori o vama kao ljudima. S obzirom kakav smo presedan i prekrsaj napravili sto otvoreno priznajem i pustili listu Save Manojlovica na Vrscaru sa 300 potpisa umesto 600 mi nesto govori. Nemoj da sutra nisam rekao kad budete kmecali da radi za nas.
Искрено не знам како си то извукао из мог поста, али ајде свако има право на мишљење. Ако прочиташ пажљиво шта сам написао видећеш да мислим да интерес Србије јесте да се та резолуција не усвоји, и да се треба борити против тог усвајања, јер поред тога што је је супротно нашем интересу није ни праведна. Старо правило је да ако се правда ћера тако што се само једна страна кажњава за своје грехе онда то само води у још већу неправду.Знао сам да смо ми криви и да има неко рационално објашњење за запад који хоће да налепи етикету геноцидних једином народу у овом делу европе који је заправо исти и доживео и за који су они добрим делом иначе и одговорни!
У међувремену Макрон и цела Француска нису још изашли из гузице Сија као и цела Мађарска и заправо већи број држава "колективног запада". А Србија иначе сав свој релативно позамашан капацитет за производњу муниције извози Украјинцима и Израелу и још у пракси прати све економске санкције Русији.
Али није довољно, није довљно јер по људима као што си ти види тај запад да може и јаче да гази. Више их ни не кривим, што они јаче то је љубав Србаља безусловнија, понизнија и за запад уноснија.
Pa za ovo je USA odgovorna jer se tako radi u kolonijama, sistematski se uništavaju sve institucije.Мене много више боли што су нам разорене све институције осим престола његовог царског височанства.
Ovo kao da si moj profil uzeo kao referencu jednostavno ovi građanisti su mi užasni, i nikad za njih ne bi glasao, ni po koju cenu. S druge strane ljude tipa Savo ne doživljavam kao građansku opciju (ili bar ne u potpunosti) pa su mi bliži sa nekim stavovima, i ako bi birao pre bih glasao za njih nego nekakvu drugu opoziciju.
Sve građanske i levo orjentisane opcije su u sukobu sa mojim vrednosnim sistemom i ni u ludilu ne bih mogao da glasam za njih.
I od goreg ima gore. Ja mislim da su građanisti još gora opcija od SNS-a. Samo što su cool i urbani, pa mladima prijaju i gode. Ali ja ih doživljavam kao vukove u jagnjićoj koži koji su gladni svega. Samo zamisli kako bi se ponašali ljudi koji su gladni svega da dođu na vlast. Pa to bi bilo potpisujem gore nego SNSJa sam došao u fazu da bih glasao za crnog đavola samo da SNS-u vidim leđa.
I od goreg ima gore. Ja mislim da su građanisti još gora opcija od SNS-a. Samo što su cool i urbani, pa mladima prijaju i gode. Ali ja ih doživljavam kao vukove u jagnjićoj koži koji su gladni svega. Samo zamisli kako bi se ponašali ljudi koji su gladni svega da dođu na vlast. Pa to bi bilo potpisujem gore nego SNS
Sapic ovom komsiji uz sve sto mu je uradio sada busi gume i naplacuje mu kazne za parkiranje
46:10
47:32
Zamislite gradonacelnik vam busi gume.
"Okretnica se nalazi pored samog keja, direktno pored okretnice su i dva dečja igrališta koja deca veći deo godine ne mogu da koriste zbog zagađenja i buke koju proizvode autobusi na okretnici“
Ваљда је до промене места пребивалишта што је сада услов и за гласаче и за кандидате.El može neko da mi objasni što je ova Ana Mihajlovski (voditeljka iz Letećeg starta sa Kalinićem) ostustala od kandidature? Nešto čitam povukla se, tamo vamo, al nije mi jasno zašto
Слободно гласај за укидање левог скретања у Поп Лукину, укидање тролејбуса, укидање трамваја у Париској, рушење Старог савског моста пре изградње новог, непотребне радове на додавању нових трака на новобеоградским булеварима док се на земунским и врачарским стварају чепови, избијање нечијег телефона из руку од стране градоначелника, партијско запошљавање, измештање зоо врта на Аду чиме ће настати још већи колапс, опстанак дивљих објеката на Савском насипу, инвеститорски урбанизам....Ja glasam za Žvalavog ovaj put. Ovi su mi mnogo neozbiljni, ovi barem imaju ozbiljno organizovanu organizaciju. Skandalozno je ko je njemu sve opcija. Iliti kvazi.
I pored naše dobre volje da progledamo Savi kroz prste sud je odbio njihovu listu na Vracaru sto je i bilo za ocekivati.S obzirom kakav smo presedan i prekrsaj napravili sto otvoreno priznajem i pustili listu Save Manojlovica na Vrscaru sa 300 potpisa umesto 600 mi nesto govori. Nemoj da sutra nisam rekao kad budete kmecali da radi za nas.