Ovo za predaju institucija je varka. Nasi ljudi su bili prisutni dole i jos s gorstacima iz okolnih kosmetskih sela na severu, kad su videli kakav je Borko pregovarac, LJUDIMA NIJE BILO DOBRO. Jedva su i njega oterali, samo da ih ne zastupa. Ovo ti je info iz prve ruke, od mojih drugara koji su tad bili pricali s Borkom kad se kuvalo.
Zuti su pitanje Kosmeta iz UN prebacili na EU koju kontrolise Usa, sto je jos didatno otezalo poziciju.
2012/13 je bilo malo ljudi na Trgu kad je bio potpisan briselski sporazum, a ulice su morale biti pune kao 9.marta. I tad sam bio licno prisutan. I tako redom... onda se shvatilo da bi nam bilo isto ili gore, da bi svako morao da izda, jer smo opkoljeni s svih strana, ucenjeni, siromasni... jednostavno imaju plan za nas, ako neko nece da slusa, skinuce ga, postavice koga hoce.
Vecina nas ovd jeste glasala 2012.protiv Borisa, samo su ambasadori zemlje kvinte sat i po pre zatvaranja biralista znale i cestitale rezultat. To je potvrdilo moje sumnje da je Srbija provizorijum, a ne drzava.