Окрени само две странице у назад и видећеш да ниси баш у праву: линк
Kampanja postaje sve jaca
Rezija Rados Bajic
Није му проглашена листа, ваљда си толико испратио.Evo odslušao sam, pa ništa.. platili ga da napravi sprdačinu i pozove jako mlade, al do 3% ako može... mada i taj Basta ako mu je uopšte odobrena lista i nekako pređe cenzus, opet je Vučićev čovek uprkos svemu kao i Šešelj, levo desno, al kad zatreba tu je...
Bezvezarija totalna gubiti vreme na ovo...
Које су листе проглашене можеш видети на званичној веб-презентацији Републичке изборне комисије. Јутрос је почело штампање гласачких листића за изборе за народне посланике Народне скупштине.Hehe.. ne mogu ja tako detaljno da pratim. Ja sam ovde saznao i ko su "Mi" i da je Čeda hteo nešto... Nemam vremena van foruma time da se zamajavam... A i ovde čitam sporadično...
Ако сте јуче гледали Радуловића и Тадића на Другом програму Радио-телевизије Србије (РТС 2), водитељка их је питала да ли постоји могућност да буду у коалицији са Српском напредном странком. Обојица су одговорили одрично, а водитељка је затим додала: „А са СПС-ом?”. Није било одговора.Опозиција рачуна на СПС. Математика је чудо.
u mom naselju ima dva ova g...neta, fazon je bio da za svaku bačenu limenku dobijješ DINAR popusta za gradski prevoz.....i da su radili niko ne bi imao motivaciju da se time bakće.
"mozda im tako naredilo"АЛИ, једно је симптоматично - нико не напада СПС, осим СНС-а. Када би се неко озбиљније позабавио њима, могао би да их урнише. Али, неће.
Па добро, такав и има потенцијал откидања комада меса од СНС бирачког тела. Слажем се да није за СПН, очигледно прво они њему сметају. Кад си у Риму, понашај се као Римљанин. Отуд тај радикалски наступ. Није ни Ћута другачији, само га друга екипа тапше по рамену. Опет има бољи приступ комуналним проблемима града од СПН.Ma, ljomber klasicni, samo malo pametniji.
Poprimi klasican radikalski vajb kad dodje do tih tema, muka za gledati.
Gledao sam na primer kako prica kako bi rusio Kucu cveca, sto je legitiman stav iako se ne slazem, a nisam fan Tita, ali odmah od profesora postane klasican radikal, promeni mu se i faca i nacin na koji prica i sve.
Jace od njega, jbg, to je on, koliko god se trudio da prikrije.
Mada, ni ne trudi se, na pravoj je listi, tako da je sve ok. Moja greska sto sam ja to video drugacije.
Tako da, kao sto sam rekao, nije pravi kandidat za SPN, a ni neko za koga bih ja glasao. Mnogi su se cudili sto je otisao sa Dverima i Zavetnicima, ali je na pravom mestu i to je ok.