Šta je novo?

Izbori 2024

Наративом како је СПН "једина права опозиција" постиже се само то да АВ влада док му не досади.
Коалиција таквих странака и тај профил људи са ставовима са којима излазе у најидеалнијим могућим условима може да добије највише 25-30%.
Чињенице.
За 2/3 бирача ако им у глави створиш ту поделу СНС против СПН или ће гласати за СНС или неће изаћи на изборе.

Ćuta je treći na trendingu na jutjubu, znate li šta to znači pored one klošarske konkurencije tamo? 99 posto komentara je za Ćutu. Večeras je i gostovao na RTS-u.

Šteta, propuštena šansa, sa takvim likovima se čisti SNS.

За 2/3 бирача ако им у глави створиш ту поделу СНС против СПН или ће гласати за СНС или неће изаћи на изборе.
Pa da, dobro sam ja rekao da u ovoj zemlji 2/3 naroda čine budale, jer-samo bu**** može da bude svejedno da li će na vlasti i dalje ostati ubica Olivera Ivanovića, ubica Cvijana, monstrum, lažov, pokvarenjak, lik koji je uništio sve institucije, nečovek koji nije otišao da se upiše u knjigu žalosti u Ribnikaru, već je par sati posle tragedije pričao o platama roditelja žrtava, stvoritelj Jovanjice, Belivukovog klana, lopov, čovek koji se nad nama iživljavao za vreme epidemije, uništitelj medijske scene itd. kao i sva njegova ludačka i monstruozna mašinerija raznih crnokošuljaša, sumnjivih tipova, lokalnih šerifa koji terorišu i ucenjuju građane, izbacuju decu nepodobnih roditelja iz vrtića, pale kuće nezavisnim novinarima, u dve reči-dave nas.

Ne znam kako ikoga ovde nije sramota da nešto kenja protiv ovoga i onoga iz opozicije, da relativizuje ovo radikalsko zlo i Šešeljevog izroda, čiju odvratnu njušku trpimo već 30 godina?

Prestanite, ako pameti barem malo imate.

17. decembra se bira između smrti i nade u život u ovoj zemlji.. Kad se zlo barem malo rasklima i kada mu se potkrešu krila, kad se malo olabave te sile mraka koje su naš ščepale i stežu nas sve više, e onda, na sledećim i onim tamo izborima možete da razglabate o frizurama opozicionih kandidata, da li je Marinika rekla ovo i da li je Đilas ovakav ili onakav.

Ajde, malo samo mozak da se uključi..

Pa da, dobro sam ja rekao da u ovoj zemlji 2/3 naroda čine budale, jer-samo bu**** može da bude svejedno da li će na vlasti i dalje ostati ubica Olivera Ivanovića, ubica Cvijana, monstrum, lažov, pokvarenjak, lik koji je uništio sve institucije, nečovek koji nije otišao da se upiše u knjigu žalosti u Ribnikaru, već je par sati posle tragedije pričao o platama roditelja žrtava, stvoritelj Jovanjice, Belivukovog klana, lopov, čovek koji se nad nama iživljavao za vreme epidemije, uništitelj medijske scene itd. kao i sva njegova ludačka i monstruozna mašinerija raznih crnokošuljaša, sumnjivih tipova, lokalnih šerifa koji terorišu i ucenjuju građane, izbacuju decu nepodobnih roditelja iz vrtića, pale kuće nezavisnim novinarima, u dve reči-dave nas.

Ne znam kako ikoga ovde nije sramota da nešto kenja protiv ovoga i onoga iz opozicije, da relativizuje ovo radikalsko zlo i Šešeljevog izroda, čiju odvratnu njušku trpimo već 30 godina?

Prestanite, ako pameti barem malo imate.

17. decembra se bira između smrti i nade u život u ovoj zemlji.. Kad se zlo barem malo rasklima i kada mu se potkrešu krila, kad se malo olabave te sile mraka koje su naš ščepale i stežu nas sve više, e onda, na sledećim i onim tamo izborima možete da razglabate o frizurama opozicionih kandidata, da li je Marinika rekla ovo i da li je Đilas ovakav ili onakav.

Ajde, malo samo mozak da se uključi..
Да све буде горе, ниси побројао ни трећину зала у режији овог генија људске трагедије.
Али Ђилас је посекао платане... (и посадио нове, који су већ поприлично порасли, додуше, али кога брига)

Od svih u SPN Cuta mi izgleda najsposobniji. Medjutim, ni on ne govori nista komnkretno, verujem da ce biti sklonjen posle izbora jer SPN nije protiv kopanja litijuma.

Zasto bi smo glasali za SPN, kada vec sada pokazuju znakove netransparentnosti, muvanja i imaju ljud ekoji su saradjivali sa SNS?

Zar je glasanje za SPN jedini nacin da se sklone radikali?
Mozemo i svi da glasamo za NS.
SPN nece da u program stave zabranu prodaje vlaznog lignita, nese misljenje ih ne zanima.
Izdali su i proteste, zar se ne secate toga?

