Tesko da ce iko ko je glasao za njih da glasa za SPN., nego ce apstinirati
Ljudi su uglavnpm zgadjeni ponasanjem visokih funkcionera SPN.
Pozivanje stranaca da rese situaciju lose se kotira kod desnicara.
N1: „Svašta sam čuo što nisam rekao. Da ne bi bilo spekulacija i spinovanja, ta crvena linija je ako počnu nasilni protesti u Beogradu, u tom slučaju bismo podržali vlast, zato što onda moramo da spasemo državu, jer ako je ruše, džaba nam svi izbori. Ja mislim da se to neće desiti i da oni nemaju snage za to“, konstatovao je Branimir Nestorović.
Citajte vesti sa njihovog izvora. Citajte glasilo vecine gradjana Srbije- Informer, glasilo srpskih intelektualaca. Glasilo koje drzi nivo i uvek pise istinu. Etalon istinitosti,
Informer: Nestorović o paklenom planu opozicije: Pokušaj obojene revolucije - priznati Kosovo i ugasiti uticaj Rusije!
Branimir Nestorović gostovao je u Jutru na TV Prvoj i govorio o aktuelnim političkim temama nakon izbora u Srbiji.
informer.rs
ovde se radi o dogovoru s Huljom, ako bude protesta Nestorovic ce podrzati SNS. Tako ce njegova podrska vlastima izgledati koa iznudjena.
u toku vladavine SNS citav niz kriminalnih poslova je legalizovan i organizovan. (recimo navijacke firme za obezbedjenje)
To nije samo posao kojim se bave nasi kriminalci, tim poslom se bave i sestrinske sluzbe, Albanci itd i svi oni hoce ovde da imaju apsolutno stabilnost.
SPN nema uticaja na te krugove ni kadrove za to.
Zvonko Veselinovic i Radojcic su i dalje perspektivni kadrovi Zapada.