Šta je novo?

Izbori 2024

Začetnici u koaliciji sa SNS. Ne znam samo ko je tu išta mislio da će doneti dodatne glasove. Koliko god da ne podnosim ljude koji su glasali za zavetnike, smatram (ili se bar nadam) da su to ljudi koji imaju neku vrstu časti i da su za zavetnike glasali iz nekih "patriotskih" uverenja, fazon Kosovo i Rusija - a SNS vrti skroz drugu priču. Uostalom, to je i jako malo stranka, mlada, koja svoju popularnost postiže samo zbog nakaradnih i kontroverznih izjava i nastupa Mice Preletačice - a ne zbog svojih učinaka. Tako da, za beogradske izbore je još jedno smetalo manje, a opozicija mora da se dovede u red.

I inače, Ana Mihajlovski, koja već mesecima deli priče trudnica i porodilja o stanju u srpskim porodilištima i bolnicama, kao i priče drugih pacijenata, danas je onako čisto iz radoznalosti pitala da li su ljudi za nova lica na sceni opozicije ili su "stari" okej - rezultati su bili skoro 90% (ili skoro 2k glasova) za nova lica u odnosu na 10% za SPN. Tako sam i ja razmišljao, jer mi je muka i Đilasa i Marinike i Aleksića i svih glavnih likova oko njih. Moraju se dozvati pameti, izaći sa scene i pustiti nova, sveža lica. Inače se nikad ništa neće promeniti.

Dakle sad je i aleksić "staro" lice lol
A jel pitala ana mozda te koji su za "nova" lica, ko bi po njima to trebao da bude?
E to bi bio zanimljiv odgovor...

Kao sto je zanimljivo sto 2012 tadasnjoj opoziciji olicenoj u tomi grobaru i bivsem slobinom ministru informisanja niko nije spocitavao da su "stari" i "istroseni"...

Ali dobro, ukoliko je ljudima šapić ok, neka čekaju godoa (novog naravno) i dalje

I inače, Ana Mihajlovski, koja već mesecima deli priče trudnica i porodilja o stanju u srpskim porodilištima i bolnicama, kao i priče drugih pacijenata, danas je onako čisto iz radoznalosti pitala da li su ljudi za nova lica na sceni opozicije ili su "stari" okej - rezultati su bili skoro 90% (ili skoro 2k glasova) za nova lica u odnosu na 10% za SPN. Tako sam i ja razmišljao, jer mi je muka i Đilasa i Marinike i Aleksića i svih glavnih likova oko njih. Moraju se dozvati pameti, izaći sa scene i pustiti nova, sveža lica. Inače se nikad ništa neće promeniti.
Pa onda bi narod k.njao: "ko su sad ovi jbt?!" i "a pa, džaba se trude ovi novi, nemaju oni uticaj i iskustvo i sredstva kao Đilas... nema od toga ništa"...

A i što kaže Sodarac, ne znam kako Aleksić nije nov. A i Ćuta isto.

Veruj mi brate, koga god da dovedu, svirači bojkotu će uvek naći neki izgovor da ne glsasaju. Znam takve ljude, prepuna ih je Srbija, a i u svetu ih je sve više. Mislim i ja sam pesimista i rezigniran glede mmogih stvari, i u Srbiji i u svetu. Ali kad god mogu i kad god nešto zavisi od mene, probam da mrdem doope do mesta gde se nešto traži i zavisi od mene. Ali mnogi neće čak ni to. Čekaju da ih drugi političari, korporacije, bogataši... spasu i izvade iz blata. A njima puca...

Poslednja izmena:
Retardić i Boško ako i uđu u tu krnjavu opoziciju zvanu SPN ja odoh na dan izbora da lelemudam na Adi ili negde sl. Ne pada mi na pamet da trošim vreme na takve izbore i kandidate

Ovo su ranije dogovorene stvari, s obzirom da Milica preuzima jedno od ministarstava u novoj Vladi, cini mi se da je u pitanju Briga o porodici.

Sto se tice Aleksica, on je staro lice. Bivsi G17, pa iskoriscen u SNS posle kratkog vremena dok se ne obezbedi bolja i jaca vecina. Zoka Koridorka potrajala dosta duze, pa je odbacena, vratila se izvornoj sebi (stari G17 kadrovi su evropejci, poput Labusa i Dinkica, zastupaju teoriju da Srbija ne treba teritorijalno da se uvecava).
S obzirom da je G17 progutan i svaren 2012/2013, posle par godina izbacen kroz kloaku, taj scenario se sprema i za SPS. Bar ja mislim.