Radi se o konglomeratu koga na okupu drzi novac Ambasade. Kad je Ambasada poslednji put ovde pravila politicke partije, napravila je SNS.
Zato moramo da budemo oprezni.

Najbolje bi bilo da se oformi koalicija opozicionih stranaka.

Ako je najubedljiviji primer koji mozes da izvadis Djilasovi podzemni kontejneri onda definitivno nisu isti. SNS takve kradje radi na nedeljnom nivou.

Sta mislis koliko je kostala nabavka i ukopavanje svih tih kontejnera?
Sustina price o kontejnerima je kontinuitet pljacke. Djilas zapoceo, Hulja zavrsio.
Ako SPN uzme bilo kakvu vlast, jasno je sta ce da bude, jer oni su ortaci.
Hulja zapoceo, Djilas zavrsio.

SNS i SPN treba da zavrse na djubristu istorije.
Ni glasa njima!
Jedne i druge je stvorila Ambasada.

SNS i SPN treba da zavrse na djubristu istorije.
Ni glasa njima!
Jedne i druge je stvorila Ambasada.
Могу на ђубриште али прво суд! Од ове државе неће бити бикад боље ако се правда селективно примењује. Зато је настало веровање да је свако ко не краде за себе кад је у позицији бу****, баш зато што нам је такво стање у правосуђу.

Данас контејнери, сутра ће новима да се спочитавају семафори или канте за ђубре.

И онда ће да се врате стари, који причају о Хрватима и Шиптарима :)

Cinjenica je da u ovoj zemlji zivi 2 miliona bolida koji glasaju vec 30 godina za istu ekipu. Biologija tu ne pomaze mnogo jer iver ne pada daleko od klade, pa se samo stancaju nove generacije bolida

Ovo sto rade Mc, Beki i ekipa je jako bezobrazno. Da sam zlonameran, drugacije bih se izrazio
Sta to?

Mc navija za Narodnu stranku.

Meni je Obradovic sumnjiv za BG izbore i tu postoje i nekakve druge opcije.

Prestanite sa tviteraskom histerijom.

Пантограф said:
Данас контејнери, сутра ће новима да се спочитавају семафори или канте за ђубре.

И онда ће да се врате стари, који причају о Хрватима и Шиптарима :)
То је знак да такав систем - политичког понашања становништва - савршено ради у корист једног дела политичког спектра, нажалост, најгорег.
То је апсолутна есенција политичнког система у Србији. Власт је скоро увек савршен одраз народа. На промени може, и мора, да се ради, али то је крвав пос'о. Мој ћале је имао фантастичан опис тог менталитета Кристл из некада популарне серије "династија" - "јбшметужну".

То је знак да такав систем - политичког понашања становништва - савршено ради у корист једног дела политичког спектра, нажалост, најгорег.
I kako to moze da se promeni? Mislim na sistem?
Zar to ne znaci da tzv parlamentarna demokratija ne funkcionise u Srbiji.

U principu znači. Prosvećena ustavna monarhija sa solidnim ovlašćenjima monarha bi bila rešenje, ali ko da garantuje za prosvećenog? Nekakav Krunski savet u kojem sedi Duško Kovačević, intelektualac plačljivog izraza lica?

@GOJE
Da, i vidiš, zanimljivo, moja majka nije nikako volela plačljivu Kristl, dok je generalno bila poštovana kao svetica.
"Ooo, siroti Blejk, sirota ja..."

Sinoć je Boško Obradović izjavio nešto na šta uopšte ne bih obratio pažnju (jer su njegove izjave za mene odavno tralala..), da istu stvar dan ranije nije izjavio jedan Boško Jakšić, a to je da su velike šanse da posle izbora Vladu formiraju SNS i SPN (jer navodno to traži američka ambasada).

Ipak je Boško Jakšić jedna ozbiljna ličnost da bi sebi dozvolio da izjavi tako nešto ako nema ozbiljne informacije.

Šta mislite, ima li promil šanse za tako nešto?

Sudbonosni trenutak da se defakto prizna Kosovo i da manastiri dole postanu kosovski? Jel će SPN to sprečiti ili će im sve dati? Šta kaže Ponoš, a šta Marinika? To je DOS za siromašne. Nećete me prevariti.
Pa nešto ne vidim da Vučić radi na tome da se to sve ne desi - pa zbog njega je čak i sve to već urađeno - Kosovo odavno defakto priznati, a manastiri sve više i više zatvoreniji i nebezbedniji za srpski narod.

Uostalom, ja ne znam šta ste više zapeli za to da Kosovo bude najvažnije pitanje, jer se ni mi ni šiptari ne pitamo ništa u vezi Kosova. Niti ćete primati platu sa Kosova, niti će vam dolaziti lekari sa Kosova, niti će vam Kosovo poboljšati životni standard. Vi koji ste za to toliko zapeli, kao da vam ceo život zavisi od te pokrajine, a ne od onoga ko vlada državom.

Dokle više majku mu. Vas neke je taj Vučić ubedio u to da je jedino on u stanju da spasi i vrati Kosovo, dok je u realnosti on najviše gurnuo Kosovo u nezavisnost.

Vrh