Šta je novo?

Izbori 2024

Koliko toliko tesan poraz i brojni dokazi o namestanju bi mogli da izazovu proteste, krizu i nove izbore uskoro gde bi se dobrom kampanjom moglo nesto uraditi. Narocito ako se uzme Beograd i tu odrade dobrih nekoliko pocetnih poteza.

No dobro, nece tako biti.

Da ne idem redom da citiram, i dalje stojim iza svojih stavova i iznetih kritika. Suština je da 17.12 imamo izbor između SNS-a i Srbija protiv nasilja opozicije sa svim svojim prednostima i manama. Ako vam je SNS dobar onda ok, meni nije a nadam se ni većem delu naroda u Srbiji. Uostalom, znaćemo 17. uveče.
zasto ne mozes da upotrebis svoj uticaj koji nije mali i trazis da ubace zabranu prodaje lignita privatnim licima?

vox-populi-jpeg.181330

Jedino ako ispadneš iz tramvaja...

Koliko toliko tesan poraz i brojni dokazi o namestanju bi mogli da izazovu proteste, krizu i nove izbore uskoro gde bi se dobrom kampanjom moglo nesto uraditi. Narocito ako se uzme Beograd i tu odrade dobrih nekoliko pocetnih poteza.

No dobro, nece tako biti.
Мене плаши да би на тим хипотетичким накнадним изборима могло доћи до замора опозиционих бирача, односно издувавања и ове енергије коју сад имамо.

Dve najveće, tu su i ove male liste od kojih mi samo DSS uliva poverenje da ne radi sa SNS-om i da želi da iskreno sarađuje.
Kako da steknemo poverenje u čoveka koji odlazi u predsedništvo kod Vučića i dogovara nove izbore. Nakon pregovora gubi nadimak "tajkun". U takve ljude svakako ne mogu imati poverenje.

Ćuta priča o svemu, samo ne o konkretnim stvarima. To je politika tipa "Daj sklanjajte ove, dajte nama šansu".

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Nije nemoguća koalicija Vučić - Đilas. Problem bi bio oko para. Ne bi se mogli dogovoriti ko će koliko da mazne.
Ma, dobro, neću uopšte da ulazim u to.

Stvarno ne znam kako se donose odluke, a bitno je da se zna. Bilo koju odluku.

Nek imaju 45 posto i fale im ili DSS ili Madjari, kako se donosi odluka? Pa onda kako se donosi odluka ko će biti premijer, ministar...?

Oko bilo kog pitanja, kako se donosi odluka? Večeras je Ćuta gostovao na RTS-u ispred SPN-a, kako se donela odluka da ide on?

Kako funkcioniše SPN?

Evo, izlazi i dr Branimir Nestorović sa ekipom iz Aktuelnosti. Oni su tek cirkuzanti. Za sada UDBA opozicija: Radule, Tadić, Nestor i Basta. Ostali su sumnjivi, ali ne mogu da tvrdim da su lažna opozicija.

Kako da steknemo poverenje u čoveka koji odlazi u predsedništvo kod Vučića i dogovara nove izbore. Nakon pregovora gubi nadimak "tajkun". U takve ljude svakako ne mogu imati poverenje.

Ćuta priča o svemu, samo ne o konkretnim stvarima. To je politika tipa "Daj sklanjajte ove, dajte nama šansu".
Bravo!
I taj perfidni narativ da je samo SPN opozicija.
Meni je jasno da se radi o zjednickom projektu SNS i Ambasade.
NJihova glavna uloga je bila amortizacija realnog nezadovoljstva posle majskih zlocina i usmeravanje iste na izbore da bi Hulja dobio legitimitet kad mu bude najpotrebniji. Ekipa iz SPN sve vise lici na sibicare tipa Djindjica. Pricaju nesto, ali nista konkretno.

Kako funkcioniše SPN?
vrlo zanimljivo pitanje.
Veoma znacajna stvar, medjutim SPN je black box za nas. Odnosi medju njima su nejasni, program nemaju, a ipak urbani i navodno obrazovani Bograd sa boljsevickim entuzijazmom trci za njima.
Urbani & inteligentni se nadaju da oni sada imaju podrsku Hegemona u svom pateticnom vecnom ratu sa ekipom Krezubih.
Podsetimo da su Krezubi ispali pametniji u proslim deljenjima karata.

