Toliko košta da EU prizna rezultate izbora. Najbitnija je vlast, sve drugo je prolazno.
Doveden od onih, koji 2012. nisu hteli da glasaju za Tadica.ne znam kome jos nije jasno da je ovaj degenerik doveden da prizna kosovo, ukine rs, izazove jos jedno zariste na jugu, kao i da udje u nato, A zauzvrat dobija blanko kartu za sve. Dok se naivni ljudi loze na izbore. Sto neko napisa na portalima prste botovi od ljubavi za evropom i ukrajinom isti oni koji su nosili table generala mladica. Glup smo mi narod nije se nama kroz istoriju nista slucajno desavalo, sto bi reko bata stojkovic oce centrala jednom da pogresi ali ne 17 puta. Kako god da se zavrsi neki sledeci svetski rat nadam se da ce da nas resetuju ma kameno doba ko god pobedio pa mozda od nule budemo bolji ljudi
Nije. Oni koji nisu hteli da glasaju su doveli Tomislava Nikolića.Doveden od onih, koji 2012. nisu hteli da glasaju za Tadica.
Ne bih da generalizujem, ali mi je otac pričao da su Srbi iz Srbije najviše voleli da se uvlače partiji i Titu. Pričam o vojnim licima. Srbi izvan granica Srbije su većinski zaista poštovali Tita, dok su Srbi iz Srbije u većini slučajeva gledali da se okoriste o vlast. Sada, kada su se Srbi iz Hrvatske preselili u Srbiju, vidimo da su identični. Jednostavno, takav je mentalitet ljudi.+ sto imamo sklonost da se prodamo za sitnu paru. Ovde mislim na Srbijance, naravno.
Pa zato što su Srbi. Kao što se deo Srba poturčio zarad lakšeg života, tako se i deo Srba iz Hrvatske kroatizovao. Ljudi idu linijom manjeg otpora. Nikada ne generalizujem ljude, kažem većina itd... Ovo za vojsku ti je 100% tačno.Hehehe... Centarfore i Koniljo koji se slaže... Obojica rodom van Srbije...
I obojica zaboravili na Hrvate koji su zaboravili svoje srpske korene i srpsko poreklo, čitava mesta po Dalmaciji postala Hrvatska sa istim ljudima, istim naraštajima, istim prezimenima, koji su svi pre jednog veka bili Srbi...
I ja nemam problem da se danas izjasne kako hoće.. ali imam problem kad govorite "o sitnima parama" samo u kontekstu Srbijanaca...
Хехехехе, ја мислио села по Далмацији постала хрватска јер је тамо поклано 0,7-1 милион Срба јер су их Србијанци наместили на зицер усташама 27. марта, претходно формирајући бановину Хрватску, хехехехHehehe... Centarfore i Koniljo koji se slaže... Obojica rodom van Srbije...
I obojica zaboravili na Hrvate koji su zaboravili svoje srpske korene i srpsko poreklo, čitava mesta po Dalmaciji postala Hrvatska sa istim ljudima, istim naraštajima, istim prezimenima, koji su svi pre jednog veka bili Srbi...
I ja nemam problem da se danas izjasne kako hoće.. ali imam problem kad govorite "o sitnima parama" samo u kontekstu Srbijanaca...
Retko ih zovu na pink i hepi.Зашто нема јаче медијске активности опозиционих лидера за Београд?
Jeste, zbog formiranja Banovine su ih poklali.Хехехехе, ја мислио села по Далмацији постала хрватска јер је тамо поклано 0,7-1 милион Срба јер су их Србијанци наместили на зицер усташама 27. марта, претходно формирајући бановину Хрватску, хехехех
То су ти ситни новци којима се подсмеваш.
Ceo koncept proizilazi iz mentalne strukture predsednika republike. Pisace se u udzbenicima o svim posebnostima njegove vladavine.Nije to novo, ali SNS je to doveo na novi nivo.
Bukvalno uzimaju ono najgore od srpskog naroda i to eksploatisu do besvesti.
Bahatost, primitivizam, korupciju, pohlepu, svejetoistoizam...
E zato treba da padnu, i nismo toliko glupi da ne znamo da ce novi isto da potkupljuju i da se bave korupcijom, ali ovakav obim kriminala nije vidjen u novijoj istoriji.
Mozda i nikada u istoriji Srbije, mada ne mogu da tvrdim da li je radikalstina u doba Pasica bila ovako napredna.