Pa da, dobro sam ja rekao da u ovoj zemlji 2/3 naroda čine budale, jer-samo bu**** može da bude svejedno da li će na vlasti i dalje ostati ubica Olivera Ivanovića, ubica Cvijana, monstrum, lažov, pokvarenjak, lik koji je uništio sve institucije, nečovek koji nije otišao da se upiše u knjigu žalosti u Ribnikaru, već je par sati posle tragedije pričao o platama roditelja žrtava, stvoritelj Jovanjice, Belivukovog klana, lopov, čovek koji se nad nama iživljavao za vreme epidemije, uništitelj medijske scene itd. kao i sva njegova ludačka i monstruozna mašinerija raznih crnokošuljaša, sumnjivih tipova, lokalnih šerifa koji terorišu i ucenjuju građane, izbacuju decu nepodobnih roditelja iz vrtića, pale kuće nezavisnim novinarima, u dve reči-dave nas.За 2/3 бирача ако им у глави створиш ту поделу СНС против СПН или ће гласати за СНС или неће изаћи на изборе.
Да све буде горе, ниси побројао ни трећину зала у режији овог генија људске трагедије.Pa da, dobro sam ja rekao da u ovoj zemlji 2/3 naroda čine budale, jer-samo bu**** može da bude svejedno da li će na vlasti i dalje ostati ubica Olivera Ivanovića, ubica Cvijana, monstrum, lažov, pokvarenjak, lik koji je uništio sve institucije, nečovek koji nije otišao da se upiše u knjigu žalosti u Ribnikaru, već je par sati posle tragedije pričao o platama roditelja žrtava, stvoritelj Jovanjice, Belivukovog klana, lopov, čovek koji se nad nama iživljavao za vreme epidemije, uništitelj medijske scene itd. kao i sva njegova ludačka i monstruozna mašinerija raznih crnokošuljaša, sumnjivih tipova, lokalnih šerifa koji terorišu i ucenjuju građane, izbacuju decu nepodobnih roditelja iz vrtića, pale kuće nezavisnim novinarima, u dve reči-dave nas.
Ne znam kako ikoga ovde nije sramota da nešto kenja protiv ovoga i onoga iz opozicije, da relativizuje ovo radikalsko zlo i Šešeljevog izroda, čiju odvratnu njušku trpimo već 30 godina?
Prestanite, ako pameti barem malo imate.
17. decembra se bira između smrti i nade u život u ovoj zemlji.. Kad se zlo barem malo rasklima i kada mu se potkrešu krila, kad se malo olabave te sile mraka koje su naš ščepale i stežu nas sve više, e onda, na sledećim i onim tamo izborima možete da razglabate o frizurama opozicionih kandidata, da li je Marinika rekla ovo i da li je Đilas ovakav ili onakav.
Ajde, malo samo mozak da se uključi..
Smiri se, živci odoše u aut, j***š politiku...17. decembra se bira između smrti i nade u život u ovoj zemlji..
Ako je najubedljiviji primer koji mozes da izvadis Djilasovi podzemni kontejneri onda definitivno nisu isti. SNS takve kradje radi na nedeljnom nivou.
Могу на ђубриште али прво суд! Од ове државе неће бити бикад боље ако се правда селективно примењује. Зато је настало веровање да је свако ко не краде за себе кад је у позицији бу****, баш зато што нам је такво стање у правосуђу.SNS i SPN treba da zavrse na djubristu istorije.
Ni glasa njima!
Jedne i druge je stvorila Ambasada.
tacno.Данас контејнери, сутра ће новима да се спочитавају семафори или канте за ђубре.
И онда ће да се врате стари, који причају о Хрватима и Шиптарима
Sta to?Cinjenica je da u ovoj zemlji zivi 2 miliona bolida koji glasaju vec 30 godina za istu ekipu. Biologija tu ne pomaze mnogo jer iver ne pada daleko od klade, pa se samo stancaju nove generacije bolida
Ovo sto rade Mc, Beki i ekipa je jako bezobrazno. Da sam zlonameran, drugacije bih se izrazio
То је апсолутна есенција политичнког система у Србији. Власт је скоро увек савршен одраз народа. На промени може, и мора, да се ради, али то је крвав пос'о. Мој ћале је имао фантастичан опис тог менталитета Кристл из некада популарне серије "династија" - "јбшметужну".То је знак да такав систем - политичког понашања становништва - савршено ради у корист једног дела политичког спектра, нажалост, најгорег.
I kako to moze da se promeni? Mislim na sistem?То је знак да такав систем - политичког понашања становништва - савршено ради у корист једног дела политичког спектра, нажалост, најгорег.
Kakav tviter coveceSta to?
Mc navija za Narodnu stranku.
Meni je Obradovic sumnjiv za BG izbore i tu postoje i nekakve druge opcije.
Prestanite sa tviteraskom histerijom.
Francuska oslikava sav besmisao "demokratije" u kojoj živimo. Milioni se svaki put usprotive merama Vlade, i nikad ne postignu ništa...
Pa nešto ne vidim da Vučić radi na tome da se to sve ne desi - pa zbog njega je čak i sve to već urađeno - Kosovo odavno defakto priznati, a manastiri sve više i više zatvoreniji i nebezbedniji za srpski narod.Sudbonosni trenutak da se defakto prizna Kosovo i da manastiri dole postanu kosovski? Jel će SPN to sprečiti ili će im sve dati? Šta kaže Ponoš, a šta Marinika? To je DOS za siromašne. Nećete me prevariti.