Šta je novo?

Izbori 2024

Pa upravo i to sto nema dobrih kandidata u politici je zasluga radikala.
Ko ce normalan da se bavi politikom, da po ceo dan provodi sa Jovanovim, Bakarecom i Orlicem, slusa te bahatluke i nebuloze.
Zamislite dodje neko normalan, uspesan, dodje za govornicu i ova bag*a krene da mu dobacuje.
Ostaje mu ili da se spusti na njihov nivo, ili da ode iz politike.

Da su nasi preci tako razmisljali mi bi jos bili pod dahijama.

Ne moze biti izgovor za nesposobnost to sto ce vlast medijski da ih provlaci kroz blato. Upravo tad se treba baviti politikom i pokazati da si bolji.
To bi trebalo da bude dodatni filter i motiv, boris se sa protivnikom koji ne preza ni od cega, a ti izlazis bez gaca i plana, o nekoj naprednijoj pripremi i opremi da ne govorimo.

I da se razumemoo, ja cu glasati protiv Vucica i da se kanta pavlake kandiduje protiv njega, ali da bi se ovi oborili moraju se naci i glasaci koji ne glasaju protiv vec za.
Htedoh da ti odgovorim ali me je čiko preteko...

Uglavnom realnost govori suprotno, uspesni i obrazovani ljudi ne žele da se žrtvuju ulazeći u radikalsku fekalnu kanalizaciju da ih neko pljuje i preti im 24/7, jbg ne žele ljudi da se tako srozaju pa još kad vide da ce im neki njihovi potencijalni glasači gledati u sitna crevca da im nalaze mane, pa ko bi se normalan uopste latio tog posla u ovim uslovima?
Cenim da ni ti ne bi...

Da su nasi preci tako razmisljali mi bi jos bili pod dahijama.
Pa i bili smo pod dahijama 500 godina, dok se nisu poklopile neke stvari.
Oslobodjenje nije doslo preko noci, vec je bio dugotrajan proces.

Опозиција треба да има један циљ - долазак на власт.
У оваквим условима битан је сваки глас.
Просто је. Или ћеш се допасти већинском бирачком телу или ћеш остати опозиција.
Прецењено је мишљење да ће пуно људи гласати за СПН само зато што је против СНС.

Nista onda, ne izlazimo na izbore dok nemaju prosečnu ocenu iznad 4,5.
Nemoj pogresno da me shvatis, sve sto govoris je u u potpunosti u redu, ali alergican sam na stav “ne izlazim na izbore jer niko nije vredan mog glasa”
Ma nije problem izaci, ali mora jos. Ne ti i ja, mora jos ljudi.

Nisu dobijeni BG izbori sve i da priznaju kradju. Opet bi Nestorovic bio u sredini.

Pricali smo vec.

Pa i bili smo pod dahijama 500 godina, dok se nisu poklopile neke stvari.
Oslobodjenje nije doslo preko noci, vec je bio dugotrajan proces.
Ma, to nije istina. Prosle godine su u Beogradu radikali su se sagnuli i skinuli gace, na nama je samo bilo da ga metnemo, ali smo promasili.

Trebao je polet, energija, program i jedan covek da povede.

SPN ima sigurne glasove, trebalo je nesto samo da se desi, bilo kakva kampanja.

Dobijanje glasova, narocito od izbiraca i nije tesko - pogledati pod Belog, Nestorovica, Radulovica...

Dosta je bilo su napravili iznenadjenje na onim drugim izborima na koje su izasli ja ti se kunem zbog mimova na netu 🤣 Najozbiljnije pricam, nije toliko komplikovano kao sto izgleda.

SPN mora da ima osnovu koju ima i plus da ponudi jos nesto dodatno. A to dodatno, najbolje da bude vise stvari.

Za nekog je program, za nekog su kandidati (pazi, to racunamo kao dodatno 🤣), za nekog su mimovi i dobra povezanost sa ljudima na netu, za nekog su obilazenja prigradskih mesta, da angazuju nekog poput Zike Jaksica da ide i prica se seljacima 😁

Ja bih voleo plan i program. I rendere! Ne salim se. Rokaj rendere i deli svuda.

Sta sad, Sapic je to uradio pa smo mi iznad toga? Render, ali da bude nesto normalno i da dole pise kako ce se to uraditi.

I onda kao Djilas je tu zbog organizacije i jer daje pare. Pa gde su te pare i gde je ta organizacija?

