Šta je novo?

Izbori 2024

Sva ta politika moze sa manje uvreda i prljavstine. Sad gore @Noki tvrdi da je neciji deda ustasa. Kod nas se takvi argumenti olako vade.

Pogledajte samo CG. Nivo za nas.
To je nasleđe devedesetih. U CG ne smeš nekome to reći jer bi ti se taj neko naj...o majke. Oni su drugačijeg mentaliteta, ipak postoje stvari i reči koje se ne izgovaraju. U Srbiji su led probili radikali pa ovde svako svakoga vređa čime stigne.

Danas smo u Mirijevu upoznali Nenada Stojkovića legendu Jugoslovenskog i Francuskog fudbala koji nam je rekao da su mu svi političari isti,ali da će zbog nas koji smo mu pokucali na vrata da na izborima podrži koaliciju Srbiju protiv nasilja.
IMG_20231209_151329775_HDR.jpg

@vucko da li tvoja Zlf stranka trazi pojacanja, odbornike, kontrolore na izborima (mislim da je rok prosao), aktiviste i sl.? Jedan forumas bi bio idealan da Vam postane jatak. Ima harizmu, visinu, stav, emocionalnu inteligenciju, elokvenciju, a pritom i nezaposlen :)

Danas smo u Mirijevu upoznali Nenada Stojkovića legendu Jugoslovenskog i Francuskog fudbala koji nam je rekao da su mu svi političari isti,ali da će zbog nas koji smo mu pokucali na vrata da na izborima podrži koaliciju Srbiju protiv nasilja.
ja zalupim vrata svima koji mi zakucaju na ista radi politike,
evo prosle godine su bili Huljini popisivaci.
Odbio sam popis.

Ултиматум у тишини

Значи, западни центри моћи, уручиће ултиматим Београду, баш у тренутку кад почне предизборна тишина у Србији. Непосредно пред отварање биралишта.
Брутално, неџентлменски, недипломатски, у тренутку расплета унутрашње политичке битке, ЕУ лидери ће покварено да досоле и да ударе свој лажни печат – окупационих владара.
Они практично хоће да кажу да ко год да победи на парламентарним изборима у Србији мораће пре свега да слуша њих и да испуњава њихове ултиматуме.
Београд ће и црно на бело да добије захтев да пристане одмах да Косово постане чланица Уједињених нација како би Србија могла некад у будућности да постане чланица ЕУ.
Београд ће да добије крајњу понуду, да угаси сопствену државу како би осакаћени, понижени, без части и без гаћа, ушли некад у „европску породицу“.

Вучић на Пинку: Ђиласовим листама неће помоћи ни већа излазност, губе и Београд. Само обмањују народ да би могли после да лажу како је било неправилности. Захвалан сам својој породици што су издржали прљаву кампању

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 183249

Dobro da mu na vrata nisu pokucali neki jehovini svedoci ili neki satanisticki kult, tom logikom vec bi im prepisao svoju imovinu.

Ултиматум у тишини

Значи, западни центри моћи, уручиће ултиматим Београду, баш у тренутку кад почне предизборна тишина у Србији. Непосредно пред отварање биралишта.
Брутално, неџентлменски, недипломатски, у тренутку расплета унутрашње политичке битке, ЕУ лидери ће покварено да досоле и да ударе свој лажни печат – окупационих владара.
Они практично хоће да кажу да ко год да победи на парламентарним изборима у Србији мораће пре свега да слуша њих и да испуњава њихове ултиматуме.
Београд ће и црно на бело да добије захтев да пристане одмах да Косово постане чланица Уједињених нација како би Србија могла некад у будућности да постане чланица ЕУ.
Београд ће да добије крајњу понуду, да угаси сопствену државу како би осакаћени, понижени, без части и без гаћа, ушли некад у „европску породицу“.

Вучић на Пинку: Ђиласовим листама неће помоћи ни већа излазност, губе и Београд. Само обмањују народ да би могли после да лажу како је било неправилности. Захвалан сам својој породици што су издржали прљаву кампању

Nema izgleda zime ni u Beogradu za Vučića. Obezbedio je dovoljno glasova za pobedu. Šta je presudilo? Verovatno novčana pomoć.

Tekst objavio Sputnjik. pametnom dovoljno. Što, da neće možda Rusi da brane Srbe od zle Analene Berbok? Ako je ovome narodu Vučić dobar, iskreno me onda zabole za Kosovo. Ako nekome tekst ide u prilog, onda su to SNS i SPS.

Sva ta politika moze sa manje uvreda i prljavstine. Sad gore @Noki tvrdi da je neciji deda ustasa. Kod nas se takvi argumenti olako vade.

Pogledajte samo CG. Nivo za nas.

Ae pali.

To je nasleđe devedesetih. U CG ne smeš nekome to reći jer bi ti se taj neko naj...o majke. Oni su drugačijeg mentaliteta, ipak postoje stvari i reči koje se ne izgovaraju. U Srbiji su led probili radikali pa ovde svako svakoga vređa čime stigne.

Tužan je tvoj smisao za humor ako ti je to uvreda posle svega što si napisao. Da svako od nas ima neke krvi, o kojoj ne zna mnogo, a u konteksru Hrvatske pišeš... prosto namestilo se...

