Miki Aleksic sam moze da izgura 20%.Meni drago što izlazi Dobrica. Nadam se da ova opozicija neće dobiti ni 10%. Kakve je sve budalaštine izgovorio ovaj dečko juče u skupštini.
Kontekst priloga N1 u Luku ne treba mešati. Kada je ukidana 30.06.2018. Železnička stanica Beograd, a ja sa 2000km organizovao protest u atmosferi malodušnosti i defetizma u Srbiji, obratilo mi se nekoliko novinara. "Prorežimski" mediji Politika i Kurir su ispoštovali novinarsku profesiju, i provukli kroz cenzorske filtere u par rečenica stav koji su okupljeni zastupali. Za to vreme, N1 je priču prevrnula u pravcu, "najveća nesreća *******izmeštanja******* železničke stanice je neuređenost Prokopa, i izvukli iz mojih izjava samo to što nedostaje toj potencijalno korisnoj stanici u sasvim drugoj zoni pokrivenosti železnicom.kada si već u igru ubacio te nepolitičke faktore, onda ništa, evo luka sa crvenog krsta će da kanseluje boga, pa smo to rešili. mislim, prilog čak ne targetira ni crkvu (valjda zato što dobro znaju da je to preduzeće koje uvek zna da se orijentiše prema buđelaru). o poklonstvu kome idolu pričamo? prilog je bukvalno sadržaj koji pokazuje nameru da se nekome propisuje kako se ima osećati i šta ima misliti. o temi koja uopšte ne ulazi u registar onih za koje bog ili ovozemaljski sudovi kažnjavaju. bar ne još uvek.
nego, ako su dva ogranka spn-a pregovarala različite uslove, zbog čega tačno đilas ima obavezu prema ovom drugom krilu? dve strane suštinski raskinu koalicioni sporazum tako što idu svaka na svoju stranu, a onda taj koalicioni sporazum naprasno ponovo važi kada treba da se donese odluka o izlasku na izbore?
Ovo ,,bojkotaši" je genijalno„Bojkotaši“ izlaze na izbore van Beograda: „Onda to i nije bojkot“ - Vreme
U „Utisku nedelje“, predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš je objašnjavao zašto se ova stranka opredelila za bojkot beogradskih izbora, ali naveo da je situacija drugačija kada su u pitanju ostali lokalni izbori. „Mi smo prepustili našim lokalnim odborima da rade šta je najbolje za njih...vreme.com
Da je SPN ostao zajedno, na ovoj slici dole bi uz Cutu, Dobricu, Aleksica, Milivojevica, Lazovica, Grbovica, Lutovca, Nestorovicku, Biljanu... stajali Marinika, Djilas, Zelenovic, Dabrica...Izvinite za dupli, ali bitno je.
Novi DSS i SSP u Valjevu ne bojkotuju izbore
Koalicija „Srbija protiv nasilja“ se raspala zbog razmimoilaženja u mišljenjima vezanim za bojkot predstojećih izbora. U Valjevu koalicija koja okuplja najveći broj stranka Ujedinjeno Valjevo može ostaje zajedno.www.vamedia.info
Мики је прецењен, а његови људи по локалима нису баш од поверења.Miki Aleksic sam moze da izgura 20%.
A šta ako ni na lokalnim izborima ništa ne osvoje? Koja je to kalkulacija da će te pojedine lokale u unutrašnjosti dobiti, odnosno, opet, da su "dobre šanse"? Slažem se da je to dugoročno dobro za jačanje, ali samo pod uslovom da dobiju to na lokalu. Ali ne vidim kako to može bilo šta da promeni za Beograd, jer su i tu dobili dobar broj glasova, a njihova eventualna pobeda u unutrašnjosti se neće puno odraziti na naredne izbore u Beogradu, kada god oni bili.Постоји једно једино објашњење бојкота у БГ, али не и у унутрашњости. Ђилас је проценио да нема шансе да се сада добије Београд, и да ће дугорочно боље проћи, ако избегне тај пораз. У унутрашњости постоји шанса у неким срединама (Ваљево, Шабац, Ниш).
И ја сам писао о тој изборној математици у Београду, где чак и да СПН добије више гласова од СНС (што је само по себи јако тешко), Несторовић свакако добија више од НАДЕ. Десница просто не може да направи било какву синергију и скупи критичну масу гласова, да би Вучић у Београду пао с власти. Сорбона је соло играч, њему не пада на памет да окупи десне снаге - и он гледа себично и дугорочно да други начисто пропадну, да би остао сам.
Та лудост, кратковидост и себичлук ће нам се обити о главу.
Nije jedno jedino objašnjenje.Постоји једно једино објашњење бојкота у БГ, али не и у унутрашњости. Ђилас је проценио да нема шансе да се сада добије Београд, и да ће дугорочно боље проћи, ако избегне тај пораз. У унутрашњости постоји шанса у неким срединама (Ваљево, Шабац, Ниш).
И ја сам писао о тој изборној математици у Београду, где чак и да СПН добије више гласова од СНС (што је само по себи јако тешко), Несторовић свакако добија више од НАДЕ. Десница просто не може да направи било какву синергију и скупи критичну масу гласова, да би Вучић у Београду пао с власти. Сорбона је соло играч, њему не пада на памет да окупи десне снаге - и он гледа себично и дугорочно да други начисто пропадну, да би остао сам.
Та лудост, кратковидост и себичлук ће нам се обити о главу.
Kakvo glasanje? Zašto glasanje? Znači ti, ja i naš komšija se dogovorimo da ne puštamo glasnu muziku posle 22h i još svi potpišemo taj dogovor. Ali komšija i ja malo popijemo, pušta nam se glasna muzika i posle 22h i onda zovnemo tebe na glasanje i preglasamo te, Ko j*** dogovor, ko j*** potpise. Jel tako?Jel bilo glasanje? Ko nije ispoštovao glasanje i rasturio koaliciju, jasno je kao dan. Kad god je sns u problemu, dođe SSP koji očigledno sabotira opoziciju već duže vreme. Ali svakako je nemoguće pobediti protiv sns-a uz Nestorovića u rezervi i ne znam šta ste sad toliko razočarani.
Čuo sam od nekih ljudi kako će glasati za Spn baš zbog Aleksića i kako se nadaju da će se udaljiti od Djilasa I Marinike.Мики је прецењен, а његови људи по локалима нису баш од поверења.