Šta je novo?

Izbori 2024

Iz Priboja otislo 9 autobusa i 6 minibuseva. Neki busevi su bili poluprazni.

Mnogo ljudi sa margine društva, štićenici centra za mentalno nedovoljno razvijene....

Grupa građana je pumpala i po prvi put su otišli posramljeni. Čak su i pomerili mesto polaska iz centra grada u sporednu ulicu.

Pa, kad od 30 panudra koje sve poznaleš vidiš 28 i dvojicu sa fantomkom, teško da ne znaš ko je :ROFLMAO:
Istina. 😁 Mada i to opet šalje neku poruku.

Ja da se nađem u koži nekog od njih, verovatno bih isto sakrio lice. I naravno bio maksimalno blag i namerno spor dok sklanjam studente sa kolovoza.

Naravno sad će da krenu komentari tipa "kakve gluposti, ja nikad ne bih bio pandur, a i da se nađem u koži nekog u malom mestu, ja bih okupio 10 istomišljenika u svojoj stanici i onda pokrenuo revolt i pravo za Beograd i niko ne bi mogao da nas zaustavi bla bla bla fantazije i bajke..."

Kao što i ovde na forumu i na poslu i u društvu slušam neke Rambose i komandose kako bi oni goloruki sa 300 ljudi rešili sve očas posla, samo nikako da se steknu idealni uslovi i nikako da ih narod podrži. Ali inače bi oni rado, Čak Noris je mala beba za njih.

Poslednja izmena:
To ne znam. U svakom slucaju, nije posao nekog obicnog policajca u Pazaru da prelazi, to se radi na visem nivou. Danas da je par pandura reklo da nece da sklanja studente sa ulice, ne bi se nista desilo, zamenili bi ih drugima. Koliko vidim, ovi sto su sklanjali ljude, nisu se nista iziviljavali i prekomerno upotrebljavali silu.

Blokade su besmislene, oni su vec sada pukli. Beograd je bio prepun u ovo vreme 15.3. Kao i Nis, kao i Kragujevac, kao i Novi Sad.

Vec sada vidimo kolika im je podrska. Doci ce samo statisti koji ce biti dva sata tu i zapalice. Osim ako ih ne ograde tamo i zabrane bezaniju, ali poenta je opet ista.

Nigde nikoga. I ovo sto se crni ispred skupstine nisu ljudi nego traktori

Pogledajte prilog 235170
U ove vreme 15og je više bilo ljudi kod Cvetkove pijace koji pešače ka skupštini.

Око 40 градских аутобуса Стреле, већином црвени, понеки плав, сви са грбовима Београда, крнеули из Шапца.

Kako su ukrali? Taman korteo do skupstine kad se zavrsi pre 6, do 7 ste tacno tamo 😂

Sta su ovo postavili?

1000031867.jpg

Од дна ка врху, с лева на десно:
-етно стејџ, камера на крану, тои тои зона,
- мини бина, тракторска зона
-звучни стуб, тракторски зид, цистерна ЈКП чистоћа
-мејн стејџ, фан пит, вип зона, тракторски зид
-фуд корт дуж БКА

Ljudi ima li neko informacije da li prelaze peške i preko Mosta na Adi?

Napravio sam fatalnu grešku, otišao da vozim biciklu, i sad ne mogu da se vratim na Dorćol.

Vrh