Ne mogu da naprave sajt gde pise program i gde imaju i rendere 😁

Pa mi odavde bi to lagano napravili.

rad za Brnabicevu
to je bio tezak spin
takav spin je prouzrokovao bas taj efekat koji traze od tebe - sns moze tako uzme bilo kog coveka u zemlji i dovede ga u neku proizvoljnu vezu sa sns-om
i na kraju rezultat toga sto ti je los kandidat neko ko je satro radio za brnabicku dobijes to da je brnabicka premijer
jedna od najjezivih instrumenata njihove propagandne masinerije

Evo ja veze nemam sa ovim, niti se bavim time, niti sam arhitekta ili bilo sta, nasao sam neki tutorijal od par minuta, skinuo SketchUp i Vray i napravio ovo jako brzo

BMOp0aJ.jpg

g532DTc.jpg

Sta bi tek i kako bi tek to uradio neko strucan i ko zna i ko se bavi time, a SPN mora da ima takve u svojim redovima, a ako nema, nek plati Djilas.

to je bio tezak spin
takav spin je prouzrokovao bas taj efekat koji traze od tebe - sns moze tako uzme bilo kog coveka u zemlji i dovede ga u neku proizvoljnu vezu sa sns-om
i na kraju rezultat toga sto ti je los kandidat neko ko je satro radio za brnabicku dobijes to da je brnabicka premijer
jedna od najjezivih instrumenata njihove propagandne masinerije
Nek povezu mene.

Ali ok, nije radio, ima slike gde se smeska i pije pice. Je li strasno? Nije. Ali ni 99,9 posto nema te slike.

I zasto onda ne uzeti nekog od tih 99,9 posto?

Neverovatno kako se spinuje da glasaci traze savrsenog, a u stvari se od glasaca trazi da budu savrseni.

Prihvatite jbt da to tako funkcionise. Prosecan covek vidi sliku Obradovica i Brnabiceve kako se smeju i nece on sad da ide detaljno da istrazuje sta je pozadina toga i da ima sve informacije sveta i zna pozadinu svega.

Resenje je jednostavno - daj nekog bez takvih slika i nekog ko nije radio za njih takve poslove.

A lako je, takvih je 99 posto.

Ali ok, nije radio, ima slike gde se smeska i pije pice. Je li strasno? Nije. Ali ni 99,9 posto nema te slike.

I zasto onda ne uzeti nekog od tih 99,9 posto?

Neverovatno kako se spinuje da glasaci traze savrsenog, a u stvari se od glasaca trazi da budu savrseni.

Prihvatite jbt da to tako funkcionise. Prosecan covek vidi sliku Obradovica i Brnabiceve kako se smeju i nece on sad da ide detaljno da istrazuje sta je pozadina toga i da ima sve informacije sveta i zna pozadinu svega.

Resenje je jednostavno - daj nekog bez takvih slika i nekog ko nije radio za njih takve poslove.

A lako je, takvih je 99 posto.
Evo ja sam prihvatio da bi prosečan čovek radije ostavio gangulu još 4god nego da ga zameni za drugog jer se taj drugi pazi sad slikao i smeškao pored brnabe..
...to što je gangula sastavni deo iste brnabine mafijasko sektaske hobotnice nema veze očigledno...

Ali ok, nije radio, ima slike gde se smeska i pije pice. Je li strasno? Nije. Ali ni 99,9 posto nema
setimo se sta su sve bas naprednjaci pricali o tadicu kad se pojavio sa ovim onim
niko ne prica o svim pojavljivanjima vucica sa nato agresorima, rukovanje sa kurtijem, itd itd
Prosecan covek vidi sliku Obradovica i Brnabiceve kako se smeju i nece on sad da ide detaljno da istrazuje sta je pozadina toga i da ima sve informacije sveta i zna pozadinu svega.
bilo koji kandidat mozi biti montiran u neku fotografiju sa sektom
sto im uostalom nije ni strano

Onda jbg, daj nemontirane. Da im ustedimo na fotosopu.

Evo ja veze nemam sa ovim, niti se bavim time, niti sam arhitekta ili bilo sta, nasao sam neki tutorijal od par minuta, skinuo SketchUp i Vray i napravio ovo jako brzo

BMOp0aJ.jpg

g532DTc.jpg

Sta bi tek i kako bi tek to uradio neko strucan i ko zna i ko se bavi time, a SPN mora da ima takve u svojim redovima, a ako nema, nek plati Djilas.
То ради покрет ГрађанИн у Инђији, од свих опозиционих странака, они имају најисправније кампању.

Ne moze biti izgovor za nesposobnost to sto ce vlast medijski da ih provlaci kroz blato. Upravo tad se treba baviti politikom i pokazati da si bolji.
To bi trebalo da bude dodatni filter i motiv, boris se sa protivnikom koji ne preza ni od cega, a ti izlazis bez gaca i plana, o nekoj naprednijoj pripremi i opremi da ne govorimo.

Ti bi Defke sve njih u Survivor 🙂 Bio je i onaj kviz gde uprkos svim preprekama treba da daješ tacne odgovore... tipa poliju te necim pa ventilator duva perje na tebe, odozgo krene hladan tuš dok te gađaju jajima a ti uprkos svemu daš svoje najbolje izdanje...

Ignorišeš, kao da se ništa ne dešava.

