Happyjevci svršavaju od sreće, samo žvala da objavi da stajemo na stranu rusije i stara ljubav ponovo da procveta
Happyjevci svršavaju od sreće, samo žvala da objavi da stajemo na stranu rusije i stara ljubav ponovo da procveta
Gde je ovo i od kad je slika?
U bombardovanju Drezdena je stradalo više ljudi nego od bacanja dve atomske bombe.Mene su u skoli ucili da je svetski rat zavrsen zbog upotrebe nuklearne bombe u japanu i zbog smrti stotine hiljada ljudi koja je sacuvala milione zrtava i donela mir i demokratiju u svetu.
I mene je to bunilo.........ispada da mi imamo ljude koji rade isti"policijski posao" u jedno 6-7 "sluzbi" samo su im uniforme drugacije
Cirkus...
Inače prvi put da vidim BIA uniformisane operativce da obezbeđuju nešto a da nije njihov objekat na Banjici. BIA obično krije svoje pripadnike. Zato me i začudila slika.
Ako malo bolje razmisliš, islamska država je napadala, sunite i šite, Amerikance i Ruse, samo nikada Izrael. Tako da sam prilično siguran da je ISIS mosadovo čedo...ИСИС је чедо ЦИА. Чеченски екстремисти исто, причао је Путин о тиме. А заборавља се да је за пораз ИСИС у Ираку и Сирији најзаслужнији контигент руских снага. Сетимо се и убиства амбасадора Русије у Турској.