centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 4.713
Narod koji pored garagana (Roma) nema svoju drzavu.Ne, nikad
Narod koji pored garagana (Roma) nema svoju drzavu.Ne, nikad
Pa onda bi narod k.njao: "ko su sad ovi jbt?!" i "a pa, džaba se trude ovi novi, nemaju oni uticaj i iskustvo i sredstva kao Đilas... nema od toga ništa"...I inače, Ana Mihajlovski, koja već mesecima deli priče trudnica i porodilja o stanju u srpskim porodilištima i bolnicama, kao i priče drugih pacijenata, danas je onako čisto iz radoznalosti pitala da li su ljudi za nova lica na sceni opozicije ili su "stari" okej - rezultati su bili skoro 90% (ili skoro 2k glasova) za nova lica u odnosu na 10% za SPN. Tako sam i ja razmišljao, jer mi je muka i Đilasa i Marinike i Aleksića i svih glavnih likova oko njih. Moraju se dozvati pameti, izaći sa scene i pustiti nova, sveža lica. Inače se nikad ništa neće promeniti.
Ovo su ranije dogovorene stvari, s obzirom da Milica preuzima jedno od ministarstava u novoj Vladi, cini mi se da je u pitanju Briga o porodici.Zavetnici na beogradske izbore idu u koaliciji sa SNS i SPS
Milica Đurđević Stamenkovski kaže da je rukovodstvo Zavetnika donelo odluku da na predstojećim beogradskim izborima nastupi u koaliciji sa SNS i SPSn1info.rs
O ne, šokirani smo.Zavetnici na beogradske izbore idu u koaliciji sa SNS i SPS
Milica Đurđević Stamenkovski kaže da je rukovodstvo Zavetnika donelo odluku da na predstojećim beogradskim izborima nastupi u koaliciji sa SNS i SPSn1info.rs
Bukvalno, toliko je jednostavno.Na ovim izborima se glasa protiv Psiha i bande koja je zajahala, a ne za nekoga.
Ajde sada nastavite sa muzickim zeljama koga biste za kadidata, kao Beovizija ili Zadruga.
Samo cekam da se javi onaj lik sa 18 zahteva da bi izasao na izbore, mogao bi da se seti jos nekog.
Многи од њих не виде Вучића као (много) веће зло од Ђиласа. Остали су или наивни или површни. Свако ко је мало дубље задро у ССЗ је знао да су у дилу са СНС-ом, само је било питање када ће их и како активирати. Покварен зуб дуго мирује, па заболи у најгорем тренутку.Mene zanima kako se glasiči Zavetnika sada osećaju
Protiv Psiha za drugo Psiha tj Retardića ili Boška, dva psihaNa ovim izborima se glasa protiv Psiha i bande koja je zajahala, a ne za nekoga.