Pa to ja kazem svojoj zeni koja me ucenjuje da nece vise pravi decu sa mnom ako sam "neodgovoran" i dovodim sve u opasnost idući tamo se bijem gadjam na protestima. A ja joj kažem to, manja je opasnost to sad da se ruši nego da nas umrtve i posle jednom po jednom rade šta hoće. Ali stvarno, ja da sam tamo, nema govora da ne bi bio jedan od tih "huligana" kako Vučićevi mediji zovu, i to sa mnogo radikalnijim idejama nego sto ovi rade do sad tamo. Volim tu borbu za pravdu, kad se rod zajedno digne, cak sam i na utakmicama vestackim to voleo kao navijac, kao ulicar, a i bio sam ozbiljan bilder u teretani od 16te godine pa znam i te likove odlicno i kako oni razmisljaju. Mada ja ih gotivim i postujem (ne ko ovi sto ih smatraju praznoglavcima), smatram da su vecina patriote sem ako nisu zavedeni. Secam se 5og oktobra me je tako srce ponelo da kad sam video da ovi krecu na glavno stepeniste Skupstine sam sa desne strane Poste probio kordon (koji doduse nije pruzao veliki otpor) i prvi uleteo na plato sve do bocnih stepenica u Skupstinu. Tako da sad se osecam malo jadno sto nisam na protestima, kao da neko drugi radi za mene ono sto bi ja trebao, sto mi je porazavajuca pomisao... Nema, nasi srbski geni su borilački, mi smo ratnički stalež, meni je u zadnje 2-3 generacije masa predaka bila sto u Balkanskim ratovima, sto na Solunskom frontu, sto na dizanju ustanaka u Vojvodini (babin brat tada 18g jedan od prvih poginulih 41e) i Bosni protiv nemacke okupacije (deda od 41e)... pre toga protiv Turaka da ni ne pominjem. He, ali ima tu i igara sudbine sta se desilo ocu moje babe iz Panceva koji je bio Solunski borac i kome je sin nastradao 41e, kad se ispostavilo da mu se drugi sin, babin brat ozenio cerkom ustase koji je pobegao. Mislim da u pocetku on to nije znao, al mislim kad je saznao da se slogirao, plus sto je ova krila da joj je otac uopste ziv ali su tek kasnije provalili kad je tajno isla u Nemacku ga poseti. A imam jos masu takvih prica i situacija, ludilo ovde kod nas na Balkanu.. Al kad prodje sve mozes samo se smejes kakve su to igre sudbine i situacije...