Fali nam @Bender Rodriguez na forumu i ovoj temi u tandemu sa Bekijem kao gornji i donji pritisakSad pošto ko je hteo da glasa, glasao je ili je bar otišao da glasa ili čeka negde u redu, da izbacim iz sebe šta imam i mile se majke Ðilasu.
Nisam negativnu reč rekao o opoziciji nedeljama, ni ovde niti bilo gde, da ne mračim i ne odvraćam ljude, ali sam zato ja upao u situaciju da branim Ðilasa, Obradovića...
Ðilas, Ðilas, Ðilas, svuda samo Ðilasa spominju. Ili neće da glasaju zbog Ðilasa ili hoće da glasaju za desnicu, iako tu politički ne pripadaju, jer neće za Ðilasa.
Ubih se zbog je*******enog Ðilasa da ubedim gomilu ljudi da se ipak iskuliraju i izađu da glasaju ilii da ih ubedim da je SPN ipak najbolja opcija...
Nije mogao govnar da se skloni i ne odvraća ljude. Ne vole te ljudi i mrš. I Pajtića smrdljivog su aktivirali jbt, nisam verovao šta gledam, ali sam ćutao.
Ali dobro, da se sad vratimo anti-naprednjačkim aktivnostima, krađi izbora i čekanju rezultata.
Да би вратили морали би нешто много, много горе да вам учине. И није само 91-92а, бановина Хрватска 1939е и београдско србовање априла 1941е је темељ геноцида над Србима Пречанима.1991. i 1992. mi smo prekodrincima krenuli da unostavamo zivote. Gde god je Milosevic branio Srbe, nena ih vise.
Sada ce da nam vrate milo za drago.
Ja bio u 19:20 i nije bilo nikoga na spratu. Ali kad sam završio, bilo je 6 ljudi koji su čekali na drugom BM.На биралишту у ОШ "Душко Радовић" на НБГ редови су баш дугачки.
Može da bude ali ipak mislim da nije u redu da neko ko živi u inostranstvu glasa na izborima u zemlji matici. Jednostavno ga ne mule ist problemi. E sad o ovome se naravno može debatovati ali ono što zaista nema smisla je ovo fiktivno prijavljivanje i glasanje na lokalnim izborima.Можда има и неких бу**** који планирају да своју старост проведу у Србији.
А можда, пази сад, има још већих бу**** који не мисле само на своје дупе и желе да некако помогну рецимо родитељима који су остали у Србији, пријатељима нпр.
Svašta sa tobom. Pa Đilas i jeste tu zato što stranci smatraju da još nije vreme da Vučić izgubi dok ne završi šta je obećao i šta levi ne mogu da sprovedu i da hoće. Kad bude vreme daće oni đilasu odmor.Sad pošto ko je hteo da glasa, glasao je ili je bar otišao da glasa ili čeka negde u redu, da izbacim iz sebe šta imam i mile se majke Ðilasu.
Nisam negativnu reč rekao o opoziciji nedeljama, ni ovde niti bilo gde, da ne mračim i ne odvraćam ljude, ali sam zato ja upao u situaciju da branim Ðilasa, Obradovića...
Ðilas, Ðilas, Ðilas, svuda samo Ðilasa spominju. Ili neće da glasaju zbog Ðilasa ili hoće da glasaju za desnicu, iako tu politički ne pripadaju, jer neće za Ðilasa.
Ubih se zbog je*******enog Ðilasa da ubedim gomilu ljudi da se ipak iskuliraju i izađu da glasaju ilii da ih ubedim da je SPN ipak najbolja opcija...
Nije mogao govnar da se skloni i ne odvraća ljude. Ne vole te ljudi i mrš. I Pajtića smrdljivog su aktivirali jbt, nisam verovao šta gledam, ali sam ćutao.
Ali dobro, da se sad vratimo anti-naprednjačkim aktivnostima, krađi izbora i čekanju rezultata.
Da, ali po broju glasova u apsolutnom smislu ništa u Srbiji ne može da se poredi sa NBG-om. Zato je velika izlaznost tu važna.Ne zaboravite da su Beograd i Mladenovac,Sopot, Obrenovac...
Ako neko krene da mulja i krade samo odigraj glavomNa mom birackom mestu, 10% vise glasaca u odnosu na proslu godinu. Nije lose uopste sad cemo da otvaramo kutije i brojimo glasove. U 20.15h smo zatvorili biracko mesto
Nikakve sanse za muljanje nema. Tu je posmatrac iz Crte, a s druge strane i opozicija i pozicija maksimalno korektna, nema podozrivih pogleda.Ako neko krene da mulja i krade samo odigraj glavom
Obrenovac, svi ljudi koje poznajem su se opredelili za opozicione opcije. Na samom BM, smešna konverzacija između dvojice koji rade, jedan očigledno vlast drugi opozicija, kao "Ko izgubi vodi na ćevape", što ukazuje na to da i jedni i drugi vide kao mogućnostNe zaboravite da su Beograd i Mladenovac,Sopot, Obrenovac...
I jedan i drugi misle da će oni drugi izgubitiObrenovac, svi ljudi koje poznajem su se opredelili za opozicione opcije. Na samom BM, smešna konverzacija između dvojice koji rade, jedan očigledno vlast drugi opozicija, kao "Ko izgubi vodi na ćevape", što ukazuje na to da i jedni i drugi vide kao mogućnost