Можда није добила Бразил, али јесте Италију 1966.I mi ćemo pobediti na EP kao onomad kad je S.Koreja dobila Brazil sa 8-1
У принципу су у праву. Радуле је позван због активности на Иксу.
Ahaha majko mila kakva tviter kanalizacijja, nisam ni hteo da citam tviter, dovoljno mi je sto sam vide pored doticnog no name usera Americku, Ukrajinsku, Evropsku i zastavu mira.
To je takav krindz. Ocigledno je da su EU i Soros fondovi za NVO presusili pa se sada nema para za skupe poslovne kvadrate po centru vec moze i od kuce da se radi i botuje za tu agendu. Bljuc!
Ovde se ne zna sta je gore ovi autisticni i korumpirani radikali ovaj naprednjaci ili ova bljutava opozicija koja prodaje istu propalu propagandu posle petog oktobra.
zar nije on sa Tadicem?Radule lepo priča. Kada odradi posao i otme tih 2% glasova pravoj opoziciji, očekujem da postane član SNS-a.
Igraće se EP na stadionu od 8.000 sedećih mesta? Oni stvarno misle da smo mi toliko glupi.Evo ga Radule, sedi u Hit tvitu pored DJV-a koji priča kako će se igrati utakmice evropskog prvenstva u Zaječaru.
Čini mi se da je Tadić isfrustritan što mu je stranku preoteo Đilas. U stanju rastrojstva moguće je da Tadić počne svesno da radi za SNS. Osveta je slatka.zar nije on sa Tadicem?
Zar je i Tadic SNS?
bravo!Има једна ствар коју твитер експерти тешко могу да разумеју, а то је да опозиција неће допрети до већине гласачког тела ако буде висила сама на Утиску недеље, код Кесића, на Н1 и другим опозиционим медијима. А без отимања гласача од Вучића тешко ће се преузети власт.
Није он такав тип. Види се да некако „роботски” примењује савете о преузимању гласача СНС-а. Недостатак социјалних вештина није добра ствар ако се бавите политиком. Бескомпромисно и дисидентско поштење такође.Radule lepo priča. Kada odradi posao i otme tih 2% glasova pravoj opoziciji, očekujem da postane član SNS-a.
Има једна ствар коју твитер експерти тешко могу да разумеју, а то је да опозиција неће допрети до већине гласачког тела ако буде висила сама на Утиску недеље, код Кесића, на Н1 и другим опозиционим медијима. А без отимања гласача од Вучића тешко ће се преузети власт.
Gledao sam taj hit twit 5 minuta i baš naletim na tu neboloznu izjavu da će Zaječar procvetati od 1 utakmice EP. Nije problem što oni misle da smo glupi, problem je što narod i dalje naseda na potpuno besmislene priče.Igraće se EP na stadionu od 8.000 sedećih mesta? Oni stvarno misle da smo mi toliko glupi.
Значи Радулета су звали зато што није права опозиција?Pa kad ih ne zovu. Napisao si to kao da je krivica opozicije. a utusku se vlast ne pojavljuje... ili bilo gde bi ih novinari pretresli kako dolikuje.
Prvenstva u fudbalu su u potpunosti neisplativa za države koje moraju da grade stadione. Zato se će se u budućnosti na domaćinstva odlučivati zemlje koje već izgrađenu infrastrukturu. To je dobro samo za promociju zemlje. Ipak, mi imamo jadnu putni infrastrukturu, Beograd nema metro, šinski sistem poprilično nerazvijen sa malom kapacitivnošću. Potrebni su stadioni od minimum 30.000 sedećih mesta. Grad mora da ima u blizini aerodrom. Potrebno je izgraditi trening kampove, brz transport do stadiona... EP u Zaječaru na stadionu od 8.000 sedećih mesta, bez aerodroma u blizini, sa saobraćajnicama iz doba SFRJ, sa raspalom železnicom... Mislim da se mi uopšte nismo ni kandidovali za EP 2028. godine, to je još jedna laž. Za EP 2028. godine, kandidovale se Britanija i Irska, a za EP 2032. godine Turska i Italija. Dakle, sve države sa odličnom insfrastrukturom.Gledao sam taj hit twit 5 minuta i baš naletim na tu neboloznu izjavu da će Zaječar procvetati od 1 utakmice EP. Nije problem što oni misle da smo glupi, problem je što narod i dalje naseda na potpuno besmislene priče.
I sad se pitam, obzirom kakve jeftine priče ovde prolaze da li je SNS najgore što nas može zadesiti?