Ma jok, najobičniji lezilebovići,Ja sam mislio da su Djilas i Šolak tajkuni.
da se ugledaju na vredne pčelice tipa bate santosa, bate andreja, bate malog, bate glišića, bate kuluvije, itd...
Ma jok, najobičniji lezilebovići,Ja sam mislio da su Djilas i Šolak tajkuni.
Sta je ovde novo, sve isto sa identicnim ciframa je pricao i na jesen.Шаровић је лепо рекао, Вучић планира три корака у напред. Он је још у кампањи скоро завршених избора осмислио кампању за следеће. Неће ништа препустити опозицији. Хоће да задржи тоталну контролу.
Opozicija da zaposljava narod, takva glupost ni meni kao najvecem pljuvacu opozicije ne bi pala na pametŠto bi braća Kroati rekli "pravo u sridu" svaka čast Panoviću, bukvalno je u jednoj rečenici objasnio sve!!!
Panović: Problem opozicije je taj što je Vučić uposlio narod i omogućio im da putuju
Panović: Problem opozicije je taj što je Vučić uposlio narod i omogućio im da putuju
Novinar i program direktor istraživačkog centra Demostat Zoran Panović, gostovao je u emisiji Euronjuz.www.politika.rs
Predlog za opoziciju: uposlite još više narod i omogućite im da putuju još više, pa možda dobijete i još neki glas.
Šta, i ta mu se uvlači?I ona bu******** Kosjerina... kaže ovo večeras "neće biti dnevna politika"... ovo je kao nešto iznad što treba sve da nas ujedini
Kod na se TV-u svaka ženska naziva ribom, ako je prosečnog izgleda. Meni je ona kao ženska ništa posebno, ali dobro.Da je bar neka riba pa da joj oprostimo...
Prica o tome jel Kosjerina dobra riba?Бачена је нова коска за замајавање раје.
Dobro, a baš me zanima koje je tvoje mišljenje o Panoviću, jer je Panović ovo što si boldovao rekao, a ne ja. Da li Panovića doživljavaš kao objektivnog lika?Opozicija da zaposljava narod, takva glupost ni meni kao najvecem pljuvacu opozicije ne bi pala na pamet
Slažem se, 21. vek je bitan parametar koji je i tebi i meni omogućio da putujemo jer verovatno i ti i ja nismo poslom vezani za Srbiju, i i ti i ja bi funkcionisali ovako kako funkcionišemo bez obzira ko je na vlasti.A to sto putujem mi je omogucio 21. vek, Vucic mi samo odmaze pa zbog njega putujem krace i jeftinije.
A po tvojoj prici, i sa tobom je tako.
Пф, мршаво.Prica o tome jel Kosjerina dobra riba?
To je ono "nema besplatne večere". Biti jedno od najjačih lica na državnoj televiziji ipak nosi neke "obaveze" u smislu tezgi koje ne možeš da odbiješ.Šta, i ta mu se uvlači?
Budi realan, objektivno je ribetina. U 37-38 godina onakvu pojavu imaju, iz mog ugla, samo one voditeljke na italijanskim televizijama, san remo i to...Kod na se TV-u svaka ženska naziva ribom, ako je prosečnog izgleda. Meni je ona kao ženska ništa posebno, ali dobro.