Šta je novo?

Izbori 2024

Budi realan, objektivno je ribetina. U 37-38 godina onakvu pojavu imaju, iz mog ugla, samo one voditeljke na italijanskim televizijama, san remo i to...
Šminka, lepa odeća... Žena je ok, ali ništa specijalno. Nema neku posebnu harizmu da bi rekao kako muškarci padaju na to. Moje mišljenje, poštujem i tuđe.

Ženu volim da ocenim bez šminke, odevenu kao da ide u prodavnicu. Ako si kao takva lepa i privlačna, onda si ribetina.

Kao student koji svake godine polaže po ispit, a onda obeća da se naredne položiti 10.

Ne mogu autobusku stanicu da urade 5 godina, a uradiće sve ovo do 2027. godine? Ma važi.
E da je 5 godina.
Od rušenja u Hercegovačkoj će za 3 meseca biti 10 godina.
Od potpisa ugovora za BNV 9 godina.
Od obećane infrastrukture poput železničkog mosta na Dunavu ni traga ni glasa.

Taj Skadar zvani par perona možda i završe ali posle toliko vremena to je samo da se pokriju ušima i ne pominju.

Nacionalni stadion je prvi put najavio nakon pobede nad Albanijom u oktobru/novembru 2015. godine.

Za metro su karte prodavali 2018. godine a 5 godina kasnije smo tu gde jesmo.

On će za koji mesec biti 12 godina na vlasti (u ovoj turi) i rezultati su vrlo tanki. Naš problem je kratko pamćenje i uzurpacija medija od strane vlasti pa se narod ne podseća na sve laži i neispunjena obećanja.

euronews (! ko ih prati redovno i nije neko iznenađenje, vrlo suptilno uređivačka politika kao u slučaju NINa prelazi pod potpunu kontrolu)
Ček zar nije Euronews strana franšiza (imam Euronews "originalni" na SBB-u), kao što je N1 CNN-ova? Kako neko tipa vlast može da se meša u Euronews-ovu uređivačku politiku, a ne može u CNN-ovu (N1)

Dobro, a baš me zanima koje je tvoje mišljenje o Panoviću, jer je Panović ovo što si boldovao rekao, a ne ja. Da li Panovića doživljavaš kao objektivnog lika?
Bio sam klinac, mislim da sam bio jos maloletan tada, i pitao sam se kako lik kome je svaka druga rec ,,znaci" moze da bude urednik bilo cega...

@dejanbg88 Ne znam.. znam da je telekom večiti i najveći sponzor... ne znam tačnu vlasničku strukturu...

E da je 5 godina.
Od rušenja u Hercegovačkoj će za 3 meseca biti 10 godina.
Od potpisa ugovora za BNV 9 godina.
Od obećane infrastrukture poput železničkog mosta na Dunavu ni traga ni glasa.

Taj Skadar zvani par perona možda i završe ali posle toliko vremena to je samo da se pokriju ušima i ne pominju.

Nacionalni stadion je prvi put najavio nakon pobede nad Albanijom u oktobru/novembru 2015. godine.

Za metro su karte prodavali 2018. godine a 5 godina kasnije smo tu gde jesmo.

On će za koji mesec biti 12 godina na vlasti (u ovoj turi) i rezultati su vrlo tanki. Naš problem je kratko pamćenje i uzurpacija medija od strane vlasti pa se narod ne podseća na sve laži i neispunjena obećanja.
Jedno pitanje - da li bi bio zadovoljan SNS-om i da li bi glasao za njih da je u periodu od prethodnih 12 godina završeno sve ovo što si napisao (movi mostovi, metro, nacionalni stadion, i svi projekti za koje kukamo kako se sporo rade) a da je sve ostalo isto kao sada.

Šta želim da čujem - da li ovo što si napisao je zapravo samo racionalizacija razloga zašto ne treba biti zadovoljan sa SNS, jer čak i da je sve ovo što si naveo kao "nezavršeno", "nedovoljno", "tanko", zapravo završeno u skladu sa onim što si očekivao, ti ponovo ne bi bio zadovoljan sa SNS-om, zbog same metodike vladanja SNS-a i Vučića (popilizam, manipulacija javnog mnjenja, nedostatak slobode u medijima, itd.)

Dragana Kosjerina je kao Vuciceva Srbija. Glupa kao noc i koristi benefite 21. veka - jutjub tutorijale za sredjivanje, vecu dostupnost svetski poznatih brendova sminke i odece po nizim cenama i instagram filtere da zavara ljude da je lepa, srecna i uspesna.

A realno, ima 37 godina, bez dece, radi podanicki posao bez vece perspektive i jedini cilj u zivotu joj je da pokaze da je lepa i da je riba i tako zamaskira pravo stanje stvari 🤣

2036337_screenshot-63_ls.jpg

Bio sam klinac, mislim da sam bio jos maloletan tada, i pitao sam se kako lik kome je svaka druga rec ,,znaci" moze da bude urednik bilo cega...
Ne znam na koji događaj konkretno misliš jer spominješ da si bio maloletan tada, a ja sam za Panovića saznao možda pre max. godinu dana gledajući na youtube-u neku emosiju sa njim, pa su mi se svideli njegovi stavovi.