Poslednja izmena:
17. decembra se bira između:

1. Opstanka demona Srbije, Vučića, na vlasti, sa svim užasom koji to nosi i

2. Šanse da se ovoj zemlji vrati malo nade u nešto normalniju budućnost.

Ako neko to ne vidi, taj je, da ne kažem šta.. Nikakva naklapanja, teranje maka na konac, sitničarenja i nalaženja zamerki ovima i onima me ne zanimaju. Zapravo, u ovako sudbonosnom trenutku za ovu državu čak mi je i sramotno da čitam šta se ovde piše, koliko nezrelosti i koječega još ove stranice trpe.

Dozovite se pameti.

Isto su po praksi, lopovskoj praksi, ne po stavovima. I isti su po snishodljivosti prema Ambasadi.
Setimo se predivnog projekta ugradnje podzemnih kontejnera koji je poceo za Djilasove gradske vlasti, a zavrsen pod radikalima. Vecina se izgleda i ne seca te gluposti, kontejnera koji su ugradjeni da bi neko uzeo pare i koji su se ubrzano raspadali.

Medjutim, nije jedina opozicija Djilas i njegove sluge.
Ako niste zadovoljni njime mozete da glasate za nekog drugog.
Imate sada cak i dr Seselja ako volite egzotiku.
Ako je najubedljiviji primer koji mozes da izvadis Djilasovi podzemni kontejneri onda definitivno nisu isti. SNS takve kradje radi na nedeljnom nivou.

17. decembra se bira između:

1. Opstanka demona Srbije, Vučića, na vlasti, sa svim užasom koji to nosi i

2. Šanse da se ovoj zemlji vrati malo nade u nešto normalniju budućnost.

Ako neko to ne vidi, taj je, da ne kažem šta.. Nikakva naklapanja, teranje maka na konac, sitničarenja i nalaženja zamerki ovima i onima me ne zanimaju. Zapravo, u ovako sudbonosnom trenutku za ovu državu čak mi je i sramotno da čitam šta se ovde piše, koliko nezrelosti i koječega još ove stranice trpe.

Dozovite se pameti.
Sudbonosni trenutak da se defakto prizna Kosovo i da manastiri dole postanu kosovski? Jel će SPN to sprečiti ili će im sve dati? Šta kaže Ponoš, a šta Marinika? To je DOS za siromašne. Nećete me prevariti.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Sudbonosni trenutak da se defakto prizna Kosovo i da manastiri dole postanu kosovski? Jel će SPN to sprečiti ili će im sve dati? Šta kaže Ponoš, a šta Marinika? To je DOS za siromašne. Nećete me prevariti.
Vo imja oca... Ti onda glasaj za Vučića, on će sve to da sačuva...za bolje i nisi.

Ako sam dobro razumeo SPN će uzeti najviše glasova od svih ostalih i svi bi trebali da glasamo za njih jer je tako najveća šansa da SNS izgubi?

Nije trebalo da glasaš za Tomu, jbg.

Ne prašta se takvim, blago rečeno smradovima.

Jbg, ljudi, vama su radikali u suštini OK, zato delite i te egzibicionističke nacionalne stavove, i to je to. Većinska Srbija.
Јбг, први избори, ја као и већина генерације више гледали шта се прича него шта је суштина, мало напаљени на неке бајке о националном поносу, мало осећали срамоту због свеукупног стања, а и ДС са Г17+ екипом нам деловао као да сахрањује привреду.
Има и тога да је доста тога радикалског ок већинском народу. То су те фразе као снашао се, ух ал их је зајебао и што се ти ниси трудио.
СНС је знао шта народ воли а шта не. ДС и његови деривати су увек мало чачкали око.

Србљановићка 100%
Мислим да је већини Ћута најприхватљивији у СПН коалицији и да је свима криво што неће да се ухвати јаче функције.

Vrh