Izgleda da za razliku od turske, ovde većini još nisu dopizdeli žvala i šapić i cela ova sektaško autoritarna vlast...

Jesu ali glasanje za reciklirane političare tipa Retardića ili Boško ne vidim da će voditi bilo kakvoj promeni i boljitku

Na ovim izborima se glasa protiv Psiha i bande koja je zajahala, a ne za nekoga.
Ajde sada nastavite sa muzickim zeljama koga biste za kadidata, kao Beovizija ili Zadruga.

Samo cekam da se javi onaj lik sa 18 zahteva da bi izasao na izbore, mogao bi da se seti jos nekog.

Na ovim izborima se glasa protiv Psiha i bande koja je zajahala, a ne za nekoga.
Ajde sada nastavite sa muzickim zeljama koga biste za kadidata, kao Beovizija ili Zadruga.

Samo cekam da se javi onaj lik sa 18 zahteva da bi izasao na izbore, mogao bi da se seti jos nekog.
Bukvalno, toliko je jednostavno.

Мица Вучица се аутовала још раније, сада је само озваничено. Мирне душе потврђујемо да нисмо направили грешку у суду и некога неосновано етикетирали као лажног опозиционара.
Mene zanima kako se glasiči Zavetnika sada osećaju😂🤔
Многи од њих не виде Вучића као (много) веће зло од Ђиласа. Остали су или наивни или површни. Свако ко је мало дубље задро у ССЗ је знао да су у дилу са СНС-ом, само је било питање када ће их и како активирати. Покварен зуб дуго мирује, па заболи у најгорем тренутку.

Имате и коалицију ДЈБ-Народна странка, они ће више пљувати СПН екипу него власт, ДЈБ отворено, НС нешто лепшим речником. Истини за вољу, то су две мале ванпарламентарне политичке странке које су доживеле дебакл на претходним изборима, а тај дебакл је увек праћен повлачењем кадрова и гласача. Радуле ће 5 дана пре избора објавити да је Земља равна или да Џорџ Флојд није убијен.

Несторијанци су у начелу остали доследни у смислу да нису СНС-у омогућили да формира власт, тако да не сумњам да ће и они (конкретно фракција са Нестором) остварити добар резултат.

Двери су повукле један лукав потез са становишта унутарстраначке организације. Наиме, Боле јесте поднео оставку на место председника, али ће нови председник бити изабран тек на јесен, а до тада странку шатро води нека прелазна управа док Боле дефакто (и то не из сенке!) води главну реч.

Sta je uopste ostalo od te narodne stranke?
Realno svako ko sebe pokusava da predstavi kao opoziciju a pljuje po drugima iz opozicije je osuđen na debakl...

Ostao Gajić koliko mi se čini koji je pola Šešelj, pola Vučić otprilike

Ali vidite kako gledate stvari kada gledate sa strane.

Na primer, da vam neko kaze, nisam glasao za Boska i Zavetnicu jer sam ih provalio da su SNS podmetnacina, iako mi je ta politicka opcija najbliza, vi biste mu rekli - svaka cast.

A ako neko to isto kaze SPN botinama...

I onda kao, samo glasaj protiv Vucica. Za koga?

Za likove koji nemaju plan i program objavljen, a izlaze na izbore i koji se samosabotiraju sa Djilasom i kandidatima poput Obradovica do nivoa da je tesko prihvatiti da to rade slucajno.

I sta onda ostaje DSS? A SPN botine ce vam objasniti da su i oni podmetacina.

I nema vise nikog.

Moraju se razumeti ljudi koji su protivni i onda ih dobrim potezima treba naterati da glasaju, a ne ih prozivati i vredjati.

Jer apsolutno imaju svako pravo da ne glasaju za Djilasa ili DSS. Narocito kada to sve smrdi na prevaru.

vreme je beki da se bacis u biznis, osnujes stranku beki bekic i pobedis!

Zlo koje znamo (SNS) je bolje od zla koje ne znamo (Boško i kompanija)

Mene više plaši da Boško dođe na vlast nego da Oskar ostane, ko zna šta Bošku može da padne na pamet da uradi i da napravi još veći belaj od ovog trenutnog

Vrh