Pa dobro, razumem na šta aludiraš, al šta konkretno ona (ili neka druga lepa devojka/lep čovek) da urade sa svojom lepotom?
Po meni je dosta dobra stvar ako neka devoja od 25-26 godina poželi da u 37 izgleda kao Kosjerina i ne dozvoli da je društvo (npr. zaostala i zatucana rodbina, ljubomoran dečko/muž, "društvo" u celini) sapliću i govore stvari tipa "budi zakopčana do grla", "do 30 treba da rodiš bar dvoje dece", "kakva teretana, izlasci, drugarice, pa imaš XX godina"...
Po meni je to dovoljan benefit i nesvestan uticaj žena poput Kosjerine, koje pokazuju da su godine samo broj.
Kosjerina je bila slatka klinkica sa Sport kluba. Cak se i razumela u sport, odnosno tadasnju profesiju i stalno napredovala.
Gde je danas i sta radi? Eno je, riba je. To je sve sto mozes da kazes o njoj.
Sa tim da apsolutno podrzavam i sam i primenjujem negu i brigu i sebi.
Osim sto osim fizicke, postoji i duhovna, mentalna...
Nije Kosjerina sama po sebi problem, ona je ista kao i svi ostali. I kao sto kazem, sta predstavlja, ne predstavlja nista? Predstavlja ribu. Kosjerina? Dobra riba.
Deca su svacija privatna stvar, ali da ima decu, onda bi bar njima nesto predstavljala kad vec ovako nista predstavlja.
Sto je opet sve ok, njen zivot. Samo sta, treba da se divim tome dok to radi od nasih para?
Ponasa se kao klinka od 18 godina i to ne na pozitivan nacin u smislu ima mladalacki duh i nije dozvolila da je godine i drustvo slome.
Kao i svi drugi uostalom. Kad vec imaju taj instagram, ima li neko da je rekao sad cu da iskoristim ove stotine hiljada pratilaca za nesto korisno?
Svi su samo frajeri i ribe i slikaju selfije po ceo dan i vi to pusite i sad ja treba pozitivno da pisem o tome?
Kao svaka cast, ne radi nista pod svetim Bogom, samo trenira, sminka se, trazi najbolji ugao za fotograsanje i najbolje filtere za obradu fotografija i onda je ispala vrh na slici i sad treba svi da se divimo....
I usput ga dudla Vucicu da bi mogla da radi posao koji radi. Ne mislim bukvalno dudla.
Sta ona uopste radi, ni ne znam, ali svakako nije kvalifikovana da radi na RTS-u. Mozda jeste za neke emisije, ali u normalnom sistemu takve emisije ne bi ne trebale da budu na RTS-u. A da je napredovala, kao sto je imala potencijal, mogla bi sada sa 36, 37 godina da bude ozbiljan novinar.
I tu je u sustini i srz problema. Moze na Pink da ide, a Pink treba da bude lokalna televizija koju mozes da uhvatis samo u okolini Lazarevca
Nista protiv Lazarevca, poenta je da bi bili lokalna televizija.