Treba ukinuti mogućnost preletanja. Mora se doneti zakon, da samo stranka u celosti može donositi odluke o formiranju vlasti sa nekom drugom XY strankom. Ovo vodi ka ozbiljnoj korupciji.suska se veceras da je jedan ravnozemljas prodao
Јерковић?suska se veceras da je jedan ravnozemljas prodao
Kako sad do 2027.? Zar nije receno da to ove godine zavrsava? Ova je prelomna, kljucna...Vučić nije lud da uništi MI. To je lažna opozicija koja mora stvarati privid kod stanovništva da je desna opozicija Vučiću. Kada Vučić završi Kosovo do 2027. godine, onda će mu MI itekako biti potrebna. Međutim, onda MI i SNS prave Vladu i opet je Vučić vlast. Vrlo jednostavna računica. Kao što je Zavetnica obavila posao, tako će i ovi rusofili svoje pravo lice građanima pokazati tek za 4 godine.
Jerkovic je trenutno u Moskvi na sastancima sa Putinovim ljudima.Јерковић?
Ove Savet Evrope, a do 2027. će biti rešen status SPC na Kosovu. SPC jasno definiše svoju imovinu zakonima Kosova, a zauzvrat Kosovo postaje članica UNESCO. Da li će Kosovo postati i članica UN-a, zavisi od međunarodnih okolnosti. Korak po korak...Kako sad do 2027.? Zar nije receno da to ove godine zavrsava? Ova je prelomna, kljucna...
Zar nema niko stariji od nje?Cirkus, ludnica..Prvu sednicu novog saziva parlamenta "otvara" Nada Macura, pomagaće joj Marko Milošević
Prvoj sednici Narodne skupštine predsedavaće doktorka u penziji Nada Macura, koja je najstariji narodni poslanik u četrnaestom sazivu parlamenta.n1info.rs
Imam i ja jedno malo manje hipotetičko pitanje za tebe (nemaš ti valjda jedini mogućnost da postavljaš pitanja drugima).Imam jedno hipitetičko pitanje za protivnike aktuelne vlasti a koji su simpatizeti proevropske opozicije (SPN):
Da se igrom slučaja desi da Srbija po Vučićem postane članica EU, da li biste na pretprustupnom referendumu glasali ZA ili protiv članstva Srbije u EU?
Imam nehipoteticko pitanje, gde su Nokijevih 50 evra?Imam jedno hipitetičko pitanje za protivnike aktuelne vlasti a koji su simpatizeti proevropske opozicije (SPN):
Da se igrom slučaja desi da Srbija po Vučićem postane članica EU, da li biste na pretprustupnom referendumu glasali ZA ili protiv članstva Srbije u EU?
То је то! Србија данас - у слици и речи.Cirkus, ludnica..Prvu sednicu novog saziva parlamenta "otvara" Nada Macura, pomagaće joj Marko Milošević
Prvoj sednici Narodne skupštine predsedavaće doktorka u penziji Nada Macura, koja je najstariji narodni poslanik u četrnaestom sazivu parlamenta.n1info.rs
Voleo bih da vidim rezultate izbora sa birackog mesta koje je najblize ovoj ulici