Koje si godište ako nije tajna? Ja sam mislio da si stariji dosta od mene.

Beki zvučis kao da ti je otela dečka 😆

Pusti kako izgleda, nije važno a nije baš ni ružna, ok je... šta sad... 🙂 nek zarađuje kako može... sve ima svoju cenu i trajanje... i posledice 🙂

A realno, ima 37 godina, bez dece, radi podanicki posao bez vece perspektive i jedini cilj u zivotu joj je da pokaze da je lepa i da je riba i tako zamaskira pravo stanje stvari 🤣
Ne znam, ja bih voleo da mi za 10 godina žena (ako oženim trenutnu ribu koja je 98 godište i ove godine puni 26) izgleda ovako kao što Kosjerina izgleda sada. Verujem da Kosjerini, za razliku od većine žena njenih godina, ne bi bio nikakav problem da "ulovi" 10 godina mlađeg lika i da pored njega izgleda kao da su vršnjaci.

Obožavam kada vidim da se žene od srednjih 30tih pa naviše neguju i uživo izgledaju mlađe ili znatno mlađe. Verujem da bi nam trebalo svima to bude prioritet, da se na našim ženama ne vide godine, iako znam da je u Srbiji to vrlo "no-no" i da se kod nas mnogo više poštuju i preferiraju žene koje u 37 godina izgledaju tako da niko ne želi ni da ih pogleda.

Mi momci smo tu u prednosti jer naše vreme tek dolazi... 😎 mi smo poput vina... tako da, nek su srećne dok su mlade, i šta je problem 😄 zašto bih zavideo 😄

@Beki Nisam ispratio to oko 500000 🙂 Nikad mene pare nisu privlačile sem u meri da se prehranim i platim 2 računa i 2 telefona... obnovim odeću povremeno...

Ne znam, ja bih voleo da mi za 10 godina žena (ako oženim trenutnu ribu koja je 98 godište i ove godine puni 26) izgleda ovako kao što Kosjerina izgleda sada. Verujem da Kosjerini, za razliku od većine žena njenih godina, ne bi bio nikakav problem da "ulovi" 10 godina mlađeg lika i da pored njega izgleda kao da su vršnjaci.

Obožavam kada vidim da se žene od srednjih 30tih pa naviše neguju i uživo izgledaju mlađe ili znatno mlađe. Verujem da bi nam trebalo svima to bude prioritet, da se na našim ženama ne vide godine, iako znam da je u Srbiji to vrlo "no-no" i da se kod nas mnogo više poštuju i preferiraju žene koje u 37 godina izgledaju tako da niko ne želi ni da ih pogleda.
Sta predstavlja Dragana Kosjerina? Osim sto je lepa. Hocemo li docekati da neko iskoristi novac i uticaj i uradi nesto osim da bude lep/a? Sve ribe i frajeri jbt. Ima li neko da je nesto, bilo sta, osim sto je riba i frajer?

Inace, najlepse zene su one koje su nesvesne svoje lepote i cija unutrasnja lepota se prenosi i na spoljasnji izgled. I to ne moze nijedna fotografija da uhvati.

A vidim i da je lazirala visinu 🤣 Sad je odjednom 176, a prosli put kada smo pricali o njoj je bila mnogo niza 😂 A to joj je kao jedan od glavnih aduta jer kao izgleda mocno i visoko, sto je ziva prevara uzivo.

Sta predstavlja Dragana Kosjerina? Osim sto je lepa. Hocemo li docekati da neko iskoristi novac i uticaj i uradi nesto osim da bude lep/a? Sve ribe i frajeri jbt. Ima li neko da je nesto, bilo sta, osim sto je riba i frajer?
Pa dobro, razumem na šta aludiraš, al šta konkretno ona (ili neka druga lepa devojka/lep čovek) da urade sa svojom lepotom?

Po meni je dosta dobra stvar ako neka devoja od 25-26 godina poželi da u 37 izgleda kao Kosjerina i ne dozvoli da je društvo (npr. zaostala i zatucana rodbina, ljubomoran dečko/muž, "društvo" u celini) sapliću i govore stvari tipa "budi zakopčana do grla", "do 30 treba da rodiš bar dvoje dece", "kakva teretana, izlasci, drugarice, pa imaš XX godina"...

Po meni je to dovoljan benefit i nesvestan uticaj žena poput Kosjerine, koje pokazuju da su godine samo broj.

Nije, nego se čudio zašto se unište neke prirodne lepotice ubrizgavanjem koječega 🙂 Bender je bio onako romantik 😊 forumaš starog kova kad su muško ženski odnosi i osećanja u pitanju...

Fali nam centarfor večeras... On u ovakvim nekim razgovorima uvek ima šta novo da doda, postavi neki novi ugao gledanja 😆 na sreću moderatora ove teme...

Večeras smo svi u zoni eksperata ženske lepote. Svaka čast, cenim to. Bolje o tome da polemišemo nego o AV, SNS i sličnim nebitnim stvarima.

Ако ћемо реално, све водитељке са Хепија су боље рибе и имају већу харизму.

Bolje ribe da... barem jedna koja mi je sad u glavi...

Vrh