Space Motion
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.06.2021.
- Pohvaljen
- 3.022
Interesantno da najviše pridika SPNu drže ljudi koji ne glasaju za njih.
Ja mislim da se niko od njih nije diskreditovao.О проблему западних званичника и амбасадора да сарађују са људима упитних моралних и цивилизацијских домета:
Мада, питање је ко се на овој слици више дискредитовао седењем са оним другим.
Да ли ОВК главосеча, или ови западни изасланици сотоне?
Zato sto SPN prihvtanjem mandata prihvata legitimitet pokradenih izbora.Interesantno da najviše pridika SPNu drže ljudi koji ne glasaju za njih.
Setimo se kako su se Slovenija i Hrvastska 20 godina sporile oko 1 km2 morske povrsine.И колико глуп или издајник треба да будеш да тврдиш да је Косово небитна прича док се запад овде последњих 10 година буквално само тиме и бави и само о томе прича?
Могу да се сложим да је СПН-у то небитна прича као и већини народа коме је то досадило а издаја постала свакодневница али испаде да запад верује у некакав контра-косовски завет пошто такву вишедеценијску преданост циљу од запада нисам видео нигде осим на стратегијском фронту ка Русији. Па они од Афганистана одусташе а сав свој војно-политичкии кредибилитет су тамо уложили.
To ti je funjarski argument. Ako se nešto ticalo cele opozicije, ticalo se ujedinjenje desne opozicije, pa su neki to rasturili, i to zato što ne žele da sarađuju sa opozicijom (a sad zamisli traže od te opozicije da se bore za njih i da se odreknu 25% mandata? Klošarski)Zato sto SPN prihvtanjem mandata prihvata legitimitet pokradenih izbora.
A to se tice svih koji su na izborima ucestvovali.
desnica ne vredi nista.To ti je funjarski argument. Ako se nešto ticalo cele opozicije, ticalo se ujedinjenje desne opozicije, pa su neki to rasturili, i to zato što ne žele da sarađuju sa opozicijom (a sad zamisli traže od te opozicije da se bore za njih i da se odreknu 25% mandata? Klošarski)
Ja jednu reč od Boška Dverjanskog i Milice Zavetnice nisam čuo o krađi izbora. Nego sam čuo "idem ja u Čačak da probam tamo da se ufuram bar tamo u skupštinu", i "u krilu Vučićevom je toplo" spiku. Jedini koji se bune zbog krađe su ovi što su osvojili 25% ili 35% u Beogradu.
A pomislio bi čovek da bi desnica koja jedino ume da laje, imala za šta da laje sad, a ona ćuti ko kurva.
I opet ne valjaju ovi što nešto pokušavaju, a valjaju oni koji razbiju jedinstvo desnice, koji unose vešala, koji mute pitku i crnu vodu, koji nazovu kampanju "da ovi odu al da se oni ne vrate"...
Bravo! U dva reda sve je receno.Има нешто до принципа. Ако пустимо неправду на Косову, како можемо очекивати правду поводом Београда на води, крађе на изборима, око Рио тинта и сл?
Ако се покажемо као попустљиви, сви ће нас јахати и узимати шта желе.
Има нешто до принципа. Ако пустимо неправду на Косову, како можемо очекивати правду поводом Београда на води, крађе на изборима, око Рио тинта и сл?
Upravo, ti postovi su samo spam koji trenutno cini 90% ove teme.Interesantno da najviše pridika SPNu drže ljudi koji ne glasaju za njih.
Ja čak smatram da se radi, od strane vlasti, na obrnutoj situaciji. Da narod praktično "treniraju" na nepravde na lokalu i, pošto sada stvarno vidimo da narod više ne reaguje na to, da će onda pustiti i KiM niz vodu i da će narod opet jedva reagovati - jedva u odnosu na ono što bi realno trebalo. Mislim, kada smo imali ovoliko situacija sa de fakto priznavanjem Kosova, te tablice, te pasoši, sve ono što čini državu, a da narod ne reaguje na te odluke, onda je na kraju krajeva realna priča da narod više ne zanima KiM niti šta će biti. Posebno ove patriotske grupacije, koje su glasne po pitanju vraćanje vojske na Kosovo i slične perverzne fantazije, koje se nisu ni organizovale da protestuju nakon nedavno donesenih odluka i sporazuma.Има нешто до принципа. Ако пустимо неправду на Косову, како можемо очекивати правду поводом Београда на води, крађе на изборима, око Рио тинта и сл?
Ok, onda se vratimo na pitanje Djilasa.Oko bojkota, evo praktičnog primera mog odbora ZLF Zvezdara. Nismo do skoro imali finansije da iznajmimo prostor u kojem bi održavali sastanke i primali građane već je to rađeno u centru Beograda gde je centrala partije. Prvo, to je daleko ljudima pogotovu nekome ko živi u MML, VML i Mirijevu. Zahvaljujući novcu koji ZLF dobija kao partija koja ima odbornike u gradskom parlamentu smo iznajmili mali lokal kod Cvetkove pijace koji sada intenzivno koristimo. Građanima je bitino da vide i da postojimo fizički na opštini blizu njih i to ih ohrabruje.
Recimo, pre neki dan nam je bio jedan čovek koji kaže da glasa za državotvornu opoziciju ali mu je drago da vidi opoziciju da postoji na ulici blizu njega. Nemamo luksuz da kao SNS i ostale partije iz vlasti koristimo besplatno mesne zajednice, poslovne prostore grada Beograda i druge resurse opština, a zalažemo se da se prekine sa takvom zloupotrebom do koje je između ostalog i doveo bojkot jer je dao sve resurse jedinica lokalne samouprave SNS-u i njihovim privescima.
Bojkot bi doveo do toga da izgubimo te skromne finansije koje nam omogućavaju kao opozicionoj partiji rentu prostora na opštinama i plaćanje komunalija. Krvavo smo se borili da dođemo među ljude i to nam neće oduzeti neki ljudi koji hoće da ponove fijasko bojkota iz 2020. godine jer nemaju šta da izgube. Npr Zelenović je 72 na mestu za poslanika, a SNP je dobio 65 poslanika što znači da čovek nema ni šta da bojkotuje jer nije prošao za NSRS.
Одакле ти податак да већина Срба на КиМ гласа за СНС?I stanovnistvo sa Kosova i stanovnistvo iz prigradskih naselja vecinom glasaju za SNS. Da smatraju da su izdani ne bi bilo tako.
Upravo to. Već sam pisao jedan depresivni komentara a la MC, pa mi je žao da se ponavljam. Ali mi kao narod spavamo, i dalje, posle one užasne tragedije i posle svih nepravda, laži i prevara - mi i dalje spavamo. Da li čekamo nekog princa da nas poljubi kako bismo se probudili, ne znam, ali taj princ ne postoji. A opet, kako da se probudimo, ja zaista nemam ideju. S jedne strane narod spava, s druge strane i naša opozicija spava i ne radi svoj posao onako kako bi trebalo. Eto im primera ovih dana iz Nemačke, kako treba protestovati.Постоји ту балансирање. Али заједнички чинилац је кршење закона и устава на свим нивоима. Уплитање председника у локалне изборе по свим општинама, уплитање у све државне инфраструктурне пројекте и издаја Косова су једнако кршење његових овлашћења. Ако се олако прелази преко једног, зашто би се марило за друго? Ако се издају људи који живе на Косову, зашто би се марило за становнике Петловог брда и путнике железнице што ће извисити за метро, и становнике Крњаче и Вељка Влаховића што ће извисити за канализацију?