Koliko treba još da se osećaš ogoljeno i
poniženo a da nađeš motiv za dalje?

A prekoputa tebe recimo imaš skaradnosti od bivše premijerke nam ili Bakarec, Jovanov, Orlić... Oni vode kviz a ti se kao nisi dobro spremio...

Ko ima zamerki na ponuđeno i planove, nek sam uđe u vatru i nek ponudi bolji plan. Pa da glasamo za njega/nju. 🙂

Meni je opozcija u uslovima u kojima funkcionišu, savršena. 🙂

Jeste gledali gostovanje Đilasa kod one bruke od novinarke Minje ranije pink sada Euronews.

Ma kakav on bio i ma koliko ne treba u prve redove, mene više iziritira taj nivo prekidanja i glumatanja nepristrasnosti, a sutradan po milioniti put Zvala ima svoja mirna 2 sata tokom kojih mobilni ne sme nekom da zavibrira, sa naručenim pitanjima gde dezavuiše, vuče nas za nos i pravi debilima iznova i iznova... ili Mali pola sata u jutarnjem kod poltrončine, talog novinarske profesiju, Tatomir Čkonjević pobednički licitira nove visine prosečnih plata, do kraja godine, do kraja sledeće, do Ekspa, posle ekspa... Ma milina. Priča sve sto građane zanima da znaju, kako mudro zaključuje Čkonjević.

Znači zabole me za program. Mogu da nemaju nikakav program. Želim političku smrt ovoj vlasti. Sada.

Što se tiče oboda grada, nek idu aktivisti nek rade šta treba, nek kucaju na vrata, nek objašnjavanju pojedinačno svakom... Za nas je od Banjice do Zemuna objašnjeno i nema potrebe da rasipaju energiju.

Beograd se ne može dobiti bez rubnih delova, to je pokazao Beogradski izborni proces, sve ostalo je laganje samog sebe.

Potrebno je podići podršku barem po 30% u Ripnju, Boleču, Pinosavi i ostalim mestima ako se želi pobeda, ja takvu kampanju trenutno ne vidim.
SNS štandovi su svuda u prigradu, opozicioni nigde, vise po Zvezdari, Voždovcu (urbanom), Vračaru, umesto u Ripnju, Boleču, Borči itd itd...

Ma koliko god da je Šizoje lud, on je pre 2012 pravio čitavu mrežu u unutrašnjosti zemlje i prigradskim delovima Beograda, tako je i došao na vlast.
Umesto da se prepiše postupak, tera se neki urbani stil koji jednostavno nije dovoljan, potrebne su široke mase za ovo.

Kampanja za nove izbore u Bg-u mora biti u potpunosti okrenuta prigradskim naseljima, a to je barem lako, ima zilion problema, nemoguće da to ne može da se materijalizuje.

Ti bi Defke sve njih u Survivor 🙂 Bio je i onaj kviz gde uprkos svim preprekama treba da daješ tacne odgovore... tipa poliju te necim pa ventilator duva perje na tebe, odozgo krene hladan tuš dok te gađaju jajima a ti uprkos svemu daš svoje najbolje izdanje...

Ignorišeš, kao da se ništa ne dešava.

Koliko treba još da se osećaš ogoljeno i
poniženo a da nađeš motiv za dalje?

A prekoputa tebe recimo imaš skaradnosti od bivše premijerke nam ili Bakarec, Jovanov, Orlić... Oni vode kviz a ti se kao nisi dobro spremio...

Ko ima zamerki na ponuđeno i planove, nek sam uđe u vatru i nek ponudi bolji plan. Pa da glasamo za njega/nju. 🙂

Meni je opozcija u uslovima u kojima funkcionišu, savršena. 🙂
Pa ja se sve nesto nadam da teska vremena grade kvalitetne ljude.

Ocekivao bih da ovih 12 godina represije od opozicije stvori Fremene koji ce zbaciti ove Sardaukare, kad je vec Dina u trendu :)

I ok, mozda u medijima ne mogu da dodju do reci, ali oni cesto nisu spremni ni za situaciju da dodju do reci. Uvek u defanzivi i uvek nesinhronizovani. NIsu im mediji krivi sto oni u izbornoj noci puste SNS da saopste rezultate, proslave, napiju se i nasmrcu, odu na spavanje, i onda ovi u mrkloj noci izadju sa 'pokradjeni smo'. To su bas onako bazicne stvari.

I opet, ja ovo ne postavljam kao neki uslov za moj glas, ja sam kriterijume za glasanje svakako vec ukinuo. Ovo pricam zbog glasova koje ne dobijaju. Mozemo nas 30% da zelimo nesto bas mnogo jako, svako ima samo jedan glas i intenzitet zelje nije koeficijent sa kojim se mnozi.

Sto se ulazenja u vatru tice, iskreno ja sam bas na granici da uskocim uskoro, vidim ja da nema nista dok ne zasuce svako od nas rukave :)

Vrh