Šta je novo?

Izbori 2024

Meni je samo jedan pogled na lice ovog bednika dovoljan da znam sve o njemu. :D

Čim sam ga video setio sam se Barija Blanta iz Taličnog Toma :D Za one koji nisu čitali, u pitanju je beskrupulozni naftaš:

1700133913719.png

Zasto su se opekli sa Sapicem? Kakav tu postoji problem za njih?
Usisali su njegovu stranku a nisu dobili njegove glasove, odnosno sa njim su imali manje glasova u BG nego bez njega. Sapic sada smenjuje stare SNS kadrove po bg i postavlja svoje a nije im doneo nista.

Usisali su njegovu stranku a nisu dobili njegove glasove, odnosno sa njim su imali manje glasova u BG nego bez njega. Sapic sada smenjuje stare SNS kadrove po bg i postavlja svoje a nije im doneo nista.
Мој другар гласао за Шапића, мислио да је поштен и искрен. Мрзео Ђиласа али му се огадио СНС. После кад се Шапић слизао са СНС каже ми "ј€бо ме глас коме сам га бацио". Верујем да је 80% гласача СПАСа било разочарано у партију за коју је гласало.

Nece se deo vec 90% njihovih glasaca buniti. Cak i da su politicari spremni za saradnju sa vucicem, njihovo biracko telo je strogo anti-sns, to im je osnova na kojoj pociva koalicija.
Ne zaboravi na mr. Hila. Šta god njihovi glasači želeli, mislim da se ovde mr Hill pita kako će se organizovati vlada posle izbora, sa akcentom na stabilokratiju, a naći će se već neki način kako će se to objasniti glasačima, i kako će umesto 90% njih 20-30% na kraju biti nezadovoljno, dok će ostali prihvatiti novonastale saveze po sistemu "šta je tu je" i "naši su ušli u vladu i sada će postati tas na vagi i kontrolisati SNS I AV".

Ne zaboravi na mr. Hila. Šta god njihovi glasači želeli, mislim da se ovde mr Hill pita kako će se organizovati vlada posle izbora, sa akcentom na stabilokratiju, a naći će se već neki način kako će se to objasniti glasačima, i kako će umesto 90% njih 20-30% na kraju biti nezadovoljno, dok će ostali prihvatiti novonastale saveze po sistemu "šta je tu je" i "naši su ušli u vladu i sada će postati tas na vagi i kontrolisati SNS I AV".
Koja je to stranka dovoljno jaka da kontroliše kroz koaliciju SNS i Vučića?

Mr HIll mozda i moze da naredi i formira takvu Vladu (u sta sumnjam), ali nema bas tu moc da tako ekstremno menja javno mnjenje. Da ima, ne bi podrska NATO-u i dalje bila 10%.

Krenuli su da nas targetiraju.

ne verujem da vas sns targetira jer vas tako u stvari reklamiraju.

vi niste zrtve rezima nego oni jadni seljaci ili postari.

vi nicim ne ugrozavate vlast Ambasade jer nemate program kao recimo NS.

kad se izjasnite o litijumu, revansizmu, prosirenju bgd na vodi, ukidanju pinka i rijelitija i svim onim zahtevima sa protesta koje ste izdali mozda ce vam neko i poverovati.

Krenuli su da nas targetiraju.

Vas?

Za nekoga ko prilicno dugo prati ovaj forum secam se tvog vise nego kritickog stava da ne kazem prezira prema Djilasu za vreme dok je bio gradonacelnik.

A sada ste odjednom vi?

Lepo kažu za one koje udju u politiku dugorocno pamcenje i principe da ostave na vratima.

Niste Vi nikakve zrtve, sve mi Vas je zao sve vas koji cete lepo da se uhlebite na stranackim, drzavnim i lokalnim pozicijama. Dok ce nasi seljaci i dalje moliti za subvencije.

@MC_ Ocekujes da se izjasne oni o realiti emisijama, isti oni za cije vreme je krenula ta odvratna tv forma ( Veliki brat ).

Poslednja izmena:
Meta nije samo Dragan Đilas i Stranka slobode i pravde, meta su svi ljudi koji hoće normalno društvo u kome se svi osećaju sigurno i žive dobro, meta su svi koji su za Srbiju protiv nasilja - zaključila je Šerbula

Bukvalno je meta samo Đilas. Samo je on diran.

Uvredljivi grafiti u izlogu prostorija Stranke slobode i ppravde na Zvezdari FOTO: SSP

Šta je uvredljivo, piše Đilas lopov?

Jeste zuti su izmislili Velikog Brata i rijalitije. Za vreme Djilasa je bila ona Windows Vista, kako ga nije sramota. I Dacia Sandero ona uzasna.

Nema potrebe da se alarmiras odmah, samo citaj sta je napisano. Gde sam napisao da su oni izmislili. Lepo stoji cinjenica da je u to vreme prvi put u Srbiji krenulo sa emitovanjem rialiti emisije Veliki Brat i to u Pionirskom parku na Košutnjaku na javnoj povrsini.

Nema potrebe da se alarmiras odmah, samo citaj sta je napisano. Gde sam napisao da su oni izmislili. Lepo stoji cinjenica da je u to vreme prvi put u Srbiji krenulo sa emitovanjem rialiti emisije Veliki Brat i to u Pionirskom parku na Košutnjaku na javnoj povrsini.
Da, jer je u to vreme krenulo u celom svetu:

IMG_7749.png

Svaka zemlja koja je obelezena nekom bojom na ovoj mapi je imala fransizu Velikog Brata, prakticno svi su poceli bas u tom periodu.

Koristiti to kao argument protiv tadasnje vlasti je kao optuzivati ih za Windows Vistu.

Da ne idemo u detalje gde je realno taj Veliki Brat bio Becka Filharmonija za ovo sto ide danas.

Djilas je uveo rijeliti mentalitet u Srbiju.
Djindjic je rodonacelnik kumovskog sitema pljacke koji je SNS dovela do savrsenstva.

Djilas je bice bez casti i obraza. Empirijski dokazano:
SNS ga je toliko vredjala, napadala mu decu, toliko da je (s razlogom) jadni covek zaplakao.
A 2022. posle izbora potrcao je na Huljin kanabe da pravi dilove.
Sa istim onim koji mu je vredjao porodicu.
Da li je to normalno?

Razmislite, sledbenici SPN-a, da li sledite jos jednu Hulju.

"Moze biti samo jedan" je fenomenalan rijaliti.
I to se poredi sa ovim ku*vama i kriminalcima danas, ajd uozbiljite se ljudi.
Pobednik prvog velikog brata:

Pobednik zadruge:

Mediji su od zutih do ovih crnih pali za 2 reda velicine, sve od TV-a, do radija, interneta i novina, danas je dno dna, gde hara masnikosa i DJV.
Sajtovi B92 i Blic pre 15 godina svetski nivo, danas najgore clickbait djubre.

Доста ДOС ликова је притрчало СНСу. Верујем да Вучић највише ужива када га хвале и кују у небеса бивши ДOС кадрови, Мали, Весић, Шапић, Новак Недић, Чомићка, Триванка, Сенић, Удовички, Сарапа, Кена, Зорана до скоро, и бројни локални пајаци.

Djilas je bio samo gradonacelnik Beograda i nije mogao da uvodi nikakav mentalitet u Srbiju.
Кена је рекао да је у периоду 2008-2012. око 500000 грађана остало без посла због Драгана Ђиласа.

Vrh