Kao što se namestilo u Kenguru Dušane, Dušane - znao sam da si peder, ovde se namestilo znao sam da ti je deda bio ustaša! (i odmah sam se ogradio da je šala)

Al u pravu si nije za vas humor, tebe i MC_-a, za žaljenje ste. Pa ću vas zabilaziti obojicu u buduće.

A to šta je i kako u CG.. pa bila i krvna osveta u CG... ja pokušavam da se uzdignemo na nivo progresivne zajednjce a ne da podvlađujem bukvalistima i smaračima.

Poljska planira 24.

Nemam ja ništa protiv nuklearnih elektrana ako se njima upravlja profesionalno i ako imamo obučeni kadar. Mi smo jos krajem 80tih izbacili sve studijske profile vezane za tu materiju, ima atomskih fizičara ali su ukinuli dosta inženjerskih pozicija... Ima tu puno toga, kompleksna je delatnost. Tada odustali od nuklearki i ti profili su bili ugašeni. Ne vraća se na nuklearnu energiju preko noći.

Ali naravno da nisam a priori porotiv.

Ko kaze da se opozicija ne obraca srpskom seljaku:

Ne stoji im iskreno, baš se nekako vidi da je fejk. Odslušao sam do kraja i skroz krindž vajb. Najbolje da nastave da se obraćaju njihovom glasačkom telu koje razume njihov jezik, sleng, način života, pojavu, a ova ciljna grupa iskreno nije za njih.

Jednako smešno kao kada bi SNS snimio spot u kojem se obraća recimo IT-evcima ili urbanim kreativcima ;) realno ne bi ima stojalo nikako i ispali bi smešni
ja zalupim vrata svima koji mi zakucaju na ista radi politike,
evo prosle godine su bili Huljini popisivaci.
Odbio sam popis.
Ja sam isto veoma neprijatan, mogu slobodno reći i na granici agresivnosti u takvim situacijama. Doduše u zgradi u kojoj trenutno živim to se nikad nije desilo, međutim svojevremeno u zgradi mojih roditelja sam više puta izbacivao političke aktiviste svih stranaka, a 2020. sam "odbranio" svoju zgradu od bakljaša i situacija je bila zaista na samoj granici incidenta, ali nisam dozvolio da se neki uličari penju na krov, pale baklje, i uznemiravaju druge stanare...

Tome je verovatno doprinelo i to što fizički (moji roditelji bi rekli nažalost, a ja kažem na sreću) više ličim na radnika obezbeđenja u nekom noćnom klubu, nego na vlasnika IT firme, i 2020. nisam hteo da dozvolim da mi niko maltretira roditelje i njihove komšije sa paljenjem baklji na krovu zgrade...

Poslednja izmena:
Ae pali.

Tužan je tvoj smisao za humor ako ti je to uvreda posle svega što si napisao. Da svako od nas ima neke krvi, o kojoj ne zna mnogo, a u konteksru Hrvatske pišeš... prosto namestilo se...

Kao što se namestilo u Kenguru Dušane, Dušane - znao sam da si peder, ovde se namestilo znao sam da ti je deda bio ustaša! (i odmah sam se ogradio da je šala)

Al u pravu si nije za vas humor, tebe i MC_-a, za žaljenje ste. Pa ću vas zabilaziti obojicu u buduće.

A to šta je i kako u CG.. pa bila i krvna osveta u CG... ja pokušavam da se uzdignemo na nivo progresivne zajednjce a ne da podvlađujem bukvalistima i smaračima.
A ne, tvoja šala je veoma duhovita. Taman na nivou srednjoškolca.

Nemam nikoga ko je bio ustaša. Zapravo, imam samo pretke partizane. Ne zanima me šta ćeš mi reći, samo želim da se ogradim od gluposti.

Osnovna pristojnost je ne pričati o osobama koje ne poznaješ. Niti znaš ko je kakav život imao, kroz šta je prošao, a vređaš nečiji lik i delo. To je nevaspitanje i bezobrazluk, to nema veze ni sa kakvom šalom i "širokim pogledom na svet". Da si to rekao za mene pa i da razumem "šalu". To govoriti o osobi koju ne poznaješ je dno dna. Zamisli da ja zadirem u tvoju porodicu i da zbijam šale o ljudima za koje ne znam kakav su život imali? Gde si to naučio? Svašta.

Isto tako me zabole sa kim deliš postelju. To je tvoja lična stvar. Dovodiš temu na nivo Krstarice, Ami G Show-a, rijalitija. Takve fore mi nisu zanimljive. 🤔

Da, bilo bi najbolje da me zaobiđeš i da mi se ne obraćaš.

Poslednja izmena:
Prkosni Savski blokovi nemaju milosti niti bi je tražili.

Do jaja. Ovo je dobar način borbe protiv šešeljevaca. Prvo lepiš preko njihovih laži, postavljaš svoju poruku, a sklanjaš njihovo, dobijaš značajnu reakciju jer ljudi vole gerilsko prkošenje sistemu, prenosiš poruku koju želiš i to ustima samog šapića. Vrlo dobro

Bilo bi odlično da se proširi akcija na ceo grad tokom preostalih 7 dana.

Vrh