locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 1.845
Ocigledno me nisi razumeo
Meni Djilas uopste nije drag, nisam ga postovao ni kao gradonacelnika, takodje ne cenim ni Mikija Aleksica,i da ne nabrajam dalje. Ali polazna tacka mi je uvek to da imamo mafiju na vlasti, i to ne metaforicno vec bukvalno. I smatram da opozicija sad u 5 do 12 mora biti ujedinjena, tako su zapoceli ovaj izborni ciklus tako moraju i zavrsiti, dal bojkotom dal izlaskom na izbore, nadam se da ce vecinski odluciti.Pa realno. Narocito ljudi glupi ko k kao vas dvojica koji izigravaju da su pametni i sarkasticni, a odisu tupavoscu i ogorcenoscu i smrde na luzerstvo, cime su i pravi predstavnici ovoga sto nam se nudi kao opozicija.
Svaka kritika njihovog dragog ridjeg se svodi na to da ce da se posprdaju i bace neki komentar kako je narod glup i kako namislja.
Provode zivot na forumima i tviterima, bacaju komentare kojim pucaju sebi u nogu, ljudi kada ih citaju samo im se ogadi opozicija, rodbina kad ih vidi, kazu, ako je ovaj tvrdi opozicionar, bolje za Vucica da glasam...
Kad se vide sa prijateljima... oh, wait.
...
Ne vredi objasnjavati frustriranom narcisoidnom slepcu...Meni Djilas uopste nije drag, nisam ga postovao ni kao gradonacelnika, takodje ne cenim ni Mikija Aleksica,i da ne nabrajam dalje. Ali polazna tacka mi je uvek to da imamo mafiju na vlasti, i to ne metaforicno vec bukvalno. I smatram da opozicija sad u 5 do 12 mora biti ujedinjena, tako su zapoceli ovaj izborni ciklus tako moraju i zavrsiti, dal bojkotom dal izlaskom na izbore, nadam se da ce vecinski odluciti.
У Србији прекретницу може да направи једино странка/покрет који се залаже за националне интересе, права човека и која неће политичке размирице ставити изнад свеопштег интереса постигнутог концензусом. Може ли СПН да мало боље представи свој однос по питању сепаратиста на Косову и Метохији? Или по питању угрожавања Републике Српске, по питању деливања колонијалног управника из Сарајева?
Dobro, ovde ga već pretera čoveče.Upropasti nam zemlju covece, dokle vise?
Ako sarađuje sa vlašću u šta ozbiljno sumnjam u poslednje vreme, onda je itekako odgovoran za stvari koje se dešavaju. Ako to nije istina i ako je stvarno prava opozicija, onda on nikako ne može da uništi ovu zemlju, nego onaj ko je na vlasti. Svakako da je vodio grad bolje od sns-a, ali kao da je to mnogo teže.Dobro, ovde ga već pretera čoveče.
Treba da ode ili da se odvoji, ali baš da je on uništio zemlju, malo je previše. Zna se ko uništava.
Hoćeš reći da sam ja nenormalan?Не знам како то другачије да кажем - НОРМАЛНИ ЉУДИ СЕ НЕ БАВЕ ПОЛИТИКОМ. Тражити неког нормалног тамо је исто као када би од фармацеута тражили савет за лепо уређење ентеријера, или од сликара да вам реши математички проблем, или од рок музичара финансијски савет, или од пољопривредника да вам покаже како ради свемирски модулатор. Не иде.
Сви смо ми на неки начин ненормални, и то је добро!Hoćeš reći da sam ja nenormalan?
Naravno da hoće..Ako ode Djilas, bojim se da ce krenuti pljuvacina po Aleksicu, Dobrici, Grbovicu ili kome vec, zasto ovo, zasto ono, sto nije sa ovim itd...
I meni je Djilas omrazen lik, ali imamo mnogo gore pojave na politickoj sceni Srbije, npr 90 % desnicara, su govnjive lopine na platnom spisku DB-a, neuporedivo gori od Dzilasa.
Niko nije ni rekao da će biti onda sve automatski savršeno. Ali činjenica je da njegova reputacija, a i ovakvo nedavno ponašanje, daleko više šteti. Tako da bi njegov odlazak bio pozitivan korak, sigurno ne bi ostalo isto. I to važi i za neka druga politička lica.I šta će biti kad ode? Ništa. Skup ljudi bez ideje i bilo kakve političke veštine ne može da animira ljude da izađu na izbore.
Meni i dalje nije jasno kako Djilas sve ove godine uspeva da se odrzi, i spreci da se pojave neke nove snage u opoziciji, i ne samo to, nego i ove ostale opozicionare privuče ka sebi i napravi koaliciju. Na koju foru? Upropasti nam zemlju covece, dokle vise? Kad njega sklonimo , Vucica i ne moramo da diramo
E zaebo si se prijatelju, evo sad ce i ovome da nadju da je otporas, a to su oni sto nosaju zute patkice, razumes, narandzaste revolucije...
Објасио је Чедомир Антић у овом гостовању коју улогу Ђилас игра.
I pre povratka Djilasa u politiku smo imali ono ispiranje mozga, Radulovic, Jeremic, Jankovic, sto su svi iz SNS-a ponavljali kao mantru.Ako ode Djilas, bojim se da ce krenuti pljuvacina po Aleksicu, Dobrici, Grbovicu ili kome vec, zasto ovo, zasto ono, sto nije sa ovim itd...
I meni je Djilas omrazen lik, ali imamo mnogo gore pojave na politickoj sceni Srbije, npr 90 % desnicara, su govnjive lopine na platnom spisku DB-a, neuporedivo gori od Dzilasa.